Tablolu Kilo Verme Yarışması

7 aylık..Evet çok sıkıcı..kilo dağılımım her yer eşit durumda,kütük gibi..
Bu arada güncel kilom 98.8..
Allah bagislasin
bende kilo dagilimi dedigin gibi esit. bacaklarimda baya kalin. gercekten tebrik ederim. ilk hafta 600 gram vererek 3 lu rakamlardan kurtuldun bu hafta ise 1100 gram verdin. 98 sin . cok sevindim. haftaya seni 97 gorursen yine sevinicem.

Fazla kilolardan dolayı, vücudunuzdaki kemik ve kaslarda zorlanmalar olabilir.

Kalp sağlığınız kilonuzdan büyük ölçüde etkilenir. Kalp tarafında kanın hayati organlara nasıl taşınacağı, kilolu veya zayıf olmanızdan etkilenebilir, bunun sonucu olarak çok daha fazla çalışması veya az çalışması gerekebilir. Her iki durum da ileriki zamanlarda sıkıntıya sebep olabilir.

Kilo verme diyet planını düzgün bir şekilde uygulayan ve günlük egzersizlerini yaparak zayıflayan kişilerde özgüven ve mutluluk seviyeleri artmakta, depresyon riski de azalmaktadır

itirazimvar sbeden Cascade_
T Tatlibiberim87 bodrum salatasi @Mayis24 fatima38 liliyaa S sbl1616

Günde 8 su bardağı su içmeniz yeterlidir. Ancak kilo vermek değil, yağ yakışını artırmak istiyorsanız en az 13 su bardağı kadar içmenizi öneririm.

alıntı

Eline sağlık canım. Ben bu aralar diyeti bıraktım. Pztesinden itibaren tekrar basliyorum.
sağolasin tamam tatlim. bende basarili devam ettiremiyorum diyet yapamasamda kismaya calisiyorum. biseyler dogru yapmaya calisiyorum zamanla rayina otursun hersey diye mucadele ediyorum. egzersiz ve su icimime özen gösteriyorum. sali gunu bildirim unutma

Aç kalmak zorunda değilsin. Çorba iç yağsız, bol salata, yoğurt .şeker niyetine kuru kayısı. Sabah 2 haslanmis yumurta çok tutuyor. Ekmek asla yeme. Senin kilonda daha kolay veriliyor. Dediğimi yap bak haftada 2 kilo bile verirsin. Kalori hesabı yap acayip etkili, ben öyle verdim.

ac kalmiyorum. aslinda bilmedigim bisey yok. uygulamada konsantre olmakta sorun var. onceden cok kilo verdim aldim bu beni yordu. simdi motivemi asama asama pes etmeden tekrar kazanmaya calisiyorum. simdi su ve egzersizi hayatima iyice oturtmak gayesindeyim..

Anladım canım motivasyon çok önemli haklısın. Ben de kendimi kaybettim son günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…