Tablolu Kilo Verme Yarışması

Kızlar yazmayı unuttum sabah öğle arası şekersiz Türk kahvesi
Öğle akşam arası sütlü kahve içtim

Gü nay dınnn kızlar
Sabah
2 fincan şekersiz çay
2 haşlama yumurta
Yarım portakal
1 yyerli muz
11 tuzsuz zeytin
1 dilim peynir
7 çiğ ceviz

Bende demir ve D vitamini kullanıyorum.

ben demir ilacını kapsülü açıp o minicik şeyleri yutuyorum
kapsülü yutamıyorum
(ferro sanol) kullanıyorum
1 haftadır kullanıyorum
ama sürekli metal demir tadı var ağzımda
bu yüzden de tatlı ya da şeker yiyorum

ben sabahları aç karna alıyorum 40 dk sonra falan sandviç yiyorum
siz nasıl kullanıyorsunuz?
ben akşam yatarken kullanmayı düşünüyorum bu akşam giderken eczacıya soracağım olur mu diye

Bugün sabah ara öğün olarak şekersiz türk kahvesi içtim şimdi yeşil çay içeceğim

ya bugün bir arkadaşa taziyeye gitmiştik çayın yanına kurabiye ikram etti zorlada iki tane yedirdi 20 gündür hiç kaçamağım olmamıştı bu diyetimi etkilemez değilmi kızlar

ya bugün bir arkadaşa taziyeye gitmiştik çayın yanına kurabiye ikram etti zorlada iki tane yedirdi 20 gündür hiç kaçamağım olmamıştı bu diyetimi etkilemez değilmi kızlar
Devamı gelmedikten sonra bişey olmaz beni kimse zorlanmadı ama ben dün 1 avuç çerez yedim etkisi olmadı kiloma şuan evde var ama yemiyorum yoksa etkiler

Mrb kızlar
Sabah
1 yumurta
Bir dilim peynir
Birkaç tane zeytin
Salatalık
Öğlen
1 kase çorba
1 tane kabak dolması
Akşam
Bir kase yoğurt
2 ince dilim arasına tost

Bende öyle bir durum olmadı. Ama demir eksikliği olnaların tatlı isteği oluyormuş. Ondanda olabilir.
Benim kanim hep düşüktü ama kan ilaci kullanınca hep iştahım.açılırdı bırakırdim. Bu defa öyle sıkıntiilar yaşamadım.

Birde ben sabah akşam içiyorum. En az yariim.saat sonra çay kahfe demişlerdi. Süt ürünleriylede en az 2 saat sonra yemek gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…