TabebekLerin sohbet yeri ;)

günaaaayyydın canlarım opuyorumnanaktan

neyse dün işemeden eve varmayı başardım. boşuna tutmuşum o kadar gölgemsi bir çizgi çıktı peeeeh.

ayçam sen gebelik testinden bahsediyorsan onda tek çıkması normal. ovulasyon testin ne durumda?

ayçaaaam bana kediş hediye etmişsin canım kardeşim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ben sabahtan beri almaya çalışıyorum sana bişi hediye etmek için ama puanımın yettiği herşeye bu nesne tükenmiştir diyor sistem ((((

oldun ben de yeğenime alırım bir sürü cicişleeeer :))))))))))))))

Günaydıın yavruslarrrrrrrrrrrr
çiçeemmmm hedayen icin cokk tşşkr ederimmm gözlerinden öperimm

Bence sen burayı bırakta akşama al yeşil hedayemiiii..

iddayı kaybettin cunkuu.

gene test yaptım sırf sizin icinnn tek cıktı gebelik..

ovulasyon gene aynı cizgi cıktı.

benim bu ovulasyonda sorun var bak görünnn

günaydın ayçacımmmm
ne dimek feda olsun herşey sana bebem yaa

allah allah neden çıkmadıki
ya ben bu testlere inanmıyorum yaa valla doğrudur diye düşünme sakın tamam birçokları öğreniyor bu yolla hamişliğini ama yanlışlarda çok oluyor ayçam ya dur bakalım hayırlısı olsun inşallahhh

Bu arada ben bugun oruc'a basladım.
6günleri tutmaya calısıcam insallahh!!

Bu arada ben bugun oruc'a basladım.
6günleri tutmaya calısıcam insallahh!!

Allah kabul etsin canım benim.

gebelik testinde çıkmayacağını aslında tahmin ediyordum. gününde yaptığında çıkacak bence. ovulasyon testinin hadi biri bozuktu, 3 ü bozuktu ama hepsi de bozuk olmaz ki ayçam. bak ben dün yaptım gölge gibi çıktı. bu işte bir iş var ben inanıyorum. hala iddiayı kaybetmediğime eminim opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnnnn..
test yapa yapa testlerim bitti kaydirigubbakcemile3
benim ikincisi bariz cıkıyor gördünüz işte resimlerini aynen öyle cıkmaya devam ediyor.
demek gölge gibi cıktıı senin tühh o kadar tuttun sıkıştın :))))
allahtan altına koyvermedinnn ahhaha..

çiçeeeeem hediye ettiğin köpüşler için çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan ben de sizlere almak istiyorum ama puanım yoook , ne puansızmışım yahuuu (((

evet canım senin bariz çıkıyor. bende diyorum ya zaten hiçbir belirti yok. göğüslerim acıyor o da hep olur. ama sende var birşeeeyyyyyyy :)

bu arada dün eve zor koştum anlatamam yani. neredeyse manşet oluyordum son anda kurtardım :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…