TabebekLerin sohbet yeri ;)

evet kızlar bende donmaya başladım yaa üzerimde çul gibi hırka varr

işlerimi yapmadım cihaz tutukluk yaptı yaa şaka gibimm

handem ve çiğdemim katılıyorum szilere evleer çok soğuuk.. ya da benm kansızlığım başladı yine (
herkes üşüdüğüne göre no problemm!!!!

bende gönderdim kuzuum geldi mi??

geldi tatlım kaydettim bileeeem :))))))))

handem ve çiğdemim katılıyorum szilere evleer çok soğuuk.. ya da benm kansızlığım başladı yine (

yok yok canım hepimiz üşüyoruz. zaten tam hastalık havaları dikkat etmek lazım :)

Teşekkür ederim :kedi:
düz evet, aslında kucukken lüle lüleydi ucları bööllee sonra buyudukcee bide boyattıkca düpedüzz olduu hihiihi...

anjelic kullanıcısından alıntı
Kızlar hamile olduğumu sanmıyorum açıkçası, ben 12 ve 13. günümde ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalamıştım yani haftasonuna regl günüm, çizgi silikleşti hatta yok oldu, sonra sonra dün yapayım dedim çift çizgi, ikisi de aynı koyulukta, hamile olmadığımı biliyorum gebelik testinde çıkmadı, sizce ikinci defamı ovulasyon oluyor ama akıntı felan ypk bende, kafam karıştı valla

al ayçam seninle aynı durumda olan biri daha. bence o da hamile. ama ona kesin bişi demicem tanımıyorum çünkü :))))))))

Kızlar ben gece neler yapmısım...
simdi kociş anlattı..
Uyurken kalmıs gidiyormuşum tutmuş beni nereye diye. diyoki arkamı dönmeye gelmedi, bi döndüm gidiyodun tuttum, sonra bir baktım yatagın icinde oturuyorsun bagdac kurmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adamcazda tırsmış bendennnn :))))))))
ay hic mi hicc hatırlamıyorum neler yapmısım yaa.
cok komik dusununce aman allah korusun hiç böyle seylerim yoktu benim hande ablacık sana da sölemiştim sabah..
dedim dua falan okusaydın okudum dedii. beni sürekli itip durdun falan dedi.
üstüme çıktın dedii korkmuş adammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
bunları yaparken uyuyormusummmm delikafadulden delikafadulden
sıyırdım iyceeeeeeee

insallah hamistir..! bence oda benim gibi 2.kere yumurtluyoo ablacıııkk. ben 2.kere yumurtladımı dusunuyorum sahsennn kaydirigubbakcemile3

ayyy eşhedü....... o ne kısss öyle. ben olsam çığlık çığlığa kaçardım senden.

stresten naaptını bilememişsin be canım. adamcağızın iyi yüreğine inmemiş aaaaaaa :))))))

pozitif düşün ben çok üşüyen biriyim mesela normaldede öyleyim kan testi yapılmıştı gebelik falan filan için işte doktor şok oldu sen haddinden fazla kanlı canlı bi türk kadınısın deyin bi çok değer sınırların sütüne çıkmış
sanırım çok meyve yiyom ondan şekerler yani diycem o ki üşümek illa kansılzık değil hatta doktor testi yapmadan sende kansızlık olabilir falan dedi zayıf gördü solgun gördü şaşırdım bende sonraa şok oldu hehehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…