Tabiki eşim

Ben biraz saf düşünürüm.farklı bir pencereden bakma imkanı sağladınız teşekkürler.

Kesinlikle almayın. Eşiniz oyun bilgisayarı istiyorsa muhtemelen çok düşkündür oyunlara, o bilgisayarı aldıktan sonra da emin olun bağımlı olur çıkar. Evliliğiniz daha da çıkmaza girer iletişiminiz sıfıra iner.

Kocası oyun bağımlısı olan kadınların konuları var burada açıp okuyun, boşanmaya kadar gidiyor

Siz teklif ettiniz , o da yok dedi. Sakın ustelemeyin. Almazsa almasın, vicdan yapmanın manası yok ki, emin olun alacaktır bir süre sonra.

Ikincisi , ben " canın neden sıkkın " cümlesini pek sevmiyorum. Yani erkeklere sorulmamali. Hemen bir abartmalar başlar, tripler olur ve uzatmalara gider.
Grip olsalar öleceklerini sanan varlıklar sonuçta.
..

Beni konuşturan sen değil , sana açılan benim deseydiniz.

Ağlama tamam alalım ne istiyorsan deyin.

O ne öyle ufak çocuk gibi vazgeçtim alma tamam küstüm hıh

Doğru bir duruş olur mu sizce bu ? Ne düşünüyorsunuz?
Valla kişiye ilişkiye göre değişir.
Parayı kazanan eşim, kendine ne almak isterse benden illa ki onay ve ısrar bekleyen de eşim. Ben al hakediyorsun falan derdim ama parası kendinden çıkmayacak seninkinin sanırım.
Ek: Yani nasılsa kafaya koymuş, aramı bozmuyorum ben böyle şeyler için.

Kocası oyun bağımlısı olan kadınların konuları var burada açıp okuyun, boşanmaya kadar gidiyor
Yani benim eşim biraz farklı .biliyorum çok ironik :).rasyoneldir benle vakit geçirmediğinde rahatsız olur o gün.mesela 2 saat telefonda ailesi ile görüştü diyelim özür diler yalnız bıraktığı için.şimdi bu hali daha da anlamsız geliyor o nedenle .çok yoğun çalışıyoruz ve ben pilates yaparken o sıkılıyor o arada oynar yafa tv izleyeceğimize birlikte oynarız diyor . Öyle saatlerce saplantı gibi oynayamaz zaten görevde yükselme sınavları var yazaçalışmadı gerek

Ya hali gerçekten çocuk gibi koskoca mantık abidesi adam puff olmuş.şimdide gitti yattı gitmedim peşinden .almayalım desem haklı bir nebze.ne yapabilirim yani sen beni adam yerine koyup sıkıntını paylaşmıyorsun? Beni dışlıyorsub.

Git sarıl aman da kıyamam kocama ben yarın ver siparişi, hayat kısa falan fıstık de geç git. Yükselince maaşı da yükselir.

Canım siz bu bütçeleri kafalarınız rahat etsin, kimse kimsenin harcamasına karışmasın, herkes birikimi kadar harcasın , para yüzünden gerginlik olmasın diye ayırmadınız mı?
eeee? bu rasyonel adam bu gerceklıgı goremıyor mu?
siz de rasyonel düşünün ve yapın bi ballı süt , için mis gibi uyuyun

Git sarıl aman da kıyamam kocama ben yarın ver siparişi, hayat kısa falan fıstık de geç git. Yükselince maaşı da yükselir.
Ya bunu yaparsam böyle devam eder işte .Öyle hemen yumuşayan bir tip değil.kasılıp duracak ve ben yine pişman olacağım gidip yanaşıttığım için ben artık büyüsün böyle çocukça yöntemlerden vazgeçsin istiyorum.

Haklısınız. Dedim ya kişiye ilişkiye göre değişir. Mantığınızın sesini dinleyin en iyisi.

Haklısınız. Dedim ya kişiye ilişkiye göre değişir. Mantığınızın sesini dinleyin en iyisi.
Mantığım aynen devam diyor .madem öyle beni sıkıntısını alamayacak birisi olarak görüyor utanmadan birde bunu ifade edebiliyor sıkıntısı umrumda olmayacak.ben vermem gereken desteği başta verdim .bunda sonra be im sıkıntımı da o bilmeyecek .anlatıp paylaşmayacağım.bakalım o zamanda gerinebilecek mi ben sıkıntını almayı biliyorum senin diye ukala ukala.

Bu erkekler asla büyümüyor.Benim 88 yaşındaki babam, eski eşim, iki oğlumdan gördüğüm beden, yaş büyüyor ama

o çocukluk içlerinde kalıyor.

Biz de hep idare ediyoruz.

Bu erkekler asla büyümüyor.Benim 88 yaşındaki babam, eski eşim, iki oğlumdan gördüğüm beden, yaş büyüyor ama

büyümeye bile üşeniyorlar, işlerine de hiiç gelmez.
sorumluluk mu? kaç kaç kaçç...
ama kadınlarda da suç var , oğluşum oğluşum oğluşum diye paşa torunu gibi büyütüyorlar malesef.

Öyle sıkıntılı bir evliliği bu noktalara getirdim ki hanfendi inanın sıfırdan şekilleniyor resmen gözümün önünde bu özelliğini de törpülemesi lazim ne bu çocuk gibi konuşmuyorum canım sıkkın ben eşekbaşımıyım burda .bu kadar destek olup maddiyatı önemsemeyip yanında olmuşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…