Benide kurstan aradılar.. perşembe gunu baslıyomus oglen.
aslında grafikerlige gitmek istedim,almadılarklava:
neymiş bilgisayar sertifikası olması lazımmısklava:
şimdi bile bile sırf sertifika alabilmek ve grafikerlige gidebilmek icin bilgisayar kursuna gidicemmmmklava:
hocaya sordum ne ogretiyosunuz diye ofis programları dedi. ben ztn cok iyi biliyooorummm.
aslnda onlar da haklı simdi bilgisayarın bsini bilmeyip grafikerlige gidenler de var onlar da demekki serfikaya bakıp öyle almaya karar verdiler ama biizim gibilerr yandı arada en azından sınavasokup alabilirlerdiiiiiiiiiklava:
anacıklarım anlıcanız artık ogle saatlerinde olmicimmm
öyle tabi deeee lisede gördüm ünvde gördümm e calısma hayatında da uyguladımm tekrar tekrar... sıkılırsam gtmem ztn. grafikerlik istorum bennnnnnnnnnnnn...
evet özlicem sizi2ay sürcek hem kafamda dagılır bebiş fikrini aklımdan cıkarırım kaydirigubbakcemile3
hahaha ben de seni arar hatırlatırım kendini. yeni arkadaşlarına da selam söölersin benden cadııııııııklava:
handem kopyaladım sana kuzuuum...sağol :))
bilmiyorum hiç duydunuz mu ÇÖLYAk diye bi hastalıktan muzdaribim kuzular..uaklaşık6 aydır var ve ömrümün sonuna kadar da devam edicek..unlu yiyecekler yiyemiorum,makarnamı,bisküvim,gofretimi özel alıyorum..ekmeğimi kendim yapıorum..hastalığımı öğrenmeden önce kan değerlerim çok düşmüştü de ondan tırstım accık..
BİZİİİİİİİİİİİ UNUTMAK MIIIIIIIIIIIIIII???????????????klava: klava: BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM!
ayyy kuzuuum geçmişler olsun... aman dermansız dert olmasın da gerisi kolay tatlım benim :1hug:
hatunsultan kim bu arada. onun da mı sürekli çift çıkıyordu senin gibi ayçam?
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... madem test yapcan sık dişini yaaaaa
evet gebelikte de cıkmıs hatta silik ovulasyonda yapmıs gebelik diye yalnıslıkla ondada.
ANAAAAAAAMMM şimdi zan altında kaldım yaww..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?