TabebekLerin sohbet yeri ;)

benim sesim boru gibidir yaa.. tipik öğretmen sesii bağıra çağıra sesim 1ton kalınlaştı :))
senin ki olgun ve seksi bi hatun sesi şeklinde gelio bacım..hakkaten çok hoşmuşş!!!!!

aaa bana olgun ses diyen il kişisin gel bir öpeyim Şeniz

bana çocuk sesi gibi falan derler bozulurum ben de ayyy yaşasın :))))))))))

senin senin çok hoşuma gitti böyle karakterli bir ses tonlamaların falan süper. e tabi öğretmenlikten gelen birşey.

handem dün gece yattıktan yaklaşık 1 saat sonra titreyerrek uyandım ben.. çoook üşümüşüm ve kışlık pijamalarımla yatmıştım bi de düşün yanii :)) resmen sanki buz gezdiriyorlar vücudumdaa...bi battaniye attım üstüme öyle sızmışım sonra

çok zorlu bi olaymış rahim filmi olayı.. bugünse de inşallah hayırlısyla bitmiştir..

Allah yardımcısı olsun :Saruboceq: 14 aydır falan deniyorlar. olmayınca bayramdan sonra dr a gidicem demişti. dün aradım meğerse dr dan çıkmış tam o sırada. sana demicektim ama işte hormon testi rahim filmi falan anlattı. ben fena oldum. ne bileyim Allah inşallah isteyen herkese çok bekletmeden versin evladını :Saruboceq:

ya hepimiz ayça ayça diyip duruyoruz ama sen bir sürpriz yapacaksın galiba :)))))))))) hadi inşallah :Saruboceq:

sen keşke bir ovulasyon testi daha yapsan canım. bakardık koyulaşmış mı çizgin diye...

ehehe sevin bacım sevin gerçekten öyle...boşver sen başkalrının çocuk demesine :)) gayet olgun geliyordu valla :)
bugüne kadar kimse sesim hakkında yorum yapmamıştı o yüzden ben de senin söylediklerine şaşırdım :))) demek tonlamalarım iyi hee hiiç farketmemiştim yaa ehehehe şımardım şimdi gel bende seni bi öpeeem Şeniz ohhhhhh!!!!!
öğretmenlik zaten sırf tonlamadan ibaret.. hoş çok tekdüze konuşanlar da var ama benim ses bi yükselir bi alçalır sooonra senem 2 ay ses kısık gezeeer kaydirigubbakcemile3

hosgeldin senoşşşummmmmmm
evet bencede yapsana :))))))

sen de hoşgeldin küçük cadııııım

eheheh :) ama gerçekten bence öğretmenlikte tonlama çok önemli. sende de var maşşallah. bizim de ilkokul öğretmenimiz (hala görüşürüz çok severim kendisini) çok güzel konuşurdu. hayran hayran dinlerdik onu. sesi kısılırdı bazen senin gibi o günlerde de ani yazılılar yapardı bize :)))))))))))

inşallah bi sorun çıkmaz canım ya gerçekten zorlu bi süreçmiş o..geçen ay bende hormon testi yaptırdım, 6 ay olunca :))
Allah'ım çok bekletmesin isteyenlerii..

ya hepimiz ayça ayça diyip duruyoruz ama sen bir sürpriz yapacaksın galiba :)))))))))) hadi inşallah :Saruboceq:

sen keşke bir ovulasyon testi daha yapsan canım. bakardık koyulaşmış mı çizgin diye...

valla benim pek ümidim yok handemm.. tabi kimsenin belli olmaz..bizm okuldan bii arkadaş bu 13. ayında hamşi kaldı tek yumurtalığı vardı bi de..ve hiç bişey hissetmemiş umudu da yoktu..ama onun daha önceki adet belirtileri olmuş adet olcam die beklemiş durmuş 8 gün geçince test yapmış artık :))

yarın sabah test yapayım diorumm ama belli de olmaz unutabilirm de :)))))) ovulasyon kaldıysa yaparım 1 saat soora..
seninde olabilir handem topu bize atma! dedim ya o arkadaşım adet belirtileri yaşamış daha önce ne oluosa onu hissetmiş :))senin de öyle olabilir.

hosgeldin senoşşşummmmmmm
evet bencede yapsana :))))))

hoşbulduk canım... yaparım kuzuuum kaydirigubbakcemile3

genelde ilkokul öğretmnlerine hayran olur çocuklar ben de hiiç unutmam kendisini..
halaa görüşmen ne güzel öğretmeninlee.. sesi kısık olunca naapsın garibim ya yazılı yapacak ya da bol bol kitap okutacak :)) çok zor oluo kısık sesle ders yapmak :bbo:

Kıskaaanndımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :umursamaz:

kuzzzzzzzzzuuuum kıskanma ciciiiiiiimm..telefonda konuşunca ööle yorumlar yaptık sesimz hakkında :)
senin sesin şeker kız candy gibi çıkar eminimmmm opuyorumnanaktan

ayyy canlarım arkadaşımın eşiyle konuştum evet rahim filmi çektirmek için hastanedeymiş. en yakın arkadaşımın çocukluk arkadaşı radyoloji dalında bir dr. o çekecek herhalde bir tek o varmış yanında zaten. kocasına da kızdım sen neden gitmedin diye bana da haber vermedi ben kalkar giderdim ((( ayy yaaa inşallah iyi sonuçlar alır Allahım :Saruboceq:

benim tipik regl öncesi belirtilerim başladı oooh rahatladım. iştahım azaldı, karnım gaz doldu, içinde baloncuklar bilem patlıyor. en azından belirsizlikten kurtuldum :)

hayırlısıyla iyi sonuçlar alır inşallahh!!! bazen tüpler tıkalı olabiliomuş o işlem sırasında açılanlar oluyormuşş.umarım hiç problem çıkmaz ama onda da öyle bi sorun varsa inşallah film çekilirken açılır rahatça biter.. :Saruboceq: hayırlı haberlerini alırız umarımm :Saruboceq:

Allah razı olsun canım. inşallah .... film çekildikten sonraki ay hamile kalma şansı çok artıyormuş iye duydum ben. belki de zamanı çok yakındır artık :))))))))))))

inşallah handemm olucaktır en kısa zamanda..
bu arada benm de aslında yarın sabah ateşime göre test yapayım diyorum.. çünkü klasik olarak yarın düşüş günü ateşimin..eğer yarın az bi düşüş bile olsa boşuna tüketmiiim testi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…