Tabiki bu son bekleniyordu

Eeee herkesin yazacaklarından eminsen neden konu açtın... Bu tavrınız hiç hoş degil.... Karısı adına sevindim bir kadın daha soysuz birinden kurtuldu... Tencere kapak yürütün ilişkinizi ama ilerde kocam aldatıyor diye siz şahit aramayın...Tabi evlenirse sizinle haa evet evlenir ama hizmetçisi tekmeyi vurdu yerine sizi tayin etmek için evlenir... Sanmayın ki sevgisin den evlenir sevseydi karısının ögrenmesine fırsat vermeden kendi açıklardı...
Kasık agrılarınızla mutluluklar...

Bosandi geldi diye actgm konu uc yil ince nisanlanicakken ayrildgm kisi icindi baskasiyla evlenmistii daha snra bosanio geri geldi

Amacı herkesi banlatmak

Esi ögrendi diye sizden de mi ayrildi? Bir de konunun amaci ne illa beni yerin mi diyorsunuz.

Sonunda karisi herseyi ogrendi gelip benden hesap sordu ustune bosnama davalarna sahitlik yapmami istedi... Sira sizde sanirim simdi herkesin yazacaklatni okur gibiyim

O zaman niye konu acıyorsun. ..niyetin ne yani? Duyacağın olumsuz yorumlar hoşuna migidecek ya da hirsini aalamadın bize mi patlayacan yada yada yada...ama ben eşi anlayamadım sizi dava etmek yerine mahkemesine şahitlik yapmanızı istemesi garib? sen de kabul et zaten istediğin bu değil miydi?

Bari şahitlik et de bi yararın olsun kadına..

Bosandi geldi diye actgm konu uc yil ince nisanlanicakken ayrildgm kisi icindi baskasiyla evlenmistii daha snra bosanio geri geldi

o kadar çok ki ilişkilerin şimdi ben mikrop kapmıştır deyince de kızıyorsun o kadar hassassan ne diye bu altları yedin ve böyle bir konu açtın ki?

sana geri döndü yani?
sen de bu anı bekledin yani?
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Çevrede çok örnekleri var.

o kadar çok ki ilişkilerin şimdi ben mikrop kapmıştır deyince de kızıyorsun o kadar hassassan ne diye bu altları yadin ve böyle bir konu açtın ki?
Kimseenin ne yasadgini bilmedeb boyle seyler yzma istersen evli biriyle birlikte oldm diye o...... Olmadm dimi?

burası kilise değil yavrum. günah çıkarmak için yanlış yerdesin

böğürtlen kışı yada mart menekşelerinde okudum ki aldatan eş rahibe gidip günah çıkartınca rahip onu affetmiyor
bu büyük günahı ben affedemem
sen git eşine kendini affettir o seni affederse tanrıda seni affeder diyor

Kimseenin ne yasadgini bilmedeb boyle seyler yzma istersen evli biriyle birlikte oldm diye o...... Olmadm dimi?

Kader kurbanı hayat kadınlarını bu işe karıştırmayın bence. İlla para karşılığı yapmak değildir o.....luk, ruhu o***u kadın/adamdan daha çok korkarım ben.

Son düzenleme:
adam neden ayrılsın olmuş birisinden, ikincisini de feda eder mi? ne kadar pasifsiniz ne olana karşı bir tepki, ne içinde bulunduğunuz durumu yadırgama... hiçbir şey yok. siz zaten yaşadığınız hayata devam edeceksiniz bildiğinizi okumaya. konunun amacı nedir? uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum. girer girmez böyle bir kendini akışa bırakmış hayattan kopmuş bir konu görmek beni üzdü. dakika bir gol bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…