- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Tek başıma alamam .maddi olarak ayrıcaparça filan hep o araştırdı bilmiyorum hangi parçalar.Eşinin tuhaflıklarına bir yorum yapmayacağım ama hediye olarak alsan :) Madem o kadar cok istiyorsa
Ya bencede pahalı ama madem hayalin dedim alalım .Sonra vicdan yaptı istemedi.şimdi bu hâline anlam veremiyorum.NE oyunu bu böyle 6000 tl o-O. Çok merak ettim cidden. Şahsen sanırım ben de vicdan yapar, o oyunu alamazdım, 2 ay çalışıyorum ben o paraya. Eşinizin derdinin ne olduğunu da çözemedim şahsen, daha başka bi sorunu var gibi.
Biliyor parça vsden anlamam habersiz yani.ama vicdan deyip yalvarmamı filan mı bekliyor ne olur alalım diye anlamadımBence esin senin almani bekliyor uyanik kofte
Paylaşmaya gerek var mı? Ayrı hesaplarda olması kadın için daha iyi olur bence tabii evli değilim ama evlensem kesin ben de böyle yaparım :)Paranızı paylaşmıyorsunuz dertlerinizi paylaşmanız normalmi ki.
Evet böyle tercih ettik sıkıntı yaşadığım aldığım herşeye yorum yapıldığı ,gereksiz görüldüğü için .eşitlikçi ve demokratik bir yönetim istediğim için. Şimdi sorun bu değil.Bilgisayar almasına yardım etmezseniz internet kafedeki ücretli gibi kullanacaktınız eşinizin bilgisayarını. Sizin evliliğinizde bütçeler ayrı. Paranızı paylaşmıyorsunuz dertlerinizi paylaşmanız normalmi ki.
Valla canım eşini sen tanırsın, niye böyle davrandığını bilmiyosan biz hiç bilemeyiz. Mesela benim eşim ısrar bekler pahalı bi şey almak istediği zaman ama asla böyle kırıcı davranmaz, çok pahalı, boşver, çok gerekli değil filan der. Böyle acı konuşması mantıksız geldi bana. Acaba o parasını biriktiremedi de, seninkinin üstüne ekleyemeceği için mi böyle davranıyo ?Ya bencede pahalı ama madem hayalin dedim alalım .Sonra vicdan yaptı istemedi.şimdi bu hâline anlam veremiyorum.
Al benden de o kadarBence esin senin almani bekliyor uyanik kofte
Böyle bir şey alarak hakkımı gaspettiğini düşünüyor zevk için bu kadar para veremem diyor alırsam üzülürüm diyor.sonuçta seninde hakkın var diyor.tamam bunları düşünmesi hoş ama ben o kadar destek olmuşken bana öyle konuşması ve beni yok satıp tek başına takılması çok canımı sıkıyor .konuşmak istesem ne konuşabilirim ki adam sıkıntısını bana anlatmıyor.paylaşmıyor .yüzsüz yüzsüz nr diyeceğim ne olur alalım bu kadar üzülme mi?Valla canım eşini sen tanırsın, niye böyle davrandığını bilmiyosan biz hiç bilemeyiz. Mesela benim eşim ısrar bekler pahalı bi şey almak istediği zaman ama asla böyle kırıcı davranmaz, çok pahalı, boşver, çok gerekli değil filan der. Böyle acı konuşması mantıksız geldi bana. Acaba o parasını biriktiremedi de, seninkinin üstüne ekleyemeceği için mi böyle davranıyo acaba?
Ne yapabilirim şu aşamada.konuşursa konuşuyorum.susarsa susuyorum bende kendim takiliyorum tınlamıyorum.Al benden değil o kadar
Şaka gibi...
Ne yapabilirim şu aşamada.konuşursa konuşuyorum.susarsa susuyorum bende kendim takiliyorum tınlamıyorum.
Israr edin, illa alalım deyin istiyor.Ya bencede pahalı ama madem hayalin dedim alalım .Sonra vicdan yaptı istemedi.şimdi bu hâline anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?