TabebekLerin sohbet yeri ;)

hepiniz bana yogunlastınız birde hepiniz hamisseniz gorursunuzzzzzzzzzzzz :))))))
bende bişi yokkk diyoommmm ama anlatamıyoommm

ayyy ayçam ben de sibelimi çok merak ediyorum. acaba ne yaptı. zaten hiç görüşemiyoruz artık özlüyorum da çok ((

ayyy geldiiiiiiiiiiiiiii
hosgeldin kuzumm.
oldun muuuuuuuuuuuuuuuuuu (((((
neyse olsun hayırlısı artık ne edelimm

kaçırdğım yerleri okuyım dedim ama çook okuyamam şimdi ama gördüm kadarıyla bi değişiklik yok hala hepiniz ayçanın tepesindesiniz :))) neyse iki gün sonra hepinizin eteğindeki taşlar dökülecek bakalım

evett ben benim tepemde durmayın diyorum ama dinlemiyolar
senemden supheleniyorum ben.
dökülmeye basladık bakalımmmmmmmmmmmmmm
sırayllaaa
sıra bize geliyor hiihihih

oldum yavriiii zaten bekliyodum benim için süpriz olmadıki hem okadar akrobatik hareket sonucu olan velet fırlamanın teki olurdu kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sibeliiiiiim. olsun bu daha testi denediğin ilk aydı. görürsün bak önümüzdeki ay hem ovulasyon hem de gebelik testine çifti yakalarsın sen azimlisindir kuşuuuuum opuyorumnanaktan

perşembe-cuma-cumartesi günlerinden birinde belli olur hepimizin durumu. offf offf zaman yaklaştıkça gerilim artıyor.

ayyy ben rahat olmam gerekirken değilim. zaten biliyorum bişi yok ama stres de stres bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ayol :))))))))) takmıyorum işte ben de kaydirigubbakcemile5

ahahah haklısın siboşum valla. kısmeeet. Allah ol demişse olur, gerisi boş. o yüzden boşuna paralıyoruz kendimizi.

evet hersey booooss..
ben artık test falan yapmıcam bugunde sırf siz istiyosunuz diye yaptımm )

kızlar işlerim var arada gelip gider havadisleri alırım ilk kendi haberimi vereyim diye geldim görüşürükkkk

Bak sibele ne kadar rahat benim gibi :))))))))
bastan beri söylyodu gelicek benimkiler diye geldiler..
bende söylüyorum bakın gelecek diye...
gelecek görücezz :))))))))
1-2-3 bekliyorumm!!! :))p

sen nasıl istersen kuzum. yapma bakalım. reglin gecikince gebelik testi yaparsın o zaman :)

ben de artık ovulasyon testi yapmıcam. boşuna yaptım çift çizgiyi yakaladıktan sonra. zaten az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…