- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Desteklemek için başka ne yapabilirdim ki ben derdini anlatamayacak,sen anlamazsın deyip kestirip atacibileceği kadar ne yaptım ona günlerce küs gibi konuşmuyor .sürat beş karış.Eşiniz kendisiyle çelişiyor, alsam mı almasam mı? Çok parada vermek istemiyor aklı karışık düşüncelerde olduğu için oflayıp duruyor. Bende kendime pahalı birşey alacağım zaman birinin beni desteklemesini beklerim.
Eşinize diyinki alt tarafı para gençliğinde istediğin gibi yaşa yaşlanınca zaten hevesi kalmayacak böyle şeylere. Anı yaşayın yarına çıkacağımız ne belliki!
Maddi ve manevi destek verdikten sonraki tavırları aslında bunu bile haketmediğini gösteriyor haklısınız.Hemen hemen tüm konularınızı bilen biri olarak eşinizi kendi haline bırakın ve kendinizi hiç yormayın diyorum. Çünkü eşiniz sadece kendini düşünen ve aynı zamanda sizin isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza pek saygı duymayan biri. Eminim para konusundaki tutumunuz da eşinizin bu özelliklerinden kaynaklanmistir.
Diğer konularınızı bilmesem yapacağım yorum; "Eşinize bilgisayarı almak için maddi ve manevi destek verin" olurdu.
Yukarda anlattığım ayrıntıyı düşündümde çok sınır oldum yineVallahi anlamadim. Kendi vazgeciyor. Ee sonra? Niye vazgectim diye size mi laf ediyor. Ay yok inan anlamadim
Vallahi anlamadim. Kendi vazgeciyor. Ee sonra? Niye vazgectim diye size mi laf ediyor. Ay yok inan anlamadim
Ben yardım ederim birlikte öderiz dedim.başka ne diyebilirim hepsini mi ben ödeyim istiyor .Vazgeçiyor. Çünkü konu sahibi ile hesapları ayrı ve bilgisayarın bedelinin tamamına ya gücü yetmiyor ya da hepsini kendi hesabından vermek istemiyor. Beklentisi konu sahibinin maddi destek çıkacağını söylemesi. Bence yani.
Bununla birlikte; kendisi konu sahibinin harcamalarını kısıtlamaya çalışıyor ve zaten bu nedenle hesaplar ayrılmış durumda.
Ben yalnız bırakıp hepsini sen öde demedim.yanındayım birlikt e öderiz sıkma canını dedim .bumu hatam ?Ben yardım ederim birlikte öderiz dedim.başka ne diyebilirim hepsini mi ben ödeyim istiyor .
Ben yalnız bırakıp hepsini sen öde demedim.yanındayım birlikt e öderiz sıkma canını dedim .bumu hatam ?
Ya arkadaşım bırak 6 bin liraya bilgisayar oyunu mu olur.Hazır vazgeçmişken kendiliğinden,üzerine gidip de alalım filan demeyin.Küserse küssün bir süre sonra alışacak duruma.Siz normal davranın vicdan yapmayın.
Bence kolundan tutup kendisini zorla götürüp aldırmanızı istiyor,psikolojik olarak daha iyi hissedecek pahalı birşey aldığı için .Ya bencede pahalı ama madem hayalin dedim alalım .Sonra vicdan yaptı istemedi.şimdi bu hâline anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?