- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Annesine ağzına geleni söyler saniye geçmez kadın kul köle çevresinde .benide öyle sandı başta çok sıkıntı yaşadım ama artık yemezler.büyümeye bile üşeniyorlar, işlerine de hiiç gelmez.
sorumluluk mu? kaç kaç kaçç...
ama kadınlarda da suç var , oğluşum oğluşum oğluşum diye paşa torunu gibi büyütüyorlar malesef.
27 :) aynen böyle .kendi vazgeçti sebebini açıkladım yazımda .ve şuan beni dışlıyor canı sıkkın vakit geçiremiyoruz evdesuratı 5 karış geziyor .Yanlismi anladim diye soruyorum. Simdi esin bilgisayari alamadigi icinmi asik suratli geziyor evde? Evetse cevabiniz. Kac yasinda esin? 7?
Ne bu simdi erkek kaprisimi bu..Eşimin almak istediği bir bilgisayar vardı oyun bilgisayarı .Fiyatı biraz pahalıydı 6 bin lira kadar kendisin hayali uzun zamandır .Bende alabileceğimizi söyledim.Çok sevindi.Iki üç gün araştırdı .(Bizim hesabımız ayrı herkes kalan maaşını kendi hesabında biriktiriyor.Böyle bir uygulama kadarı aldık sıkıntılardan dolayı ).Sonra bir anda çok para bu kadar parayı buna bağlamak istemiyorum .vazgeçtim dedi.Ben birkaç şey söyledim alabileceğimizi birikimi yine yapabileceğimizi vs.ama çok inatçıdır biliyorum çokta üzerine gitmedim.3 gündür hayata küstü resmen doğru düzgün iletişimimiz yok .dün kalktı odaya gitti.bende gittim dedim neden böyle yapıyorsun neden canını sıkıyor ve benimle paylaşmak yerine içine kapanıyorsun ? Ben her sorunumu sana anlatırken.ben seni konuşturmayı biliyorum üzüntülü olduğunda sana yaklaşmayı biliyorum sen bilmiyorsun demekki diye attı suçu üstüme.öyle üzüldüm ki demekki beni yakın görmüyor o kadar sıkıntısını paylaşmak istemiyor .tartıştık ve yattık.ve hala sıkıntılı ofluyu pufluyor .Bu sıkıntından nasıl kurtulacağını bilemiyorum .ben ona ne yaptım destek olup alalım demem mi hatalıydı .şimdi ne yapayım senden kıymetli değil alalım desem yine kaf dağına çıkacak beyzade eveleyip duracak .o aile ekonomisini düşünüyor ben bol keseden atıyor olacağım.e bişey söylemesem böyle gidecek.Bana bir tavsiye verin.
sarıl sorgulama erkekler tabsiye istemezler .Eşimin almak istediği bir bilgisayar vardı oyun bilgisayarı .Fiyatı biraz pahalıydı 6 bin lira kadar kendisin hayali uzun zamandır .Bende alabileceğimizi söyledim.Çok sevindi.Iki üç gün araştırdı .(Bizim hesabımız ayrı herkes kalan maaşını kendi hesabında biriktiriyor.Böyle bir uygulama kadarı aldık sıkıntılardan dolayı ).Sonra bir anda çok para bu kadar parayı buna bağlamak istemiyorum .vazgeçtim dedi.Ben birkaç şey söyledim alabileceğimizi birikimi yine yapabileceğimizi vs.ama çok inatçıdır biliyorum çokta üzerine gitmedim.3 gündür hayata küstü resmen doğru düzgün iletişimimiz yok .dün kalktı odaya gitti.bende gittim dedim neden böyle yapıyorsun neden canını sıkıyor ve benimle paylaşmak yerine içine kapanıyorsun ? Ben her sorunumu sana anlatırken.ben seni konuşturmayı biliyorum üzüntülü olduğunda sana yaklaşmayı biliyorum sen bilmiyorsun demekki diye attı suçu üstüme.öyle üzüldüm ki demekki beni yakın görmüyor o kadar sıkıntısını paylaşmak istemiyor .tartıştık ve yattık.ve hala sıkıntılı ofluyu pufluyor .Bu sıkıntından nasıl kurtulacağını bilemiyorum .ben ona ne yaptım destek olup alalım demem mi hatalıydı .şimdi ne yapayım senden kıymetli değil alalım desem yine kaf dağına çıkacak beyzade eveleyip duracak .o aile ekonomisini düşünüyor ben bol keseden atıyor olacağım.e bişey söylemesem böyle gidecek.Bana bir tavsiye verin.
Ne bu simdi erkek kaprisimi bu..
Sarılınca yumuşamayacak eziyet edecek :) ben hep iyi niyetle ağzımızın tadı bozulmasın diye yanaştım aldım ağzımın payını .artık yoksarıl sorgulama erkekler tabsiye istemezler .
cocuk gibiler öv
Karşınızda bir duvar hayal edin .Benim kocam bir duvardır ne zaman yumuşamak isterse paşa gönlü o zaman yumuşarSarılınca yumuşamayacak eziyet edecek :) ben hep iyi niyetle ağzımızın tadı bozulmasın diye yanaştım aldım ağzımın payını .artık yok
Bu yorum da mantıklı geliyor .Diyebilecek kapasitede bir insandır kendisiValla manyakla ugrasmak zordur. Allah kolaylik versin. Siz de umursamayin cunku eminim israr etmenizi aldirmanizi bekliyor yarin birgun sorun oldugunda "sen israr ettin" olucak. Sallamayin gitsin keyfinize bakin
Kadin gibi kapris yapiyor iste :))Sarılınca yumuşamayacak eziyet edecek :) ben hep iyi niyetle ağzımızın tadı bozulmasın diye yanaştım aldım ağzımın payını .artık yok
Bol artilar kk daş +100000000000Bence esin senin almani bekliyor uyanik kofte
Çok para evet oyun pc'leri öyle ama eğer durum kotuyse verilmez... Cocuk gibi de küsmüş hay Allah'ım insanların ne dertleri var !Ay 6 bin vermesin ya.. Çok para valla :)
Lady Strawberry tam bizlik konu :) biz vermeyz o kadar para he kuzu :)
Bunu söyledim ilk zaman alamam dedi geleceğe birikim yapamıyoruz hiç dedi .aradan bir gün geçti tavırlar sonra bana söylediği cümleler.şimdi gidip tekrar aynı şeyi söylersem yine ben adım atmış onun burnunu iyice havaya kaldırmış olacağım.hatasını da anlamayacak hiçbir zaman .şuçlu ben olmuş olacağım.sabah günaydın bilr demiyor beyefendi şaka gibiEşiniz kendisiyle çelişiyor, alsam mı almasam mı? Çok parada vermek istemiyor aklı karışık düşüncelerde olduğu için oflayıp duruyor. Bende kendime pahalı birşey alacağım zaman birinin beni desteklemesini beklerim.
Eşinize diyinki alt tarafı para gençliğinde istediğin gibi yaşa yaşlanınca zaten hevesi kalmayacak böyle şeylere. Anı yaşayın yarına çıkacağımız ne belliki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?