TabebekLerin sohbet yeri ;)

anaaaam anaaaaam regl olmadın mıııııııııııı alkisalkisalkis

peki siboşum kasılmaların akıntın falan var mı? bişi de bakem :))))))))

ayçam git bir kan testi yaptır kuzum. eşin evdeyse kalkın beraber gidin. bak bence var, için rahat etsin. günün de yaklaştı varsa çıkacaktır. hadi kuzum.

ettik en cok senemle ben ettim. hande sultanımız yoktu hiiiççç.. çiçeem geldi gene arada sırada :)))
kuzucuk insallah olmazsın reglini bebiş vardırr belkim hı :))
kociş zavallım bi kere goturmustu zorla kan testi için cıkmamıstı yoktu yani.kolumu deldirdimle kalmıstım kaydirigubbakcemile3 yazık adam hevesleniyor ben sorun degilim de. bekleyelim bakalım ben hala gelicek reglim diyorum bakalım goricez kaydirigubbakcemile3

ay herkezin bünyesi farklıdır aaa klava:
öyle niye dusunuyorsun kiii!!!
enişteme bak afferim ona ne güzel moral vermiş. takma kafana. hem bak benimde 2.ayım ama bendede yoook.

ayçaaa gelen giden olmıcak aaaa pardon regl gelmicek çünkü bebişin gelmiş senin haberin yok :))))))))))))

SİBOŞŞŞŞŞ sen de bir gebelik testi yapsana kuzum evde varsa ???

evet yap yap...

ben yaptım cıkmamıstı. demek ki yook :)

ayh! hadi bakalım insallah vardır bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş annesine merhaba der hihii sositososito

evet yap yap...

ayh! hadi bakalım insallah vardır bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş annesine merhaba der hihii sositososito

kızlar buradaki herkes bebek yapmayamı uğraşıyo :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ay herkezin bünyesi farklıdır aaa klava:
öyle niye dusunuyorsun kiii!!!
enişteme bak afferim ona ne güzel moral vermiş. takma kafana. hem bak benimde 2.ayım ama bendede yoook.

evet yap yap...

ayhh! nasıl bu kadar emin olabiliyosunuzz aaaaaaaa :ecrin_bebek:

o zaman iddaya girelim mi seninle. ciddi ciddi gircez ama burda kızlar şahit olcak var mısın kardiiiiiş :)))))))))

ya resim yüklemesini biliyomda şekercim testin resmini sağlıcaklan çekemedim resim çekince kayboluyor diğer çizik hihi onu beceremdim şekercim
dur ben bakem eski sayfalarda nerde koyduğum ama anlaşılmıyor pek

Evet lahanacımmmm. hepimizin hedefi sağlıklııı , hayırlı birer bebişşşşşşşşşş!!

akşam iki testtende yaptım ben cnm ikisindede ikinci çizgi yokkkkkk rahat olun bugün gelir benimkiler

lahanacım valla biz istiyoruz ve uğraşıyoruz hepimiz inşallah birer bebek sahibi olabiliriz. senin çocuğun var mı?

ben de var diyorum.

sen nesine istersen girelim kuzum. hadi söyle bakalım.

suan aklıma bisi gelmiyor ablacık valla.düşündüm düşündümm..senin aklına gelen bişi varmı ?

sonuclansın öyle karar veririz o zaman olur mu :)

ben yok diyorum sen var diyorsun gorucez bu kadar eminim ve eminsn hadi bakalım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…