Taç Fabrika Satış Mağazasının yerini bilen var mı

Geçen hafta arkadaşımla perde siparişi verdim Taç-Çorlu mağazasından. Mağazada metresi 86 lira olan tül ve fon perdelerin metresini 7,5 TLye aldık. Metresini 2 tl den de perdecide diktirdik. Dediklerine göre taç mağazalarında artan topları satıyorlarmış orada. Duyanlar inanamıyor.

Çorluda oturuyorum ve bunu duyunca utandım kendimdenn valla bilmiyordum bu kadar ucuz olduunuu..

baktım şimdi linens kızlar.
burdan biz almıştık.
outlet ürünler var çok uyguna.
paketlerin üzerinde yazıyor ama içindeki ürünler harika.
haberiniz olsun

TAÇ pazar günleri açık. Çorluya 35-40 KM uzaklıkta Şişecam fabrikalarının orada çorlu lüleburgaz yolu üzerinde. Fiyat bakımından bence çok uygun. Pazar günü gittim... Aklımda kalan fiyatlar ;
nevresim takımları 35,00
pike takımları 50,00
yastıklar 8,00
En uygun yatak örtüleri 70,00
Sadece 2 adet yastık kılfları 3 - 5,00 Tl arası
finnet çarşaflar 8-12 ,00 Tl arası
Battaniyeler 50,00
Tekli bornozlar 26,00

ben yatak odam için tekstil eşyalarımı hep buradan aldım hem kaliteli hem ucuz...

tatlım ya ben gittim bu outlet.i aradım aradım bulamadım. bikaç kişiye de sordum kimse bilmiyo. hatta mğaza sahipleri biz de yardım ederiz outlet.e ne gerek var diye laf söldiler bi de onlarla kavga ettim onlar ne ilgilendiriyosa:sinifsinif: öle değil mi amakaydirigubbakcemile3

Taç'ın Avcılar'daki yeri de baya büyük ve alt katı tamamen outlet ürünleri. Fİyatları da uygun.
ayrıca sadece h.içi 4'e kadar açık olan fabrika kısmındaki satış yeri de var ama çalıştığım için oraya gidemedim maalesef.

peki bu tacın fabrıkasında her urun var mı yoksa sadece bellı urunler mı ındırımlı yanı mesela kendı sıtesınden beendıım urunu orda daha uyguna bulabılır mıyım

kızlar nasıl heyecanlandım yazdıklarınızı okuyunca anlatamam..bakırköy cıvarında oturuyorum ve bıze de uzak kalıo..aracla gidersem astarı yuzunden pahalıya gelır seneye yazı beklemem gerekecek yıllarca tekırdag sarkoyde yazlıga gıttım geldım hıc gormedım gercı o zamanlar ılgımı cekmıodu ama sımdı yazı beklemem gerekecek oraya gıdebılmek ıcın..

cnm bu avcılar metrobüsten sonra baya ilerde solda kalıyo sanırım orayı diyosun.. linens mağazası değil mi?

birsürü outletten bahsedilmiş ama sanırım en uygun fiyatlar çorluda :) bi gidip baksak iyi olcak galiba :)) sağolun verdiğiniz bilgiler içinn

dün taçın outletine gittim çorluya.. eğer 1. kalite istiyosanz çok fiyat farkı yok.. pamuk satenlerde 175liraydı.. ben 2. kalite pamu saten nevresim takımı aldım 62 liraya geldi çift kişilik setim.. bir tanesinin yastık kılıflarının boyası lekeli gibi tek sorunu o diğer 2 tanesinde bir sorun göremedim :)

yalnız her ürünü bulamıyosunuz benim selia modelinde aklımkalmıştı o yoktu o anda fabrikadan çıkıp artanları satıyolarmış sadece herşey yok yani..

kaz tyü yorgan aldım 278 lira, boncuk elyaf yastık 8 lira, ranforce nevresim takımları 38 lira, ranforce çiftli yastık kılıfı 3,5 ile 5 lira arasında.. birde bornoz takımı aldım bambu, yalnız büyük boy havlusu yok içinde, 92 lira.. battal boy masa örtüsü ve 3 runner 60 lira..

fiyatlar böyle :)

Valla fiyatlar böyleyse çok iyi.. ranforce nevresimler piyasa 70 tl üstü die biliyorum bambu bornoz takımları 200 tl.. Çorludayım ve hala gitmedim daha doğrusu gidemedim oraya

Son düzenleme:
kızlaarr özendirdiniz özendirdiniiizz vallaa, ama İzmir'deyim. Özdilek'ten aldım birkaç nevresim takımı, pike takımı filan hatta şimdi bu haftada uyku seti almayı dusunuyordum ama aklıma buraya bir bakmak geldi, iyiki de bakmışım ne güzel paylaşımlar süpeer. Ama İzmir'de oldugum için oralar çok ters kalıyor bana ve astar yüz meselesi yani, bana önerebileceğiniz İzmir çevre ve civarındaki outlet yada fabrika hepsini sölerseniz çok sevinirim bende ona göre değerlendiririm. Bir de yine arkadaşlar kütahya porselen için sormuşlar ama ben de bernardo da bir yemek takımı begendim, bu senede kalkmış üretimden demekki outlete yada fabrikaya filan da dusmus olabilir yada düşebilir. bernando'nun böyle bir yerini bilen varsa ve paylaşırsa çooook sevinirim.

kızlar haftason çorl taça gittim çok heveslene heveslene ama istediğimi bulamadım.
bornozlar 300 civarında bambular ama internette araştırırsınız ayısını daha ucuza görüyorum.
nevresim takımlarına gelince pamuksatenler 90 tl civarında ama şöyle bir kötü özelliği var. birincisi ürünler outlet olduğu için üzerlernde outlet yazyor ve üstünde ürün resmi adı vs vs yok. ve kendilerne göre eşleştirme yapmışlar. yani uyan nevresime uyan çarşafı koymuşlar. taç gibi değil yani eşleştirmeler fotoğrafta olmaynca üstünde cesaret edemdim ben almaya açmakta yasak.
emin olamadım.
pike takımları aynı fyat.
iyi bi nevresim dersen saten kutulu falan onlarda aynı.
en güzeli perde ve mikofiber yorganlar 40tl ydi.

birde yolunuz o tarafa düşerse onun biaz ilerisinde verdi nin fabrika satış mağazası var.
çoookkkk uygu dışarının 4te bir fiyatına falan ve dikim yapıp kargoylada gönderiyorlar.
şimdilik perde işim yok ama başka bi yere bakmadan kesinlikle ordan alıcam bilginizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…