aynı fikirdeyim canım yarın sabah idrarıyla yaparsa çıkabilir bence.
o pembe pembe gördüğü zamanlarda yumurtladı bence. yani dur bakıyım 13-14. gününde falan olması lazım. bu gün 11. günü falan olmalı yumurtlamadan sonra.
yok be tatlım çok hafif bi ilaç bu kadın doğıumcum verdi bana bitkisel eczanelerde diyor öyle başka bişley olmasın sen ağır diye yanlış biliyon alla alla şaşırdım şimdi yaa bana doktor hatta kesmezse bi tane daha iç bişeycikler olmaz demişti hamişte olsan
tatlım mümkün değil vardır puanın ya bende çok anlamıyorumki bebem yaa belki tükenmiştirr bebe patiği ondan olabilir
kafamçokkarıştı yeşil he unutma ablacıkkk al simdiden bence hazırda dursun muhahahe zemuszemus
bende anlamadım ablacıkkk . Bosver burda alsak nolcak sankimmm, kendi bebislerimize alırızz sonra teyzeleri olarak yegenlerimize alırız olsunlar da biii zemuszemus
eğer 14. günde yumurtladıysa bugün 12. günü, yarın 13 olcak kesin çıkar..
benim haplarla fazla haşır neşir olan bi arkadaşım vardı bu konularda bilgili bi tip dr. sana advil verdiyse bayaa kötü durumdasın o zaman dedi. hatta okulumda böbrek hastası bi öğrt. var ona advil iğne vermiş dr. sarhoş gibi geziodu :) ama 2 ayrı türü varsa bilemem ya da ben adını yanlış hatırlıorum.. anaaaaaaa yoksa avil miydi adı :uhm: neyse bacım sana dr. iç istediğin kadar dediyse bol bol iç kaydirigubbakcemile3
çatlakkkkkkkkkkkkk yok kız prespektüsünde de yazıyor anacım aylardır bundan başka ilaç içmiyom ki kaç kere migrenim tuttu oof yaniii eğer tersiyse yazık olur yaniii
aslında siboş da yarın bir test yapsa sabahtan. eğer hamileyse çıkar bence.
bu arada ayçam bizim diğer topic deki edadan haberin var mı canım??? merak ettim çok uzun zamandır göremiyorum ben onu. en son eşi spermiyogram yaptırdı demiştin sen. sonradan bir haber aldın mı?
yapma yaaa ama düştü diye öyle düşünme
tiff den örnek vercem yine reglisine 3-4 gün kala yaptı testi öğrendi hamişliğini (bu arada herşey yolundaymış doktora gitmiş)
ateşi reglisine bi gün kala düştü yani eğer test yapmasaydı ateşim düştü deyip umudunu kaybedicekti ateşe o anlamda çok güvenme bebekimmmmmmm
bana bak kızdırma beni karrrrdiiişş kaybettin iddiayı çamura yatmaaaaaaaaklava:
inşallah canım benim. hepimize nasip olur inşallah bebelerimizi ve yeğenlerimizi giydirmek :)
evet evet yarın her halükarda çıkar. AYÇAAAAM biz yarın senin sabah idrarıyla test yapmana karar verdik eheheh hihoyyyt
yahu yaparım test ama cıkmıcak gorceksiniz demedi demeyinnn :)))
unutma bugun iş cıkısı al yarn isterim hedayemii kaydirigubbakcemile3
aslında siboş da yarın bir test yapsa sabahtan. eğer hamileyse çıkar bence.
bu arada ayçam bizim diğer topic deki edadan haberin var mı canım??? merak ettim çok uzun zamandır göremiyorum ben onu. en son eşi spermiyogram yaptırdı demiştin sen. sonradan bir haber aldın mı?
eveeeett. kurul kararı alınmıştır!!!!! yarın sabah ayça test yapıciiik.. sonuç %90 doğru sonuç verir, nokta .
o zaman siboşa da kurul kararı çıkaralımm.. sabah o datest yapacak o kadarrrrrrrrrrrrrrrrlmaz:
hahahaa evet ayçam ya niye yapmıyonnn ben 4 gün öncesinden başlıydum yapmayaaa hahahaaa
yapma yaaa ama düştü diye öyle düşünme
tiff den örnek vercem yine reglisine 3-4 gün kala yaptı testi öğrendi hamişliğini (bu arada herşey yolundaymış doktora gitmiş)
ateşi reglisine bi gün kala düştü yani eğer test yapmasaydı ateşim düştü deyip umudunu kaybedicekti ateşe o anlamda çok güvenme bebekimmmmmmm
ayyy kızlar karnıma bir ağrı saplandı wc ye zor koştum. afedersiniz içim dışıma çıkcak sandım ama isal olmamışım. midem de bulandı. gaz sancısıymış sanırım. midem hala bir garip. üşüttük bu ay havalara aldanıp sanırım
yok ablacık haberim yok ondan sonra görmedim hiiç.
en son misafirleri vardı ondan gelemiyodu sanırsam..
verir mi acaba sanmıyorum ben istiyosanız yaparımm kaydirigubbakcemile3
iddayıda kaybettigini anlar hemencik hande ablacıkkk kaydirigubbakcemile3
kuuzzzzuuum kaybettiğine bu kadar üzülme. ben yine de alırım sana yeşil patik. bebişine giydirirsin 8 ay 10 gün soooora :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?