- 3 Ocak 2018
- 232
- 265
- 103
- 29
Akşam yemeği için çok erken değilmi.Akşam yemeği 15.30 dq yedim
1 tabak fellah köftesi
1 elma 1 mandalina
Ara
1 sütlü kahve
00.00 gibi uyuyorum ya ama çok acıkmıyorum kahvaltıdan 4 5 saat sonra 8 zaman yiyorum. Karatayda amaç 2 öğün ile doymak ve cidden saat 15.30 Dan beri canım hiç yemek yemek istemediAkşam yemeği için çok erken değilmi.
Kaçta uyuyorsun gece ?
Hani sözlüm 20.30 da yemeğe gidelim beraber diye ısrar etti ama hiç canım çekmedi açıkçası yani kafada tokluk hissi hani sabah 10.30 ve sonrası kahvaltı ediyorsam günde 2 öğün yetiyor ama 10 Dan önce ettiysem 3 öğün00.00 gibi uyuyorum ya ama çok acıkıyoeum kahvaltıdan 4 5 saat sonra 8 zaman yiyorum. Karatayda amaç 2 öğün ile doymak ve cidden saat 15.30 Dan beri canım hiç yemek yemek istemedi
Hani sözlüm 20.30 da yemeğe gidelim beraber diye ısrar etti ama hiç canım çekmedi açıkçası yani kafada tokluk hissi hani sabah 10.30 ve sonrası kahvaltı ediyorsam günde 2 öğün yetiyor ama 10 Dan önce ettiysem 3 öğün
merhaba katilabilirsin :) yarin ilk bildirimini unutmaBen de katılabilir miyim.Boy 170 kg 71 hedefim 60
süper gidiyorsun canim. bende az havalar isinsin yuruyuse baslasamKızlar öğle yemeğimi 15.30 da yedim
5 Y. K. Sebzeli bulgur pilavı
6 ızgara köfte
2 y. K. Yoğurt
Kız çok saol az kaldı ya 1 aya ısınır :))süper gidiyorsun canim. bende az havalar isinsin yuruyuse baslasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?