TabebekLerin sohbet yeri ;)

ay kusura bakmayın kızlar ya bi cihaz arızlanmıştı ona bakmaya geldiler apar topar gittim yanlarına anca gittiler işlerde azıcık yoğun buralardayım merak etmeyin şekerciklerrr

Ablacık ben buradayım ama temizlik yapıyommm.
halıları falan kaldırdım cırptım yengemleee bi güzelll
anlastık o zaman sen pempiş ben yeşill :))
al simdiden bence kaybedn sen olcaksın:)

ay kusura bakmayın kızlar ya bi cihaz arızlanmıştı ona bakmaya geldiler apar topar gittim yanlarına anca gittiler işlerde azıcık yoğun buralardayım merak etmeyin şekerciklerrr

tamam çidoşş ablaaaa merak etmeyizz. sen işlerine bakk cicimmm mckks

valla bence hazır yengen oradayken çıkıp alıverin benim pembişleri ayçaaaam :))))))))))))) ayrıca kendini de fazla yorma ne olur ne olmaz klava:

çğdemim tamam tatlım kolay gelsin sana opuyorumnanaktan

saolun bebekler ayçacım çok yorma kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kzılar yumurtlama zamanı sivilceniz oluyormu yaa bende bu ay ilk defa olduu anlamadım regliyken olmadı ne ters bi insanım ben yaaa

birde yumurtlama gerçekleşti sanırsam bende galiba yani neyse test yapmaya devam etmeme gerek yok demi şekerler

aaaa senem mi geldi?????

senemiiiiiiiiiiiimmm hoşgeldin opuyorumnanaktan

çiğdemim benim de yumurtlama zamanı çıkar bazen. eskiden adet olacağımda çıkardı ama son moda yumurtlama zamanı çıkan sivilceler :)))))))))))))

geldddddddddddddiiiiimççç valla ne kadar çatlaak varsa bu topice toplanmışızz heeeeeee kaydirigubbakcemile3 bi de idaaya girmişlerrrr... delisiniz siz beeeeeeeeeeeeeeeeeee

he yaaa sendemi brütüssssssssssssssss:))))))) eyi eyi yalnız olamdığıma sevindim
başım çok fenaa ben eczaneye ilaç almaya gidiyom

handeee napıon bacım nasılsın?? keyfin yerinde mi??
ayçaaa burda mısın? senin ağrılar nası gidioo,hastaneye gittin mi kan tahlili yaptırdın mı kuzuumm

çiğdemiiiim vermidon falan al. onlar zararlı değil :)))))))))))

senemim ne yapayım işte iş güç. birazdan da kalkıp dosyalarımı düzenliycem ama erteliyp duruyorum. bu arada evet iddiaya girdik siz de şahitsiniiiiiiiiiiiizzzz :)

sende ne var ne yok şekerim.

ayça da takmış gidiyor. hamile değilim değilim diye diye dilinde tüy bitti. bir de test yaptırmaya da gitmiyor. bugün bile çift çizgi çıkmış artık daha nooolsun senemiiiim.

geldim aldım eczaneden ilaç gözlerime vuruyoo migrenmi acaba yaa korkuyom

çoook geçmiş olsun tatlım. korkma migren değildir. migren genelde tek taraflı bir ağrı oluyor. enseden başlar yüze doğru yayılır. Allah kimseye vermesin ben çok çektim şimdilerde iyiyim Allah a çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…