Tabiki bu son bekleniyordu

aynen benmde kafamda deli sorular bir de ilişkide kasıklarına ağrı giriyomuş ya mikrop kapmışsındır.

Kına gönderelim mi???

Tövbe yarabbim. Sıra bizdeymiş. Karısı kıyameti koparır da bir güzel rezil olursan elaleme hiç üzülmem.

Ikinci kadin olmayi kendine nasil yakistiriyorsun nerde kaldi kadinlik gururu. Yuva yikan kadin sifatini mi tasiyacaksin..

heee bende onu gördüm çok partner değiştirdiyse kapmıştır heralde birisinden
Nasil bu kadar emin kesin konusuyorsunuz siz ya evli biriyle gorustm dediysm onume gelenle yattim mi dedim ordaki knulardn sdece birisi baska biriyle ilgili o da bosandi kafam karisti kismi o de eski erkek arkadsmdi boyle knusmaya hakkiniz yok sizin

Şimdi bu konu sahibinin amacı ne günah mı çıkartıyor biz papaz değiliz yalnız,

sürüyle hakaret küfür yemek için mi açtı acaba?

yada canı sıkıldı oyun oynamak istiyor

bir bilmecem var çocuklar haydi sor sor ,gibi olmuş konu içeriği

bilmeceyi çözene ödül var mı

Aman ne diyelimki karisi diyeceğini demiştir
Bize mok yemek düşer

Nasil bu kadar emin kesin konusuyorsunuz siz ya evli biriyle gorustm dediysm onume gelenle yattim mi dedim ordaki knulardn sdece birisi baska biriyle ilgili o da bosandi kafam karisti kismi o de eski erkek arkadsmdi boyle knusmaya hakkiniz yok sizin

bilmece gibi yazmasaydın bilkirdik neyin ne olduğunu bir konun da da boşandı geldi diyorsun hangisi doğru?

konu sahibi şu işi adam gibi açıklasana. hepimiz boş boş bakıyoruz. olayı yazki ona göre mantıklı cevaplar al.

Seninde yuva yıkmaya hakkın yok,ama yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…