Tabularımı yiktim vicdan yapiyorum...

Tabularını yıkamamışsın demek ki :)

Geniş mezhepliler için ne ka guzel başlık.
Bencede vicdan yapmalisin nikahsiz haram yaptığınız.
evet sonra evlenince gelsin vajinismus sayfasına orada konu açsın. Herkesin inancı kendine. Ayrıca meshebin genis olmasi degil o nesebin geniş olmasi. Yanlış biliniyor.

aynı evdesiniz yakınlaşma olmasaydı zaten o erkekten şüphe duyardım:) ama dur demen gerekirdi. keşke yapışıp kalmasaydın

Pişman olacağın birşeyi yapma da..ileri gitseniz pişman olurdun mesela...

Beni basit mi görür sevmez mi diye düşünmen yersiz, aksine farklı bir bağ daha kurulmuştur aranızda, üzülme.
İstemezsen bir daha yaşamazsın.

Yok artık. Sevgilinle ilk defa mı öpüşüyorsun? Kusura bakma ama komiğime gitti. Nasıl bir baskı altındaysan, öpüşmekten dolayı suçluluk duyuyorsun.

evet sonra evlenince gelsin vajinismus sayfasına orada konu açsın. Herkesin inancı kendine. Ayrıca meshebin genis olmasi degil o nesebin geniş olmasi. Yanlış biliniyor.
Düzeltme için saol bilmiyodum bak iyi oldu bu :) ama mezhep kelimeside gidilen yol ,görüş, fikir anlamında o yüzden Mana olarak uygundur cümleye.
Yolu geniş insanlar anlamında.
Her yola uygun yada
Neyse dünkü konuda tecavüz olayina inanma dığım için nasıl oldu diye sordum. Ki cevap veremedi zaten haklı oldugumu düşünüyorum halen bir zorla sahip olma durumuna inanmıyorum.

Her yola uygun ne demek, sevgilisiyle öpüştü diye herşeyi yapabilir mi yani bu kız,ya da yaşadığın normal diyen insanlar her yola uygun mu oluyo,hepimizi tek tek tanıyo musun, iftira atmak bu, bu günah değil mi

İlk kez mi öpüştün diye şaşıranlara da ben şaşırıyorum.
Yahu olmaz olmaz, buna bu kadar şaşacak ne var. Neden hiçbirşey yaşamamış birisinin baskı altında olduğunu düşünüyorsunuz, belki öyle inanıyor, kendince öyle kuralları var veya inandığı dinin kuralları var.
Bu şaşkınlık neden..
Çok ilginçç

Katılıyorum yaşamak da tercih yaşamamak da, kimse altından fiziken ve ruhen kalkamayacaģı şeyler yaşamamalı, yaşadığının arkasında durabilmeli

ateşle barut 1 arada bulunmaz bundan sonra çok dikkatli olun başta ,Dinimize örf ve adetlerimize aykırı hareketlerde bulunmayınız çoğu yorumcu arkadaşlar bu çağda normaldir istediğin gibi yaşam yaşa diyenlerede sakın ciddiye alma lütfen çünkü bu toprağın birde altı var unutma herşey helal olunca güzel gelin ata binmiş ve hala ya nasip demiş bunuda unutma ilerde pişman olacaksın böyle devam ederseniz..

Her yola uygun ne demek, sevgilisiyle öpüştü diye herşeyi yapabilir mi yani bu kız,ya da yaşadığın normal diyen insanlar her yola uygun mu oluyo,hepimizi tek tek tanıyo musun, iftira atmak bu, bu günah değil mi
Ben bu kız yapar demedim ki mezhebi genişler in manasına girdim.Ve gördünüz üzere daha ilk öpüşme mi aa hayret mubahtir diyenler konuya dolusmus.
Cümlede cuk oturmus kimse kusuruma bakmasin.
Saptırin bakalım nereye saptiracaksinz. .Siz önce yaptığınız yorumlar ne gunahlara yol yapıyor ona bakın sonra iftiranin günah olduğuna gelin.
Bu arada siz üzerinden genel yazdım bilesiniz. .
Hadi eyvallah ..

Anlıyorum sizi.
Yaşam tarzınıza bağlı.
Yaşam tarzınızca çok karşı değilseniz ise toplum baskısından kaynaklanıyor.
Ama böyle hissetmeyi abartırsanız karşıya da negatif enerji verebilirsiniz. Basit görmeyin kendinizi.
Sonuçta olan olmuş, ilk defa böyle çok sevmişsiniz ve özel biriyle yaşamışsınız, öyle düşünün.
Bundan sonrası için dilerseniz daha dikkatli olursunuz, biraz zor olabilir ama.
Yok artık ilk defa mı öpüşüyorsunlar da garip geliyor bana :) Tamamen tercihlerle alakalı.

Siz bu foruma takilmak ve bilhassa yorum yapmak yerine dizi falan izleseniz? Nutfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…