Tablolu Kilo Verme Yarışması

yeterki ruh sagligin iyiye gitsin. sadece takil bak cik icinden o istek gelirse daha ozenli yaparsin biseyler. aslinda bi bahar gelse ya da yaklassa herkes hevese geliyrda. :)
Olabilir bak
Ucundan ucundan tutmak lazım :))

Iyi akşamlar 2 hafta çok güzel yürüyüş yaptim ayrica bölgesel çalışıyordum. Bu hafta çok soğuk yürüyüşe çıkamıyorum
Diyette ekmek hiç yemiyorum. Gün içinde dikkat ediyorum ama akşam yemekten sonra illa çayla tatlı bişiler istiyorum

Evet haklısın canım daha aktif olmam lazım .
Bizim evde üç cocuk ve ben hastaydım bir haftadır cok şükür hepimizde biraz rahatladık .biraz öksürük kaldı ,oda gecer yakında

Bildirim yapmadığım zaman içinde yediklerime hep dikkat ettim.
Aksi gibi eşim işten ayrıldı bu ara evde ona yapıp kendimde yerim diye cok korkuyorum . Korkumdan adama bile dogru düzgün bişey yapmadım .
Artık en cok istediğim irademle sahip cıkabilmek .
Herşeyin başı irade ve azim

Evet haklısın canım daha aktif olmam lazım .
Bizim evde üç cocuk ve ben hastaydım bir haftadır cok şükür hepimizde biraz rahatladık .biraz öksürük kaldı ,oda gecer yakında
cok sukur atlatmissiniz canim. oksuruk icin birseyler dene yoksa uzun suruyo

inat etttt. cok inat et kurtul cayla beraber tukettigin tatlilardan. büyük bir adım atmıs olursun. ben cayini büyük ardakta 1 kasik sekerle tüketiyorum. oncesinde 4 kasikti
neyse yarindan itibarende 1 den yarim cay kasigina düsürcem. cok sükür iyi alıstım.

Cildinizin esnekliğini azaltan, derinin hassaslığını arttıran, sivilce çıkaran, gözaltı sarkması ve alında kırışıklık yapan şeker cildiniz için adeta bir zehir görevi görür. Yalnızca cilt için değil tüm vücudu kötü etkileyen bu besinden olabildiğince kaçınmanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…