- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Ben biraz saf düşünürüm.farklı bir pencereden bakma imkanı sağladınız teşekkürler.birikim ortak olsaydı çat diye alırdı ne vicdanı...
acıma sakın.
parasına kıysın alsın, parası yetmiosa da sıksın totoyu biriktirsin alsın.
karışma bence. duygusömürüsüne de gelme.
sen ne yapmışsın ona da surat asıyor sanki alma demişsin.
geçecek bu ayakları..
Doğru bir duruş olur mu sizce bu ? Ne düşünüyorsunuz?Israr edin, illa alalım deyin istiyor.
Yalvarmani beklemiyor arkadasim senin oma para verip al demeni bekliyor.Biliyor parça vsden anlamam habersiz yani.ama vicdan deyip yalvarmamı filan mı bekliyor ne olur alalım diye anlamadım
Valla kişiye ilişkiye göre değişir.Doğru bir duruş olur mu sizce bu ? Ne düşünüyorsunuz?
Yani benim eşim biraz farklı .biliyorum çok ironik :).rasyoneldir benle vakit geçirmediğinde rahatsız olur o gün.mesela 2 saat telefonda ailesi ile görüştü diyelim özür diler yalnız bıraktığı için.şimdi bu hali daha da anlamsız geliyor o nedenle .çok yoğun çalışıyoruz ve ben pilates yaparken o sıkılıyor o arada oynar yafa tv izleyeceğimize birlikte oynarız diyor . Öyle saatlerce saplantı gibi oynayamaz zaten görevde yükselme sınavları var yazaçalışmadı gerekKocası oyun bağımlısı olan kadınların konuları var burada açıp okuyun, boşanmaya kadar gidiyor
Ya hali gerçekten çocuk gibi koskoca mantık abidesi adam puff olmuş.şimdide gitti yattı gitmedim peşinden .almayalım desem haklı bir nebze.ne yapabilirim yani sen beni adam yerine koyup sıkıntını paylaşmıyorsun? Beni dışlıyorsub.Valla kişiye ilişkiye göre değişir.
Parayı kazanan eşim, kendine ne almak isterse benden illa ki onay ve ısrar bekleyen de eşim. Ben al hakediyorsun falan derdim ama parası kendinden çıkmayacak seninkinin sanırım.
Ek: Yani nasılsa kafaya koymuş, aramı bozmuyorum ben böyle şeyler için.
Git sarıl aman da kıyamam kocama ben yarın ver siparişi, hayat kısa falan fıstık de geç git. Yükselince maaşı da yükselir.Ya hali gerçekten çocuk gibi koskoca mantık abidesi adam puff olmuş.şimdide gitti yattı gitmedim peşinden .almayalım desem haklı bir nebze.ne yapabilirim yani sen beni adam yerine koyup sıkıntını paylaşmıyorsun? Beni dışlıyorsub.
Ya bunu yaparsam böyle devam eder işte .Öyle hemen yumuşayan bir tip değil.kasılıp duracak ve ben yine pişman olacağım gidip yanaşıttığım için ben artık büyüsün böyle çocukça yöntemlerden vazgeçsin istiyorum.Git sarıl aman da kıyamam kocama ben yarın ver siparişi, hayat kısa falan fıstık de geç git. Yükselince maaşı da yükselir.
Haklısınız. Dedim ya kişiye ilişkiye göre değişir. Mantığınızın sesini dinleyin en iyisi.Ya bunu yaparsam böyle devam eder işte .Öyle hemen yumuşayan bir tip değil.kasılıp duracak ve ben yine pişman olacağım gidip yanaşıttığım için ben artık büyüsün böyle çocukça yöntemlerden vazgeçsin istiyorum.
Canım siz bu bütçeleri kafalarınız rahat etsin, kimse kimsenin harcamasına karışmasın, herkes birikimi kadar harcasın , para yüzünden gerginlik olmasın diye ayırmadınız mı?
eeee? bu rasyonel adam bu gerceklıgı goremıyor mu?
siz de rasyonel düşünün ve yapın bi ballı süt , için mis gibi uyuyun
Mantığım aynen devam diyor .madem öyle beni sıkıntısını alamayacak birisi olarak görüyor utanmadan birde bunu ifade edebiliyor sıkıntısı umrumda olmayacak.ben vermem gereken desteği başta verdim .bunda sonra be im sıkıntımı da o bilmeyecek .anlatıp paylaşmayacağım.bakalım o zamanda gerinebilecek mi ben sıkıntını almayı biliyorum senin diye ukala ukala.Haklısınız. Dedim ya kişiye ilişkiye göre değişir. Mantığınızın sesini dinleyin en iyisi.
Bu erkekler asla büyümüyor.Benim 88 yaşındaki babam, eski eşim, iki oğlumdan gördüğüm beden, yaş büyüyor ama
o çocukluk içlerinde kalıyor.
Biz de hep idare ediyoruz.
Öyle sıkıntılı bir evliliği bu noktalara getirdim ki hanfendi inanın sıfırdan şekilleniyor resmen gözümün önünde bu özelliğini de törpülemesi lazim ne bu çocuk gibi konuşmuyorum canım sıkkın ben eşekbaşımıyım burda .bu kadar destek olup maddiyatı önemsemeyip yanında olmuşkenBu erkekler asla büyümüyor.Benim 88 yaşındaki babam, eski eşim, iki oğlumdan gördüğüm beden, yaş büyüyor ama
o çocukluk içlerinde kalıyor.
Biz de hep idare ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?