evet önemli tabi senin ne rahatsızlığın var tatlım yaa bol bol meyve ye demir yapıcı şeyler tüket
yapma yaww kış kışş dee yok öle bişey bana regli olucam bilgisi gelmedi deeeee
bir çok kişi hamişliğinde regli olucam diye bekliyordum diyo inşallah sende öyle dersin belirtilerini sorduğumda tatlım yaa
sibel gerçekten yok ortalarda ya işleri falan çok yoğun herhaldee
du gel bi sarılam yawriiiii :1hug: :1hug: :1hug: ohhhhsenemimmmmmmmmmmmm
bebekimmmmmmmmmmm
çiçeeeeeemmmmmmmmmmm
sarılın banaaaaaaaaa
bende size sarılammmmmmmmmm :1hug:
ayyy kıza yazdığım mesaj gitmiyor. bilem kaç saniye beklicekmişim püüüüü.
bu arada senemim benim regl belirtileri en az 1 hafta önceden başlar ...
yavriler yarım saat 45 dk kadar yokum ben. beni özleyin anaaacııııım opuyorumnanaktan
yavriler yarım saat 45 dk kadar yokum ben. beni özleyin anaaacııııım opuyorumnanaktan
geçmiş olsun senemim yaa hiç duymadım ben yaa aman dikkat et kuzum yaa zaten hepimizin ekmeğimizi falan kendimiz yapmamız gerekir aslında dışarda kimbilir nasılsır ben bazen yaparım senin gibi her zaman olamasada
geçmiş olsun bi tanem yaa
neyse kızlar kayboldunuz yineeeeeeeeeeeeeeee
bende gidiyommm öpüyom hepiniziiiiiii özleyin benideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarına görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende bi gidip geliciiiim kızlar..kardeşim bizde biraz ona da bakkeeem gelioooooooom.. mucccccccccckk
ay senemim hiç duymamıstım bende ilk kez duyuuyorum dikkat et kendine kuşuumm!!
nası yapıyon ekmegiiii, ay evet icinde neler oluyo bilmiyoruzz :/
ben ekmek yemem ztn hiiiççç.
pek bilinen bi rahatsızlık değil zatii..sağol canım benmm opuyorumnanaktan
ekmek makinesinde de yapıorum ama maya da rahatsız ettiği için kabartma tozuyla kek gibi yapıorum ben,bi de benm unum farklı..belki carrefourda falan dikkatinizi çekmiştir "glutensiz un" var onunla yapmak zorundayım.. tabiii sizin yediğiniz ekmek için makine lazım.bazen kociş için makine de yapıorum.
Benide kurstan aradılar.. perşembe gunu baslıyomus oglen.
aslında grafikerlige gitmek istedim,almadılarklava:
neymiş bilgisayar sertifikası olması lazımmısklava:
şimdi bile bile sırf sertifika alabilmek ve grafikerlige gidebilmek icin bilgisayar kursuna gidicemmmmklava:
hocaya sordum ne ogretiyosunuz diye ofis programları dedi. ben ztn cok iyi biliyooorummm.
aslnda onlar da haklı simdi bilgisayarın bsini bilmeyip grafikerlige gidenler de var onlar da demekki serfikaya bakıp öyle almaya karar verdiler ama biizim gibilerr yandı arada en azından sınavasokup alabilirlerdiiiiiiiiiklava:
anacıklarım anlıcanız artık ogle saatlerinde olmicimmm
bilg. bildiğin zaman kursa gitmek sıkıcı oluo ama inan gittiğinde bayaa bilmediğin şey öğreniosun..ben de almak istedim sertifika, kursa gittim sırf sertifika için,her şeyi biliorum sanıodum kaydirigubbakcemile3 bilmediğim şeyler de bayaa varmış meğer..tabi sen benden de fazla şey biliosundur belki ama eğlenceli oluo o kurslar..
ama en çok öğlenleri olmıycağına üzüldümm kuzuu :çok üzgünüm: :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?