anjelic kullanıcısından alıntı
Kızlar hamile olduğumu sanmıyorum açıkçası, ben 12 ve 13. günümde ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalamıştım yani haftasonuna regl günüm, çizgi silikleşti hatta yok oldu, sonra sonra dün yapayım dedim çift çizgi, ikisi de aynı koyulukta, hamile olmadığımı biliyorum gebelik testinde çıkmadı, sizce ikinci defamı ovulasyon oluyor ama akıntı felan ypk bende, kafam karıştı valla
al ayçam seninle aynı durumda olan biri daha. bence o da hamile. ama ona kesin bişi demicem tanımıyorum çünkü :))))))))
Kızlar ben gece neler yapmısım...
simdi kociş anlattı..
Uyurken kalmıs gidiyormuşum tutmuş beni nereye diye. diyoki arkamı dönmeye gelmedi, bi döndüm gidiyodun tuttum, sonra bir baktım yatagın icinde oturuyorsun bagdac kurmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adamcazda tırsmış bendennnn :))))))))
ay hic mi hicc hatırlamıyorum neler yapmısım yaa.
cok komik dusununce aman allah korusun hiç böyle seylerim yoktu benim hande ablacık sana da sölemiştim sabah..
dedim dua falan okusaydın okudum dedii. beni sürekli itip durdun falan dedi.
üstüme çıktın dedii korkmuş adammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
bunları yaparken uyuyormusummmm delikafadulden delikafadulden
sıyırdım iyceeeeeeee
pozitif düşün ben çok üşüyen biriyim mesela normaldede öyleyim kan testi yapılmıştı gebelik falan filan için işte doktor şok oldu sen haddinden fazla kanlı canlı bi türk kadınısın deyin bi çok değer sınırların sütüne çıkmış
sanırım çok meyve yiyom ondan şekerler yani diycem o ki üşümek illa kansılzık değil hatta doktor testi yapmadan sende kansızlık olabilir falan dedi zayıf gördü solgun gördü şaşırdım bende sonraa şok oldu hehehee
Kızlar ben gece neler yapmısım...
simdi kociş anlattı..
Uyurken kalmıs gidiyormuşum tutmuş beni nereye diye. diyoki arkamı dönmeye gelmedi, bi döndüm gidiyodun tuttum, sonra bir baktım yatagın icinde oturuyorsun bagdac kurmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adamcazda tırsmış bendennnn :))))))))
ay hic mi hicc hatırlamıyorum neler yapmısım yaa.
cok komik dusununce aman allah korusun hiç böyle seylerim yoktu benim hande ablacık sana da sölemiştim sabah..
dedim dua falan okusaydın okudum dedii. beni sürekli itip durdun falan dedi.
üstüme çıktın dedii korkmuş adammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
bunları yaparken uyuyormusummmm delikafadulden delikafadulden
sıyırdım iyceeeeeeee
ayyyy tüm regl belirtilerim başladı cicişleeerneyse kısmet böyleymiş.
bu arada ben siboşu özlüyorum yaaaa. hiç görüşemiyoruz artık
evet önemli tabi senin ne rahatsızlığın var tatlım yaa bol bol meyve ye demir yapıcı şeyler tüketehehe kanlı canlı bacım benim..çok önemli aslında kan olayı hele hamilelikte..sen şanslısın demek ki çoğu kadında vardır kansızlık sorunu.. benim başka rahatsızlığımdan dolayı kan değerlerim düşüyor ondan korktum biraz da..
anaaaaaaaaaam korkulur senden vallaa..iple bağlasın seni bu gece kaçma dieee kafamçokkarıştı
ayyyy tüm regl belirtilerim başladı cicişleeerneyse kısmet böyleymiş.
bu arada ben siboşu özlüyorum yaaaa. hiç görüşemiyoruz artık
senemimmmmmmmmmmmm
bebekimmmmmmmmmmm
çiçeeeeeemmmmmmmmmmm
sarılın banaaaaaaaaa
bende size sarılammmmmmmmmm :1hug:
Bakın gördünüz dimiiiiiiiii
demekki çift çizgi cıkması demek herkezde hamislige neden olmuyor sekil a bende olduugu gbiiii
oleyy kazandım iddayııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?