TabebekLerin sohbet yeri ;)

opuyorumnanaktan
ben azcık uzanayımmmmmm
uykum geldiii sabahın köründe hortlayıncaa :))))))))

bitirmeyin testleriniziiiiii daha lazım onlar bizeeeee ay hadi gidiyom bırakın beniiiiii :)))))) mmmuuccckkkskssssssssssss

tüh sibelde olmuş neyse sibelcim ya hayırlısı olsun tatlım yaa her şerde bir hayır vardır tatlım yaa

benimde işler varda kahve molası verdiydim kızlar handem yalnız kalmışın kuşum opuyorumnanaktan

evet çiçeeem yalnız kaldım ben burda ( sırtımın sağ tarafı da çok ağrıyor. boynumdan mı kas sıkıştı ne oldu anlamadım. göğsüme vuruyor sızısı valla. bilgisayar başında durmak eziyet...

Ablacıklarr sizi yalnız bıraktım kusura kalmayıınnn ))
biraz yattım ütüm vardı bir sürü kalktım onu yapıyorummm. yoruldumm mola verdimmm :)
senin neden agrıyor sırtın !?

benim sık sık boynumdan dolayı ağrım olur zaten. herhalde yine bilgisayar başında oturmaktan oldu canım ne bileyim...

sana da kolay gelsin kuzzzuuum :)))))))

eve bilgisayar büyük düşmanııııııııııııııııııııııı
:/ sagol ablacıkk sanada kolay geleee

ayçaaam senin kasıklarındaki kramplar ve akıntın devam ediyor mu?

bu arada senemim nerde kaldı yaaaaaaaa

aaaa ne çabuk girdin eve kısss :) bu arada sesini de çok beğendim maşallah maşallah :))))))))))

kapının önüne gelmiştim ya kapatırken ondan koşa koşa girdim üstümdekileir fırlattım geldim :))

benim sesim boru gibidir yaa.. tipik öğretmen sesii bağıra çağıra sesim 1ton kalınlaştı :))
senin ki olgun ve seksi bi hatun sesi şeklinde gelio bacım..hakkaten çok hoşmuşş!!!!!

ehehe hoşgeldin tatlım.

yaaa dün en yakın arkadaşım rahim filmi çektireceğini söyledi. bugün aradım hastanedeyim ararım seni sonra dedi. acaba bugün mü çektiriyor. ben ondan daha heyecanlı olduğum için söylemedi herhalde. ayyy panikledim şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…