TabebekLerin sohbet yeri ;)

yaaaaaaaaaa öğlenleri yoksun demek kuzum mafoldumben

senemcim baktım geçmiş sayfalara ama bulamadım. ne rahatsızlığın var canım kıyamam sana

hımm haklısın o zaman sıkılırsın.. ama dediğin gibi kafan dağılır,yeni ortamlar iyi geliyor arada.. herkese lazım bence..

bence de sizi unuturum yeni arkadaslar edinip lülülülülülü lülülülülülü

hahaha ben de seni arar hatırlatırım kendini. yeni arkadaşlarına da selam söölersin benden cadıııııııı klava:

handem kopyaladım sana kuzuuum...sağol :))
bilmiyorum hiç duydunuz mu ÇÖLYAk diye bi hastalıktan muzdaribim kuzular..uaklaşık6 aydır var ve ömrümün sonuna kadar da devam edicek..unlu yiyecekler yiyemiorum,makarnamı,bisküvim,gofretimi özel alıyorum..ekmeğimi kendim yapıorum..hastalığımı öğrenmeden önce kan değerlerim çok düşmüştü de ondan tırstım accık..

hahaha ben de seni arar hatırlatırım kendini. yeni arkadaşlarına da selam söölersin benden cadıııııııı klava:

söööölerim şekerümmmmmm seveseve delikafadulden lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
ahhahahaha cadı yesin siziiii yirim hüleeeynnnnnnnnnnnnn!!! :sm_cool:

BıZııııııııııı UNUTMAK MIIIIIIIIIIIIIII??????????????? klava: klava: BAŞKA DA BıŞEY DEMıYORUM!

ayyy kuzuuum geçmişler olsun... aman dermansız dert olmasın da gerisi kolay tatlım benim :1hug:

ayyyy çok çişim geldiiiiii. ama taktım bugün test yapcam diye tutuyorum. ben de salak hande işte umudum yok diyorum ama yine de deniyorum :))))))))))))))))))))) ama dayanamayıp tuvalete gidicem :)))

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... madem test yapcan sık dişini yaaaaa

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... madem test yapcan sık dişini yaaaaa

eve gidene kadar yolda koyvermezsem iyidir. yaparsam suçlu sensiiiiin :)))))))))))

evet gebelikte de cıkmıs hatta silik ovulasyonda yapmıs gebelik diye yalnıslıkla ondada.

Allah Allah ben onu okumamıştım hiç ya da aklımda kalmamış. bakmak lazım neymiş ne diilmiş?

regl olmustu oda işte ablacıkkk.
ovulasyon topicine geliodu hatırlamadınmı

isim olarak hatırladım yavrum da konusunu hiç hatırlayamadım. arıyorum şimdi bulup da okuyayım diye ama bulamadım henüz??

ANAAAAAAAMMM şimdi zan altında kaldım yaww..

kaldın valla hala gitmedim wc ye. 17.30 paydos. eve en az 1 saatte giderim. ayyyh yollarda Allah yardımcım olsun. yarın hgazetelerde metrobüste rezalet başlıklı haberi görürseni gözleri bantlı H.E. benim haberiniz olaaaaaa. H.E. gülme krizine girerek yaktın beni Seeeneeeem diye bir daha işedi falan yazarlar herhalde. sürekli işiyor efenim durduramıyoruz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…