Rüya Yorumları tabir isteyenler...

rüyamda kapımızın önüne lise yıllarında iken servisle gidip gelirdim okula yine aynı şekilde servis aracı geliyor ve ben evde kuzenimle konuşup hazırlanmaya çalışıyorum ama çoka telaşlıyım apar topar hızlıca hazırlanmaya çalışıyorum.Sonra kapının önüne çıktığımda servis gidiyor oluyor kaçırdım diye üzülürken sonra tekrar dönüp geliyor ve araba devriliyor bir anda sonrada uyandım.

Rüyamda gözlerime yeşil tonlarında makyaj yapıyordum. çokda güzel oluyordu.

Birde rüyada araba ya bireiyle beraber binmek ne anlama gelir

üzüldüğünüz elinizden çıkmış bir fırsat tekrar karşınıza çıkacak fakat siz onun hayırlı olmadığını anlayacaksınız

canım bundan 3-4 ay önce kırıldığıım çok yakın bi arkadaşım vardı o zamandan beridir hiç konuşmuyoruz,ara ara rüyalarıma giriyodu tbi 1,2 kez, geçende gene gördüm bunu rüyamda bu beni çok özlemiş yanımdan hiç ayrılmıyo ben ise pek yüz vermiyor gibiyim n acaba çok merak ettim şahısda erkek bu arada,yorumlarsan sevinirim..

simurganka77 banada tabir et nolur:)Geçen bir hafta içinde birkaç gün arayla 2 rüya gördüm.İlkinde annemi eniştem kucağına almış eve getiriyordu(annem 8,5 sene önce vefat etti.Hareket edemediği için gitmesi gereken yerlere kucakda vs taşıyorduk)
Bir kaç gün sonra ablam,ben,kardeşim beraberdik,onlara annemin vefat ettiğini söyledim.
2. rüyam daha aydınlık bir havası vardı

anneiniz dua istiyor

o kişi sizi konuşmuş hatırlamış anmış olabilir

merhaba,

Rüyamda erkek arkadaşımla evlendiğimizi gördüm üstümde bembeyaz çok güzel bir gelinlik vardı fakat duvağım siyahtı. bu ne anlama geliyo acaba yorumlayabilir misiniz, şimdiden çok teşekkür ederim

rüyamda birinin ağzını görüyorum ve köpek dişi ile ön taraftan bir dişinin sallandığını ve düştüğünü gördüm kanama olmadı ağzı kime ait onu bile göremeden uyandım

canım benim rüyam çok kötüydü ya(( anlatayım,ben benzin istasyonun yanında olur ya alışveriş merkezleri oraya gidiyomşm benzin istasyonunu görmedim ama öyle gibi bi yer.sonra fal baktıyorum falcı bana eski erkek ark. ilgili bişey soruyor ismi ne ile başlıyor diye bende d diyorum ve ismini söylüyo yani doğru tahmin ediyor sonra benim telden görüntülü arıyor onu ama onu görüntülü aradğndan eski erkek ark haberi yok görüntülü oldığundan haberi yok yani bana falcı bak naptığını gör diyo bende görüyorm eski sevgilim bi masanın başında oturmuş küçük küçk not defterleri felan var ortada garip bişy yok yani..falcı bana şey diyo sonra, senin bu eski sevgln yılanın teki diyo ama iyice bastıra bastıra söylüyo bunları..sonra çıkıyorum ücretini ödüyorm 30 tl diyo bende yok 20 verrm diyorum tmm diyo..sonra ben aa akşam olmş diyorum ama havada çok karanlık değil güzel bi görüntüsü vardı sonra çıkıyorum işte..

benım de ruyamı yorumlarsanız cok sevınırım .benım rıyalarım hep yarımyamalak olur ve cok garıp olur .

ruyamda bı insan kafası gordum .ara ara kendı kafamı gorur gıbı oldum ara arada hıc tanımadıgım

yuzunu gormedıgım bı bayanın kafasını gordum .sıyah saclı ınce tellı sacları vardı .hem gordugum bayanın

sacları sıyah renk ınce tellı ıdı hem de benım saclarım .aslında benım saclarım ınce tellı degıldır ama

ruyam da ınce tellı dıplerım gorunuyordu .dedıgım gıbı net benım kafam degıldı ,genel olarak baska

bı bayanın kafasını gordum ama dedıgım gıbı ara arada kendı kafamı goruyordum .

neyse kafaya baktıgımda sac koklerını gorebılıyordum .saclar o kadar seyrektı yanı .kafa derısı bembeyazdı .

sac telını dokundugumda sac kokunden cıkacak gıbı oluyordu .sac koklerının altındakı derı kabarıktı .

ruyalarımhep ılgınctır bu ne demek oluyor acaba ?

Benımkınıde yorumlarmısın canım, biraz saçma ve kötü olabilir ama etkısınde kalıyorum

rüyamda bir insan kalabalığı nerede oldugumu bılmıyorum işin saçma tarafı bir topluluk gelmiş bunlar sanırım kötü insanlar herkesin burnunu kesiyorlar.. Ama kan falan akmıyor ve insanlar burunlarının kesılmesine izin verıyorlar ama biraz korkuyorlar. sonra o burun kesem adam bana dogru gelıyor ve ben elımle yüzümü kapatarak hayır hayır yapma dıyorum sonra adam yapmıyor annemde beyefendi lütfen yapmayın dıyor ve adam yapmıyor..

birde canım benım kardeşım yürümüyor ve ben onun hep rüyamda yürüdğünü görüyorum bu ne demek .. ??

bende arefe gunu ruyamdaa yesıllıkler ıcınde bı yerde gezıyorum papatyalar ve papatyaların ıcınde gelıncıkler vardı cok begenıyordum ve resımlerını cekıyordumm

çok tabir yapılır ama ben en az en zararsızını yapayım erkek arkadaşınızla izdivaç yaparsanız biraz sıkıntılar olacak hiç sevmiyorum böyle siyah siyah rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…