TabebekLerin sohbet yeri ;)

bilmiyorum hiç duydunuz mu ÇÖLYAk diye bi hastalıktan muzdaribim kuzular..uaklaşık6 aydır var ve ömrümün sonuna kadar da devam edicek..unlu yiyecekler yiyemiorum,makarnamı,bisküvim,gofretimi özel alıyorum..ekmeğimi kendim yapıorum..hastalığımı öğrenmeden önce kan değerlerim çok düşmüştü de ondan tırstım accık..

senemimmmmmmmmmmmm
bebekimmmmmmmmmmm
çiçeeeeeemmmmmmmmmmm
sarılın banaaaaaaaaa
bende size sarılammmmmmmmmm :1hug:
du gel bi sarılam yawriiiii :1hug: :1hug: :1hug: ohhhh
ayyy kıza yazdığım mesaj gitmiyor. bilem kaç saniye beklicekmişim püüüüü.

bu arada senemim benim regl belirtileri en az 1 hafta önceden başlar ...

erken başlıomuşş..amaaaa düşünmiiicez regl megll... klava: geliyorsa gelsin napalım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teselli:

yavriler yarım saat 45 dk kadar yokum ben. beni özleyin anaaacııııım opuyorumnanaktan

özleriz tabikide şeker paremdeeeeeee niye 45 dakikaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende giderim zaten birazdan oof yaaa amannn yukarı dudullu yolları taştann ben bıktım bu telaşdannnnnnnnnnnnnn hahahahaaaa

geçmiş olsun senemim yaa hiç duymadım ben yaa aman dikkat et kuzum yaa zaten hepimizin ekmeğimizi falan kendimiz yapmamız gerekir aslında dışarda kimbilir nasılsır ben bazen yaparım senin gibi her zaman olamasada
geçmiş olsun bi tanem yaa

arka fon sesi olarak nuri alçonun müziginide verelim abloşşşş dıtdırırıdırırıııdı varya nuri alçonunnn hehehhehee..
:1hug:

yavriler yarım saat 45 dk kadar yokum ben. beni özleyin anaaacııııım opuyorumnanaktan

sağol canım beniim.. kesinlikle imkanın varsa kendin yap ekmeğini tertemiz..

neyse kızlar kayboldunuz yineeeeeeeeeeeeeeee
bende gidiyommm öpüyom hepiniziiiiiii özleyin benideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarına görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay senemim hiç duymamıstım bende ilk kez duyuuyorum dikkat et kendine kuşuumm!!

nası yapıyon ekmegiiii, ay evet icinde neler oluyo bilmiyoruzz :/
ben ekmek yemem ztn hiiiççç.

bende bi gidip geliciiiim kızlar..kardeşim bizde biraz ona da bakkeeem gelioooooooom.. mucccccccccckk

neyse kızlar kayboldunuz yineeeeeeeeeeeeeeee
bende gidiyommm öpüyom hepiniziiiiiii özleyin benideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarına görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamammmmmmmmmmmmmmmmm
abloshhh.
gorusuruz kendine dikkat ett dudullu yollarında kafamçokkarıştı delikafadulden
özlicizzzzzzzzzzzzzzz mmckks!

ay senemim hiç duymamıstım bende ilk kez duyuuyorum dikkat et kendine kuşuumm!!

pek bilinen bi rahatsızlık değil zatii..sağol canım benmm opuyorumnanaktan

nası yapıyon ekmegiiii, ay evet icinde neler oluyo bilmiyoruzz :/
ben ekmek yemem ztn hiiiççç.

ekmek makinesinde de yapıorum ama maya da rahatsız ettiği için kabartma tozuyla kek gibi yapıorum ben,bi de benm unum farklı..belki carrefourda falan dikkatinizi çekmiştir "glutensiz un" var onunla yapmak zorundayım.. tabiii sizin yediğiniz ekmek için makine lazım.bazen kociş için makine de yapıorum.

ben ekmek yemeedigim icin aram yok pek ekmekle.en güzelini yapıyorum aslında nasıl yapıldını bilmiyoruz.
o dedigin unu da görmüştüm sanki allah allah nasıl bi un demişştim hatta :)
ay kuzumm gecmis olsun tekrar cnm bnmmm..
bende opuyoommmm nanaktann delikafadulden

Benide kurstan aradılar.. perşembe gunu baslıyomus oglen.
aslında grafikerlige gitmek istedim,almadılar klava:
neymiş bilgisayar sertifikası olması lazımmıs klava:
şimdi bile bile sırf sertifika alabilmek ve grafikerlige gidebilmek icin bilgisayar kursuna gidicemmmm klava:
hocaya sordum ne ogretiyosunuz diye ofis programları dedi. ben ztn cok iyi biliyooorummm.
aslnda onlar da haklı simdi bilgisayarın bsini bilmeyip grafikerlige gidenler de var onlar da demekki serfikaya bakıp öyle almaya karar verdiler ama biizim gibilerr yandı arada en azından sınavasokup alabilirlerdiiiiiiiii klava:
anacıklarım anlıcanız artık ogle saatlerinde olmicimmm

bilg. bildiğin zaman kursa gitmek sıkıcı oluo ama inan gittiğinde bayaa bilmediğin şey öğreniosun..ben de almak istedim sertifika, kursa gittim sırf sertifika için,her şeyi biliorum sanıodum kaydirigubbakcemile3 bilmediğim şeyler de bayaa varmış meğer..tabi sen benden de fazla şey biliosundur belki ama eğlenceli oluo o kurslar..
ama en çok öğlenleri olmıycağına üzüldümm kuzuu :çok üzgünüm: :a015:

öyle tabi deeee lisede gördüm ünvde gördümm e calısma hayatında da uyguladımm tekrar tekrar... sıkılırsam gtmem ztn. grafikerlik istorum bennnnnnnnnnnnn...
evet özlicem sizi 2ay sürcek hem kafamda dagılır bebiş fikrini aklımdan cıkarırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…