TACIZ BIR AKIL VERIN

Yasozden36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
27
16
3
33
Sinirden tir tir titriyorum Arkadaşlar bugün is çıkışı teyzemin kızına uğradım gebe olduğu için bir yardıma ihtiyacı var mi diye eşi süt getirmiş kaynatmasi için kazara ayağı takıldı süt oldugu gibi üstüme döküldü kuzenim de bana giymek üzere etek ve tişört verdi kuzenim boyu 165 civarı ben 176 boyum neyse müsade istedim eşi olmaz ben seni bırakayım diye tutturdu kuzen de ısrar edince peki dedim tam evimin önüne geldik arabadan ini em bana çok güzelsin etkiliyordu herkesi deyip elini bacağına attı ben neye uğradığımı şaşırıp attım tokadı kızlar bi akıl verin ne yapacağım şimdi kuzenimle paylasmaliyyim mi bunu

İnanamıyorum!
Soyleseniz inanacak mi acaba? Böyle olaylarda ikna olmak isteyip tüm suçu size de atabilirler...

*Şehir dışında çalıştığım bir proje vardı. Oradaki herkesle çok iyi anlasmistim. Zaten çok enerjik biriyim, makam arabasindakileri de enerjime ortak edip sarkilarla türkülerle bir hafta gecirmistik (devlet işi aslında,normalde herkes suratsız memur tipli insanlardı). Hele araba yolculuklarımiz efsane eğlenceliydi.
Ben de söz vermiştim şoför amcaya, onların şehrine bir daha gelirsem (bizim memleketin meşhur şeyini getireceğim diye)
Aylar sonra gittim, gitmisken de sözümü tutmak için uğradım daireye.
Bir çay içtim,kalktık
Dur seni bırakayım metroya kadar dedi
Tam metroya gelmişken elini bacağıma mi attı, elimi sıkıp bırakmadı mı... Üstünden çok zaman geçmedi ama hafızam silmiş heralde, hatırlayamıyorum. Ama beni çok rahatsız eden bir harekette bulundu.
Adama tepki bile veremedim, sanki verdiği mesajı anlamamış gibi davrandim. Apar topar indim, elim ayağım titredi.
Adam da babam yaşında, 3 çocuğu var -babacan adam...
Yaşadığınız şoku çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun:KK43:

İnanamıyorum!
Soyleseniz inanacak mi acaba? Böyle olaylarda ikna olmak isteyip tüm suçu size de atabilirler...

*Şehir dışında çalıştığım bir proje vardı. Oradaki herkesle çok iyi anlasmistim. Zaten çok enerjik biriyim, makam arabasindakileri de enerjime ortak edip sarkilarla türkülerle bir hafta gecirmistik (devlet işi aslında,normalde herkes suratsız memur tipli insanlardı). Hele araba yolculuklarımiz efsane eğlenceliydi.
Ben de söz vermiştim şoför amcaya, onların şehrine bir daha gelirsem (bizim memleketin meşhur şeyini getireceğim diye.
Aylar sonra gittim, gitmisken uğradım daireye.
Bir çay içtim,kalktık
Dur seni bırakayım metroya kadar dedi
Tam metroya gelmişken elini bacağıma mi attı, elimi sıkıp bırakmadı mı... Üstünden çok zaman geçmedi ama hafızam silmiş heralde, hatırlayamıyorum. Ama beni çok rahatsız eden bir harekette bulundu.
Adama tepki bile veremedim, sanki verdiği mesajı anlamamış gibi davrandim. Apar topar indim, elim ayağım titredi.
Adam da babam yaşında, 3 çocuğu var -babacan adam...
Yaşadığınız şoku çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun:KK43:
Size e geçmiş olsun

Ne münasebet ya susmak? Hem tacize uğrayacaksın hemde susacaksın. Çatır çatır söyle. Kuzenine söyle, annesine babasına söyle. Niye susuyorsun ki? İstediğini desin. Suçlasın seni. En kötü yalan söylüyor bende gözü var der. Desin. O dedikçe sen daha çok rezil edersin. Yürek yemiş enişte bey madem, sende hakkını ver.

Ne münasebet ya susmak? Hem tacize uğrayacaksın hemde susacaksın. Çatır çatır söyle. Kuzenine söyle, annesine babasına söyle. Niye susuyorsun ki? İstediğini desin. Suçlasın seni. En kötü yalan söylüyor bende gözü var der. Desin. O dedikçe sen daha çok rezil edersin. Yürek yemiş enişte bey madem, sende hakkını ver.
Kuzenim hamile olmasa o adamı ligme ligme edecemde

Back
X