offffffff okuyamadım hepsini amma gevezelik etmişsiniz :)))
ben regl olmadım bu arada önce onu söyliyim bikaç yerde gördüm beni çekiştirmişiniz :))) ama bugünde olabilirim çünkü 13 veya 14 ünde yumurtladım e koyun üstüne 14 etti 27-28 hala net bişi yok yanii
ayça artık bende sende bişiler oldunu düşünüyorum ve sonuca çok üzilmiceksen kan testi yaptır diyorum bende cnm
okudum ablacıkkk okudum da.ne biliyim konduramıyorum kendime. beklemek en iyisi. dün akşam şiddetli 2 kere agrım oldu ardından böyle bişiler geldi hissettim aha dedim hasta oldum. baktımki akıntıymıs :S o kdr cok varki...
kac gundur ne uyku uyuyavbiliyorum nede baska bişi yapabiliyorum.
ben gene de kendime konduramıyorum beklicem icimden bir ses yok diyor. alıstım cunku 6aydır. bilmiyorum karmasıgımm.. :S
offffffff okuyamadım hepsini amma gevezelik etmişsiniz :)))
ben regl olmadım bu arada önce onu söyliyim bikaç yerde gördüm beni çekiştirmişiniz :))) ama bugünde olabilirim çünkü 13 veya 14 ünde yumurtladım e koyun üstüne 14 etti 27-28 hala net bişi yok yanii
ayça artık bende sende bişiler oldunu düşünüyorum ve sonuca çok üzilmiceksen kan testi yaptır diyorum bende cnm
elimde değil ki kuzumovulasyon testini kullananların çoğu ikinci aylarında tutturdu. benim niye olmadı diye içim içimi yiyiyor. eşim de diyor ki geçen ay çizgileri yakalayamadık bile o ayı sayma bu ay ilk ayımız sıkma kendini diyor ama içime kurt düştü işte.....
canım kaçıncı sayfada ben de bir görseydim. ben resmi çektikten sonra gelişmiş cevap kısmındaki ataş işaretine basıp oradan yüklüyorum kuzum. ayçam da imageshack us sitesinden linkini alıp buraya yapıştırıyor. öyle de yapabilirsin.
ettik en cok senemle ben ettim. hande sultanımız yoktu hiiiççç.. çiçeem geldi gene arada sırada :)))
kuzucuk insallah olmazsın reglini bebiş vardırr belkim hı :))
kociş zavallım bi kere goturmustu zorla kan testi için cıkmamıstı yoktu yani.kolumu deldirdimle kalmıstım kaydirigubbakcemile3 yazık adam hevesleniyor ben sorun degilim de. bekleyelim bakalım ben hala gelicek reglim diyorum bakalım goricez kaydirigubbakcemile3
SİBOŞŞŞŞŞ sen de bir gebelik testi yapsana kuzum evde varsa ???
ayçaaa gelen giden olmıcak aaaa pardon regl gelmicek çünkü bebişin gelmiş senin haberin yok :))))))))))))
evet yap yap...
ben yaptım cıkmamıstı. demek ki yook :)
ayh! hadi bakalım insallah vardır bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş annesine merhaba der hihii sositososito
ay herkezin bünyesi farklıdır aaaklava:
öyle niye dusunuyorsun kiii!!!
enişteme bak afferim ona ne güzel moral vermiş. takma kafana. hem bak benimde 2.ayım ama bendede yoook.
evet yap yap...
ben yaptım cıkmamıstı. demek ki yook :)
ayh! hadi bakalım insallah vardır bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş annesine merhaba der hihii sositososito
ayhh! nasıl bu kadar emin olabiliyosunuzz aaaaaaaa:ecrin_bebek:
kızlar buradaki herkes bebek yapmayamı uğraşıyo :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
o zaman iddaya girelim mi seninle. ciddi ciddi gircez ama burda kızlar şahit olcak var mısın kardiiiiiş :)))))))))
akşam iki testtende yaptım ben cnm ikisindede ikinci çizgi yokkkkkk rahat olun bugün gelir benimkiler
akşam iki testtende yaptım ben cnm ikisindede ikinci çizgi yokkkkkk rahat olun bugün gelir benimkiler
ben de var diyorum.
sen nesine istersen girelim kuzum. hadi söyle bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?