TabebekLerin sohbet yeri ;)

kolay gelsin sana canım beniim..yap yap işlerini biran önce de gel :))
bende bişey yok canımcım..bildiğin gibi. umudumu iyice yitirmiş durumdayım..ateşim de düştü,bu ayı da es geçtim ben.

artık gevşemişim sanırım biraz. çünkü eskiden olsa çoooktaaaan eczanenin kapısına dayanır erken gebelik testinden alırdım 1 tane :)) şimdi onu bile yapmıorum o kadar eminim artık.
hayırlısı bakalım.. zaten çocuğum ikizler olmasın derdim hepp - ehehh nası savunma mekanizması ama :) - yengeç burcu tercihimdir ama bakalım hayırlısıyla önümüzdeki ay olur inşallah,olmadı kasım,aralık..... bekliycez :)))))))))))

advil diye bi ialç aldım bitkisel aylardır bi yerim ağrıyınca bunu içiyom doktorum vermişti bunu joker ilaç ya prespektüsünü görseniz nezle grip bacak ağrısı kasık ağrısı baş ağrısı harbidende işe yarıyor yani şaka gibi süper bişey ama migrenim tutunca malesef işe yaramıyo((

geldim aldım eczaneden ilaç gözlerime vuruyoo migrenmi acaba yaa korkuyom

korkma kuzuum geçer şimdi ilaç içince..masaj falan yap kolonyayla o da ii gelir.

ayça da takmış gidiyor. hamile değilim değilim diye diye dilinde tüy bitti. bir de test yaptırmaya da gitmiyor. bugün bile çift çizgi çıkmış artık daha nooolsun senemiiiim.

evet artık bende ikna oldumm..gidip yaptırsa rahatlıycak o da tabi bizde :) en azından yarın sabah idrarıyla test yapsın çıkabilir..ov.dan sonra 13. gün mü olucak onun yarın..büyük ihtimal silikte olsa çıkar.. hakkaten ne zaman yumurtladı o şimdi??

iyi de ben advili öyle bilmiyorum.. çoook ağır bi ilaç o.bana da dr. vermişti geçen sene çook ağır bi alerji geçirmiştim onun için verdi..

yaaa benim 0 puanım varmış satın alamıyorum ben de pembe patik alacaktım ama yaaaa nasıl puanlamayla oluyor anlamadım ama alamadım çiğdemiiiiim

kzılar tulumda aldım nasıl ama gelsin bi bebemm ona giydircem hahahaa
ama ayçamın önce gelcek galiba olmadı ona veririz benimkine sonra alırız cicilerrrrrrrrrrrrrr

kzılar tulumda aldım nasıl ama gelsin bi bebemm ona giydircem hahahaa
ama ayçamın önce gelcek galiba olmadı ona veririz benimkine sonra alırız cicilerrrrrrrrrrrrrr

çoookk güzelmiş..
ah olsada giydirsekk cicileri
ay neler giydirmem kii hele bide kız oloursa ben gibi kokoş olur zemuszemus

aynı fikirdeyim canım yarın sabah idrarıyla yaparsa çıkabilir bence.

o pembe pembe gördüğü zamanlarda yumurtladı bence. yani dur bakıyım 13-14. gününde falan olması lazım. bu gün 11. günü falan olmalı yumurtlamadan sonra.

iyi de ben advili öyle bilmiyorum.. çoook ağır bi ilaç o.bana da dr. vermişti geçen sene çook ağır bi alerji geçirmiştim onun için verdi..

yok be tatlım çok hafif bi ilaç bu kadın doğıumcum verdi bana bitkisel eczanelerde diyor öyle başka bişley olmasın sen ağır diye yanlış biliyon alla alla şaşırdım şimdi yaa bana doktor hatta kesmezse bi tane daha iç bişeycikler olmaz demişti hamişte olsan

yaaa benim 0 puanım varmış satın alamıyorum ben de pembe patik alacaktım ama yaaaa nasıl puanlamayla oluyor anlamadım ama alamadım çiğdemiiiiim

tatlım mümkün değil vardır puanın ya bende çok anlamıyorumki bebem yaa belki tükenmiştirr bebe patiği ondan olabilir

çoookk güzelmiş..
ah olsada giydirsekk cicileri
ay neler giydirmem kii hele bide kız oloursa ben gibi kokoş olur zemuszemus

inşallah canım benim inşallahhhhh yaaaa hayırlısı olsun inşallahh gelsinde topyekün giydirir tezyeleriiiii onuuuuuuuuuuuuu Şeniz

ben de baktım handem puan dio ne puanıysa :))

benimde 10puanım varmıs bende alamadım :))
senemim kuzum hosgeldinnnn

valla ben de anlamadım yok etiket puanı, yok mesaj puanı puanları da kategorilere ayırmışlar. benim de 15 puanım varmış ama mesaj puanıymış o ne bu ben anlamadım???????

kafamçokkarıştı yeşil he unutma ablacıkkk al simdiden bence hazırda dursun muhahahe zemuszemus

valla ben de anlamadım yok etiket puanı, yok mesaj puanı puanları da kategorilere ayırmışlar. benim de 15 puanım varmış ama mesaj puanıymış o ne bu ben anlamadım???????

bende anlamadım ablacıkkk . Bosver burda alsak nolcak sankimmm, kendi bebislerimize alırızz sonra teyzeleri olarak yegenlerimize alırız olsunlar da biii zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…