pes edesim varBenim de pek umudum yok kilo vermem durdu gibi vücut alıştı sanırım
Pes etme sakın dayan kışın kilolar zor gidiyor yazın daha hızlı veririz en azından ozamana kadar ne kadar versek kardırpes edesim var
canim tablo kafami karistirdi. sitede degisikler var. anlamadim gitti. ondan gecen hafta duzenlemedm.Mrb kızlar kimse girmiyor artık ama ben yine de bildirim yapayım 77.8sbeden
Kızlar merhaba ben Annemlerdeyim ara verdim valla leziz yemekler dayanamadım
tek avantajım o kuzum, geç kalkıp kahvaltı yapıyoruz, 5'de akşam yemeği sonrası yok canım:)yine de cok salma gec vakit yeme dikkat at canim
buna sevindim. ne zaman döneceksin annenlerdentek avantajım o kuzum, geç kalkıp kahvaltı yapıyoruz, 5'de akşam yemeği sonrası yok canım:)
merhaba canım
aa çook iyi. 2 haftadir kilondan bi haberiz. sali gunu yaz merak ediyrm.merhaba canım❣
Haftaya pazartesi evime dönüyorum, bebiş için tedavi görüyorum rahim filmi için günümü bekliyorum ama incelme hissediyorum görenler de öyle, kilo vermişsin diyet mi yapıyorsun diyorlar :)
valla ben de merak ediyorum canım gider gitmez tartılırım artık:)aa çook iyi. 2 haftadir kilondan bi haberiz. sali gunu yaz merak ediyrm.❤
Üzülme sabırla vericez bu kilolarıcanim tablo kafami karistirdi. sitede degisikler var. anlamadim gitti. ondan gecen hafta duzenlemedm.
benim kilom 86 kilo vermem durdu cok uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?