kızlar eminönündeki taç-linens outlette de bu fiyatlar geçerli.taç,valeron,linens,benetton pamuk saten nevresim takımları 49 tl.tek kişilikleri de 34 tl.alt kat tamamen outlet nevresimlere ayrılmış.defolu olduğu için bu fiyatta olduğunu söylüyorlar ama ben aldıklarımın hiç birinde defo bulamadım.üstelik bi takımın nevresimini diğerinin çarşafıyla da tamamlayabiliyorsunuz.delikafadulden
yaa yerini hatırlıyo musun aklinialirimsmile
eminönü sultanhamamda canım.kime sorsan bilir zaten.git bak çok güzel şeyler var.diğer taç mağazalarında da böyle outlet ürünleri satıyorlar ama bu dediğim yerde alt kat tamamen outlet ürünlerle dolukaydirigubbakcemile2
Avcılardaki Zorlu binasında da satılıyor kıslar..
Lüleburgaz-Çorlu arasında çok büğük bir fabrika satış mağazası var kzılar...
çorluda oturduğum için ev tekstil ürünlerimin çoğunu fabrika satış mağazasından aldım harika ürünler var ve piyasanın yarı fiyatının da altında..ayrıca perdeler de satılıyor 1 topu sanırm 5 mt civarı var bir topta 5-10 tl arasıda idi en son gittiğimde ve ürünler piyasada olan son ürünlerden.Hatta çorludaki perdeciler bile gidip toptan oradan alıyorlar perdeleri sonra şişirip bize satıyorlarklava: Birkaç odama alıp diktirmek istiyorum bakalım önümüzdeki hafta sonu oradayım kısmetse :dance:
çorluda oturduğum için ev tekstil ürünlerimin çoğunu fabrika satış mağazasından aldım harika ürünler var ve piyasanın yarı fiyatının da altında..ayrıca perdeler de satılıyor 1 topu sanırm 5 mt civarı var bir topta 5-10 tl arasıda idi en son gittiğimde ve ürünler piyasada olan son ürünlerden.Hatta çorludaki perdeciler bile gidip toptan oradan alıyorlar perdeleri sonra şişirip bize satıyorlarklava: Birkaç odama alıp diktirmek istiyorum bakalım önümüzdeki hafta sonu oradayım kısmetse :dance:
ya peki istanbuldan çok mu uzak burası cnm biliyo musun,gitsek değer mi sence CADIARZU
canım istanbul derken neresinden bahsediyorsun silivri de istanbul ama bize 20-25 dakika bölge olarak nerelerde olduğunu bilmediğim için yakınmısın uzakmısın bişey diyemiyorum. Bu yüzden de değer mi değmez mi herhangi bi yorumda bulunamıycam ola ki maltepe kartalda filan oturuyorsundur verdiğin benzin parasıyla sana daha pahalıya patlar ürünler gelmeni tavsiye etmem tabi ki yerimseniben
gidemeyenler de tacın kampanyasını degerlendırseydı barı :) %30 ındırım vardı ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?