TabebekLerin sohbet yeri ;)

preseed topiğinden tanıoyorum ben onu 3 ay öncemi ne kürtaj olmak zorunda kalmıştı inşallah hamiledir.

ayy yavrum benim ya neler yapmışın sen böyleeeeeeeeeeeee
kıyamam sana acuk kafanı boşalt tatlım yaa stresten işte beyin çok dolu ondan oluyor hepp opuyorumnanaktan gel sarılam sanaaa :1hug:

ehehe kanlı canlı bacım benim..çok önemli aslında kan olayı hele hamilelikte..sen şanslısın demek ki çoğu kadında vardır kansızlık sorunu.. benim başka rahatsızlığımdan dolayı kan değerlerim düşüyor ondan korktum biraz da..

anaaaaaaaaaam korkulur senden vallaa..iple bağlasın seni bu gece kaçma dieee kafamçokkarıştı

ayyyy tüm regl belirtilerim başladı cicişleeer neyse kısmet böyleymiş.

bu arada ben siboşu özlüyorum yaaaa. hiç görüşemiyoruz artık

dur canım ya daha reglmize var bizim..benim reglim önceden fazla belirti vermediği için anlamıorum..sadece baş ağrısı olur onun da 1-2 güne başlaması lazım ağrısı :)
hakkaten ya nerde bu siboooş nie giremio Çok üzgünüm çoook

anjelic mesaj yazmış bana regl olmuş... ama sordum bakalım kaç gün üst üste çift çizgi gördü, gerçekten çift miydi diye???

evet önemli tabi senin ne rahatsızlığın var tatlım yaa bol bol meyve ye demir yapıcı şeyler tüket

yapma yaww kış kışş dee yok öle bişey bana regli olucam bilgisi gelmedi deeeee
bir çok kişi hamişliğinde regli olucam diye bekliyordum diyo inşallah sende öyle dersin belirtilerini sorduğumda tatlım yaa

sibel gerçekten yok ortalarda ya işleri falan çok yoğun herhaldee

senemimmmmmmmmmmmm
bebekimmmmmmmmmmm
çiçeeeeeemmmmmmmmmmm
sarılın banaaaaaaaaa
bende size sarılammmmmmmmmm :1hug:

ayyy kıza yazdığım mesaj gitmiyor. bilem kaç saniye beklicekmişim püüüüü.

bu arada senemim benim regl belirtileri en az 1 hafta önceden başlar ...

Bakın gördünüz dimiiiiiiiii
demekki çift çizgi cıkması demek herkezde hamislige neden olmuyor sekil a bende olduugu gbiiii
oleyy kazandım iddayııııııııııııııııııı

Bakın gördünüz dimiiiiiiiii
demekki çift çizgi cıkması demek herkezde hamislige neden olmuyor sekil a bende olduugu gbiiii
oleyy kazandım iddayııııııııııııııııııı

dur bakalım yazdım sorular sordum. kaç gün üst üste gördü tam eşit miydi çizgiler falan. tezim daha çürümediiiiiiiiiiiiiii

yok kutlamıyoruz çiçeemmm sarılam demişte bende ondan ole şey ettim sarılalım diyee :))
evet sibell yokk onsuz olmuyor yaw klava:

yaa benim reglim bir belirtili olurki sormayınnn ondan ben asla hamişlik belirtisi diye bişey anlamıycamm ay ay kaydettim heheheeeee mide bulantısına kadar yaaa hahahahaaaa
aynen benimde baş ağrılarım olur oof yanii

sor bakımmmm :teselli:
hatunsultanda da cift cıkıyodu ama hamis degilmiş regl olmus demek istedigim bu işte :teselli:
üzüldüm keske hamis olsalardı ama napalım hayırlı degilmis demek

Özliicizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcks :**** cabık gel özletmee!

sarılayım şekerimm gel sen yamacıma yamacımaaaa kaydirigubbakcemile3 hahahaaa kendimi tecavüzcü coşkun gibim hissettim eee güzellere böyleee hehee hepiniz gelin yamacımaaaaaaaaaaaaaa ablanızım sizinn en büyüğünüz benimmmmm gelin dedimmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…