boy 160 hedef 60 inşaallah :)aramiza hoşgeldin
boy ve hedef kaç peki
inat etttt. cok inat et kurtul cayla beraber tukettigin tatlilardan. büyük bir adım atmıs olursun. ben cayini büyük ardakta 1 kasik sekerle tüketiyorum. oncesinde 4 kasikti
neyse yarindan itibarende 1 den yarim cay kasigina düsürcem. cok sükür iyi alıstım.
Cildinizin esnekliğini azaltan, derinin hassaslığını arttıran, sivilce çıkaran, gözaltı sarkması ve alında kırışıklık yapan şeker cildiniz için adeta bir zehir görevi görür. Yalnızca cilt için değil tüm vücudu kötü etkileyen bu besinden olabildiğince kaçınmanız gerekir.
boy 160 hedef 60 inşaallah :)
Şu an 77 kg :)Boylarimiz ayni hedeflerde şuanki kilonuz kaç
ne mutlu senin adına. aksamlari tatli filan deyince ipin ucu kaçık sandımBen şeker kullanmiyorum hiç çay kahve sekersiz içiyorum. 3 haftadır çikolata biskuvü gibi seyler yememeye dikkat ediyorum. Ekmekte yemiyorum bi lokma bile. Ama biryere gidince gelen olunca illaki yamur isi oluyo onlardan yiyorum.
Sanada bi tavsiye şekeri birakmak istiyirsan birde birak azaltarak olmuyo. Ben öyle yapmıstim yillardirda böyle gidiyir
ne mutlu senin adına. aksamlari tatli filan deyince ipin ucu kaçık sandım
ben önceden 2 kere aniden şekeri birakmistim birinde 1 ay birinde 3 ay dayandım ve geri basladım. bu sefer 4 ten direk 1 bucuga indim. sonra 1 yaptim. 3 ay bitti ama alistim severek iciyorum. sekerli deneyince itici geliyor. bugun yarim kasiktayim..
uzun zamanda yarim kasikla giderim en azindan tatlilara hucum etmemi önler simdilik.
Şu an 77 kg :)
ictim öylede guzeldi ki :)3 aydan sonra nasıl şekerli icebildin ben bazen eşimin bardağını ićiyorum yanlışlıkla içemiyorum
Bende nescafeyide sade içiyorum ama gün içinde tatlı istersem bazen 3 biarada iciyorum iyi geliyor
ictim öylede guzeldi ki :)
ictim cunku az sekerli ictigim icin cok az cay icmeye baslamistimo sebeple alisamadim tam.
çocuk var mi ya da evli misin sayın yarismaci üye
biraz kendinden bahseder misin. tanimak istiyorum..
@liliyaa
@Tatlibiberim87
bodrum salatasi
kizlar sizlerde kendinizi biraz tanitir misiniz..
doguda mi batida misinz evli bekar burc vs
bogalarin bu özelligini biliyorum. kadini erkegi aynibekarım
batıdayım
boğa burcuyum (yemeğe aşığım hep burçtan ötürü :) )
bende instagramdan egzersiz videolari indirdim. secmece. uygulamalardan sevmiyorumkızlar ben uygulama indirdim evde spor yapıyorum.siz neler yapıyosunuz?
kızlar ben uygulama indirdim evde spor yapıyorum.siz neler yapıyosunuz?
beni hamile saniyorlar 6 ayligim gibi.. gobek icin yerde bisiklet cevirmek. 3 dk . alistir kendini. diger karin kas gruplari icinde instagramda guzel videolar varbenim göbegim napsam inmiyor ya. insülin direncimde var hep açım.büyük sınav
umarim kisa zamanda verir kurtulursun .evliyim ,çalışıyorum,sakaryadan katılıyorum :)) kilo vermem lazım cünkü pko hastasıyım. kilo vermezsem cocuk sahibi olmam çok zor
25im ya. umarım.umarim kisa zamanda verir kurtulursun .
yas ortalamasi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?