- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
aynen benmde kafamda deli sorularBen konularına baktım da evli adama aşık olmak,
erkek arkadaşımla dünyanın en iyi çiftiyiz ama msjla kavga ediyoruz, bide adam boşandı geldi kafam karıştı
kaç tane ilişkin var senin 2 adamı aynı anda mı idare ediyorsun?
ne karısı ne hesabı. daha açık yazsaydınız keşkeSonunda karisi herseyi ogrendi gelip benden hesap sordu ustune bosnama davalarna sahitlik yapmami istedi... Sira sizde sanirim simdi herkesin yazacaklatni okur gibiyim
aynen benmde kafamda deli sorularbir de ilişkide kasıklarına ağrı giriyomuş ya mikrop kapmışsındır.
ne denilmesini bekliyorsun şu aşamada?Evet ikinci kadin..
ee nolcaktı? can o da bir yere kadar dayanır,vücut bile isyan etmişheee bende onu gördüm çok partner değiştirdiyse kapmıştır heralde birisinden
Nasil bu kadar emin kesin konusuyorsunuz siz ya evli biriyle gorustm dediysm onume gelenle yattim mi dedim ordaki knulardn sdece birisi baska biriyle ilgili o da bosandi kafam karisti kismi o de eski erkek arkadsmdi boyle knusmaya hakkiniz yok sizinheee bende onu gördüm çok partner değiştirdiyse kapmıştır heralde birisinden
Durusu degismedi merk etmynkendini küçük duruma düşürdüğün adamın değerini şu anki duruşundan göruceksın. adamın hayrı olsa önce kendi karısına olur zaten.
burası kilise değil yavrum. günah çıkarmak için yanlış yerdesinDurusu degismedi merk etmyn
Nasil bu kadar emin kesin konusuyorsunuz siz ya evli biriyle gorustm dediysm onume gelenle yattim mi dedim ordaki knulardn sdece birisi baska biriyle ilgili o da bosandi kafam karisti kismi o de eski erkek arkadsmdi boyle knusmaya hakkiniz yok sizin
Nasil bu kadar emin kesin konusuyorsunuz siz ya evli biriyle gorustm dediysm onume gelenle yattim mi dedim ordaki knulardn sdece birisi baska biriyle ilgili o da bosandi kafam karisti kismi o de eski erkek arkadsmdi boyle knusmaya hakkiniz yok sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?