- Konu Sahibi simurganka77
-
çocuğunuz kaç yaşında çocuğun canı biraz sıkılabilir veya bir rahatsızlık geçirebilir aman klimalardan filan uzak tutun
bende ruyamda hapse gırdıyımı gordum allah korusun cok korkmuştum
rüyamda kapımızın önüne lise yıllarında iken servisle gidip gelirdim okula yine aynı şekilde servis aracı geliyor ve ben evde kuzenimle konuşup hazırlanmaya çalışıyorum ama çoka telaşlıyım apar topar hızlıca hazırlanmaya çalışıyorum.Sonra kapının önüne çıktığımda servis gidiyor oluyor kaçırdım diye üzülürken sonra tekrar dönüp geliyor ve araba devriliyor bir anda sonrada uyandım.
Rüyamda gözlerime yeşil tonlarında makyaj yapıyordum. çokda güzel oluyordu.
Birde rüyada araba ya bireiyle beraber binmek ne anlama gelir
simurganka77 banada tabir et nolur:)Geçen bir hafta içinde birkaç gün arayla 2 rüya gördüm.İlkinde annemi eniştem kucağına almış eve getiriyordu(annem 8,5 sene önce vefat etti.Hareket edemediği için gitmesi gereken yerlere kucakda vs taşıyorduk)
Bir kaç gün sonra ablam,ben,kardeşim beraberdik,onlara annemin vefat ettiğini söyledim.
2. rüyam daha aydınlık bir havası vardı
canım bundan 3-4 ay önce kırıldığıım çok yakın bi arkadaşım vardı o zamandan beridir hiç konuşmuyoruz,ara ara rüyalarıma giriyodu tbi 1,2 kez, geçende gene gördüm bunu rüyamda bu beni çok özlemiş yanımdan hiç ayrılmıyo ben ise pek yüz vermiyor gibiyim n acaba çok merak ettim şahısda erkek bu arada,yorumlarsan sevinirim..
o kişi sizi konuşmuş hatırlamış anmış olabilir
merhaba,
Rüyamda erkek arkadaşımla evlendiğimizi gördüm üstümde bembeyaz çok güzel bir gelinlik vardı fakat duvağım siyahtı. bu ne anlama geliyo acaba yorumlayabilir misiniz, şimdiden çok teşekkür ederim
rüyamda birinin ağzını görüyorum ve köpek dişi ile ön taraftan bir dişinin sallandığını ve düştüğünü gördüm kanama olmadı ağzı kime ait onu bile göremeden uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?