İnşallah yaagüzel :) artik yol alma vakti
yeterki ruh sagligin iyiye gitsin. sadece takil bak cik icinden o istek gelirse daha ozenli yaparsin biseyler. aslinda bi bahar gelse ya da yaklassa herkes hevese geliyrda. :)İnşallah yaa
Diyete adapte olamadım ama ruh sağlığım iyiye gidiyo :))
Olabilir bakyeterki ruh sagligin iyiye gitsin. sadece takil bak cik icinden o istek gelirse daha ozenli yaparsin biseyler. aslinda bi bahar gelse ya da yaklassa herkes hevese geliyrda. :)
çocuk var mi ya da evli misin sayın yarismaci üyeOlabilir bak
Ucundan ucundan tutmak lazım :))
Teşekkürlerçocuk var mi ya da evli misin sayın yarismaci üye
biraz kendinden bahseder misin. tanimak istiyorum..
liliyaa
T Tatlibiberim87
bodrum salatasi
kizlar sizlerde kendinizi biraz tanitir misiniz..
doguda mi batida misinz evli bekar burc vs
bende akrep burcuTeşekkürler
Batıdayım :))
Oğlak burcu
Evliyim ama çocuk yok
32 yaşındayım
Sen de bahset
hani bilgilerinama ben de istiyorum
Ben 24 yaşındayım evliyim Boludan katılıyorum efendim kilom 77hani bilgilerin
cok sukur atlatmissiniz canim. oksuruk icin birseyler dene yoksa uzun suruyoEvet haklısın canım daha aktif olmam lazım .
Bizim evde üç cocuk ve ben hastaydım bir haftadır cok şükür hepimizde biraz rahatladık .biraz öksürük kaldı ,oda gecer yakında
yas ortalamasi 30 filan grubun. masaAllah 3 cocuk. Allah bagislasinBende 31 yaşında üç çocuk annesiyim vede oglak burcundan
Başkentten katılıyorum .
ekliyorumkilo 73
hedef kilom 60
yaşım 24
tabloya beni de ekler misiniz ? :)
inat etttt. cok inat et kurtul cayla beraber tukettigin tatlilardan. büyük bir adım atmıs olursun. ben cayini büyük ardakta 1 kasik sekerle tüketiyorum. oncesinde 4 kasiktiIyi akşamlar 2 hafta çok güzel yürüyüş yaptim ayrica bölgesel çalışıyordum. Bu hafta çok soğuk yürüyüşe çıkamıyorum
Diyette ekmek hiç yemiyorum. Gün içinde dikkat ediyorum ama akşam yemekten sonra illa çayla tatlı bişiler istiyorum
aramiza hoşgeldinBen 24 yaşındayım evliyim Boludan katılıyorum efendim kilom 77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?