geldim aldım eczaneden ilaç gözlerime vuruyoo migrenmi acaba yaa korkuyom
geldim aldım eczaneden ilaç gözlerime vuruyoo migrenmi acaba yaa korkuyom
ayça da takmış gidiyor. hamile değilim değilim diye diye dilinde tüy bitti. bir de test yaptırmaya da gitmiyor. bugün bile çift çizgi çıkmış artık daha nooolsun senemiiiim.
advil diye bi ialç aldım bitkisel aylardır bi yerim ağrıyınca bunu içiyom doktorum vermişti bunu joker ilaç ya prespektüsünü görseniz nezle grip bacak ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı harbidende işe yarıyor yani şaka gibi süper bişey ama migrenim tutunca malesef işe yaramıyo((
kzılar tulumda aldım nasıl ama gelsin bi bebemm ona giydircem hahahaa
ama ayçamın önce gelcek galiba olmadı ona veririz benimkine sonra alırız cicilerrrrrrrrrrrrrr
korkma kuzuum geçer şimdi ilaç içince..masaj falan yap kolonyayla o da ii gelir.
evet artık bende ikna oldumm..gidip yaptırsa rahatlıycak o da tabi bizde :) en azından yarın sabah idrarıyla test yapsın çıkabilir..ov.dan sonra 13. gün mü olucak onun yarın..büyük ihtimal silikte olsa çıkar.. hakkaten ne zaman yumurtladı o şimdi??
iyi de ben advili öyle bilmiyorum.. çoook ağır bi ilaç o.bana da dr. vermişti geçen sene çook ağır bi alerji geçirmiştim onun için verdi..
yaaa benim 0 puanım varmış satın alamıyorum ben de pembe patik alacaktım ama yaaaanasıl puanlamayla oluyor anlamadım ama alamadım çiğdemiiiiim
hoşşbulduk ayçaaam..napiosun yine temizlik mi?
çoookk güzelmiş..
ah olsada giydirsekk cicileri
ay neler giydirmem kii hele bide kız oloursa ben gibi kokoş olur zemuszemus
ben de baktım handem puan dio ne puanıysa :))
benimde 10puanım varmıs bende alamadım :))
senemim kuzum hosgeldinnnn
aynı fikirdeyim canım yarın sabah idrarıyla yaparsa çıkabilir bence.
o pembe pembe gördüğü zamanlarda yumurtladı bence. yani dur bakıyım 13-14. gününde falan olması lazım. bu gün 11. günü falan olmalı yumurtlamadan sonra.
valla ben de anlamadım yok etiket puanı, yok mesaj puanı puanları da kategorilere ayırmışlar. benim de 15 puanım varmış ama mesaj puanıymış o ne bu ben anlamadım???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?