Tablolu Kilo Verme Yarışması

Ben şeker kullanmiyorum hiç çay kahve sekersiz içiyorum. 3 haftadır çikolata biskuvü gibi seyler yememeye dikkat ediyorum. Ekmekte yemiyorum bi lokma bile. Ama biryere gidince gelen olunca illaki yamur isi oluyo onlardan yiyorum.

Sanada bi tavsiye şekeri birakmak istiyirsan birde birak azaltarak olmuyo. Ben öyle yapmıstim yillardirda böyle gidiyir

ne mutlu senin adına. aksamlari tatli filan deyince ipin ucu kaçık sandım
ben önceden 2 kere aniden şekeri birakmistim birinde 1 ay birinde 3 ay dayandım ve geri basladım. bu sefer 4 ten direk 1 bucuga indim. sonra 1 yaptim. 3 ay bitti ama alistim severek iciyorum. sekerli deneyince itici geliyor. bugun yarim kasiktayim..

uzun zamanda yarim kasikla giderim en azindan tatlilara hucum etmemi önler simdilik.

3 aydan sonra nasıl şekerli icebildin ben bazen eşimin bardağını ićiyorum yanlışlıkla içemiyorum

Bende nescafeyide sade içiyorum ama gün içinde tatlı istersem bazen 3 biarada iciyorum iyi geliyor

3 aydan sonra nasıl şekerli icebildin ben bazen eşimin bardağını ićiyorum yanlışlıkla içemiyorum

Bende nescafeyide sade içiyorum ama gün içinde tatlı istersem bazen 3 biarada iciyorum iyi geliyor
ictim öylede guzeldi ki :)
ictim cunku az sekerli ictigim icin cok az cay icmeye baslamistim o sebeple alisamadim tam.

ictim öylede guzeldi ki :)
ictim cunku az sekerli ictigim icin cok az cay icmeye baslamistim o sebeple alisamadim tam.

İlk zamanlar bende şekerli içemiyorum şekersiz içemiyorum. Cok sinir olmuştum bi çay keyfim vardı diye.
Ama şimdi maşallah bi demlik çay banamısın demiyor

evliyim ,çalışıyorum,sakaryadan katılıyorum :)) kilo vermem lazım cünkü pko hastasıyım. kilo vermezsem cocuk sahibi olmam çok zor

benim göbegim napsam inmiyor ya. insülin direncimde var hep açım.büyük sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…