TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben bu programı kullandım bi ara kullanma süresi gemişti demoydu hahahaaa tükettim onda bile zamanıııııı ooof ooffffffffffffff

çiğdemim kontrol çizgisi de öyle çıkıyorsa test bayat olabilir. kopkoyu çıkması lazım aslında???

çiçeem benimde indirdigim demooo :)
evet bebekim dikkat et :))))))))))
rezillik olmasın :))))))

çiğdemim kontrol çizgisi de öyle çıkıyorsa test bayat olabilir. kopkoyu çıkması lazım aslında???

valla tatlım bayatmı tazemi bilemiycem kaydirigubbakcemile3
tiff e sordum onda da öyle olmuş belkim benim hormon değerlerimlen ilgili bişeyde olabilir amannnnnnnnnnnnnnnnnn yeterr birde bundan şüphe edecem iyimi gebelik testleri beni hep yanılttı bir bu eksiktii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çiçeem benimde indirdigim demooo :)
evet bebekim dikkat et :))))))))))
rezillik olmasın :))))))

belli bi süresi varya tatlım onu dolduralı çok olduu hahahaaa ne zaman hatırlamıyom bilemmmm kaydirigubbakcemile3 bir dahada yükleyemedim denedim ama anladı programmmm kaydirigubbakcemile3

otomatik hesaplayının aynısı hemen hemen aman bunlar bahane olcak olduktan sonraa millet bir kerede kalıyo dikkat etmiyodaa :))

amaaaan valla bütün sene boyunca olan adet dönemlerimi ekledim yumurtlama günümü bir gün sonrası olarak hesapladı. bence de dandik sil gitsin denebilir yani :))))))))))

ben de kaldırdım canlar. testler çok daha güvenilir. bu çiğdemimin dediği gibi eğlencelik çerez :))))))

ben burdayım canım. arada işlere bakıyorum arada da buraya :))))

kasılmaların devam ediyor mu kuşum? akıntın nasıl şeffaf mı?

ben burdayım canım. arada işlere bakıyorum arada da buraya :))))

kasılmaların devam ediyor mu kuşum? akıntın nasıl şeffaf mı?

akıntıyı inceleyemiyorum ki ped var sadece cok yogun.

dün aksam gene baya oldu sol kasıgım hep. saniyelik. bugun sabah kalktıgımda oldu bi baska da olmadı.

kuzunaz regl olmuş ayçam. ben tahmin ediyordum aslında ama.. hayırlısı olsun..

ayy öylemii!!

hayırlısı olsun evet. demekki hayırlı degilmiş olmamış. hakkında hayırlısını versin allah'ım..

senem okulda herhalde daha az kaldı ama gelmesine.
sibelinde pcsi sorunlu gelemiyor baksana (
çideeem ablanın da işleri var sanırsam... :/

ayy canım benim yaaa. dur bakalım belirtiler de hep iddiayı benim kazanacağım yönünde :)))))))))

ben alacağın ne olursa olsun pembe renk isterim haberin olsun ehheheheh :))))))))))))

senemim 13.30 gibi gelir herhalde. siboooşum da pc sini hallettirse yaaa özlüyoruz böyle. çğdemin arkadaşı da iyileşmedi mi acaba?

bence ben kazancammmmmmmm o yüzden sipariş verme bence simdiden :)))))))))

hmm bennnnnnnnnnnnnnnnnn yesil istiyorummm

erkek/kız kullanabilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…