Tabiki eşim

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşimin almak istediği bir bilgisayar vardı oyun bilgisayarı .Fiyatı biraz pahalıydı 6 bin lira kadar kendisin hayali uzun zamandır .Bende alabileceğimizi söyledim.Çok sevindi.Iki üç gün araştırdı .(Bizim hesabımız ayrı herkes kalan maaşını kendi hesabında biriktiriyor.Böyle bir uygulama kadarı aldık sıkıntılardan dolayı ).Sonra bir anda çok para bu kadar parayı buna bağlamak istemiyorum .vazgeçtim dedi.Ben birkaç şey söyledim alabileceğimizi birikimi yine yapabileceğimizi vs.ama çok inatçıdır biliyorum çokta üzerine gitmedim.3 gündür hayata küstü resmen doğru düzgün iletişimimiz yok .dün kalktı odaya gitti.bende gittim dedim neden böyle yapıyorsun neden canını sıkıyor ve benimle paylaşmak yerine içine kapanıyorsun ? Ben her sorunumu sana anlatırken.ben seni konuşturmayı biliyorum üzüntülü olduğunda sana yaklaşmayı biliyorum sen bilmiyorsun demekki diye attı suçu üstüme.öyle üzüldüm ki demekki beni yakın görmüyor o kadar sıkıntısını paylaşmak istemiyor .tartıştık ve yattık.ve hala sıkıntılı ofluyu pufluyor .Bu sıkıntından nasıl kurtulacağını bilemiyorum .ben ona ne yaptım destek olup alalım demem mi hatalıydı .şimdi ne yapayım senden kıymetli değil alalım desem yine kaf dağına çıkacak beyzade eveleyip duracak .o aile ekonomisini düşünüyor ben bol keseden atıyor olacağım.e bişey söylemesem böyle gidecek.Bana bir tavsiye verin.

Ay bilemedim vallahi.
Eger maddi durumumuz iyiyse birikmis paramda iyiyse alır atardim pcyi önüne heralde, çenesi kapansin diye. Evli olmadigim için empati kuramiyorum pek.

Eşinin tuhaflıklarına bir yorum yapmayacağım ama hediye olarak alsan :) Madem o kadar cok istiyorsa

NE oyunu bu böyle 6000 tl o-O. Çok merak ettim cidden. Şahsen sanırım ben de vicdan yapar, o oyunu alamazdım, 2 ay çalışıyorum ben o paraya. Eşinizin derdinin ne olduğunu da çözemedim şahsen, daha başka bi sorunu var gibi.

Ya bencede pahalı ama madem hayalin dedim alalım .Sonra vicdan yaptı istemedi.şimdi bu hâline anlam veremiyorum.

Bilgisayar almasına yardım etmezseniz internet kafedeki ücretli gibi kullanacaktınız eşinizin bilgisayarını. Sizin evliliğinizde bütçeler ayrı. Paranızı paylaşmıyorsunuz dertlerinizi paylaşmanız normalmi ki.

Evet böyle tercih ettik sıkıntı yaşadığım aldığım herşeye yorum yapıldığı ,gereksiz görüldüğü için .eşitlikçi ve demokratik bir yönetim istediğim için. Şimdi sorun bu değil.

Ya bencede pahalı ama madem hayalin dedim alalım .Sonra vicdan yaptı istemedi.şimdi bu hâline anlam veremiyorum.
Valla canım eşini sen tanırsın, niye böyle davrandığını bilmiyosan biz hiç bilemeyiz. Mesela benim eşim ısrar bekler pahalı bi şey almak istediği zaman ama asla böyle kırıcı davranmaz, çok pahalı, boşver, çok gerekli değil filan der. Böyle acı konuşması mantıksız geldi bana. Acaba o parasını biriktiremedi de, seninkinin üstüne ekleyemeceği için mi böyle davranıyo ?

Böyle bir şey alarak hakkımı gaspettiğini düşünüyor zevk için bu kadar para veremem diyor alırsam üzülürüm diyor.sonuçta seninde hakkın var diyor.tamam bunları düşünmesi hoş ama ben o kadar destek olmuşken bana öyle konuşması ve beni yok satıp tek başına takılması çok canımı sıkıyor .konuşmak istesem ne konuşabilirim ki adam sıkıntısını bana anlatmıyor.paylaşmıyor .yüzsüz yüzsüz nr diyeceğim ne olur alalım bu kadar üzülme mi?

birikim ortak olsaydı çat diye alırdı ne vicdanı...
acıma sakın.
parasına kıysın alsın, parası yetmiosa da sıksın totoyu biriktirsin alsın.
karışma bence. duygusömürüsüne de gelme.
sen ne yapmışsın ona da surat asıyor sanki alma demişsin.

geçecek bu ayakları..

Ne yapabilirim şu aşamada.konuşursa konuşuyorum.susarsa susuyorum bende kendim takiliyorum tınlamıyorum.

burda verebilecegimiz en kral tavsiyelerden de güzelini kendin bulmuşsun zaten. Doğru buluyorum yağtıgını. Bi kendını yere atıp aglamadıgı kalmıs bana oyun al diye.

Göz hizasına inerek konuşun ve net şekilde anlatın, sizi anlayacaktır/ (uygulama yaşı 2-6) çocuk olsa bunu önerirdim.
Düşünme köşesine gönder haha , alma tabi ya saçma, oyun oynamak için alınır mı hiç? Çizim falan yapsa mimar mühendis olsa iş için falan alsa neyse. Yarın bir gün araba ister, çuf çuf ister, dik dur eğilme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…