TACIZ BIR AKIL VERIN

of sinirlendim. ez cümle eteğim kısaydı ama sebebi vardı. sanki kısa etekli olunca tacize hak.
şurada bile kıyafetini açıklamak zorunda kalıyor kadınlar.
yazık valla.
Bu yorumu okumak beni de hayli sinirlendirdi.Tacizi hak ettin diye nerede demişim???? 1.64 boyunda ki kisinin etegi 1.76 dakinin poposunu kapatmaz oyüzden garip geldi. Anlamadiysaniz yorum sahibi benim, bana sorun ben aciklama nezaketini gösteririm.

Kuzenini ara de ki evli barkli bı adam beni taciz etti üstelik karısı hamile sence ne yapayım? Karısına soyle derse sen de soylersin.

Valla benim bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da kesinlikle söylemeyin. Sonra siz iftira atıyor, kocası masum olursunuz .

176 boyunda seksi,bakımlı bir dulum. Kuzenimin mini eteğini kıvrımlı vicuduma giymiştm. Kuzenimin eşi ise 190 boylarında seksi vicutlu biri. Sonra beni eve bırakmak istediğini söyledi. Arabada seksieli ile bacağıma dokunarak çok seksisin beni çok etkiliyorsun dedi... :KK51:

Kuzenine söyle. Sen olsan bötle bi ş...sizle evli kalmak ister miydn

176 boyunda seksi,bakımlı bir dulum. Kuzenimin mini eteğini kıvrımlı vicuduma giymiştm. Kuzenimin eşi ise 190 boylarında seksi vicutlu biri. Sonra beni eve bırakmak istediğini söyledi. Arabada seksieli ile bacağıma dokunarak çok seksisin beni çok etkiliyorsun dedi... :KK51:

Ee konu sahibi neden böyle bir reklama ihtiyaç duysun burası sevgili bulma sitesi mi? Merak ettim...

Bu konuya inanmayanlar gerçekten size şaşırıyorum yahu artık bir baba bile kızına neler yapabiliyorken bir yabancıdan görülen tacize inanmıyorsunuz sizler nerede yaşıyorsunuz? Çok olağanüstü bir olay da değil yani her kadının demesemde çoğu kadının yaşayabileceği, hatta yaşadığı birşey.

Son düzenleme:
Ahh ah elini kıracaksın boylelerinin isimi gucumu rayına oturtunca ilk isim savunma sporlarına başlamak olacak. Tramvayda tavize uğradığımda o kalabalıkta adamın elini yakalayıp kirmadigim için senelerdir pişmanlık yaşıyorum

Ağzım açık kaldı konuyu okurken, manyak sapık.. fake olduğunu düşünmedim yeni tacize uğramış biri olarak, eğer bi mesaj vs atarsa bu olayla ilgili, delil olarak sakla ve şikayet et bence.. bugün sana bunu yapma cesaretini gösteren kişi ileride Allah korusun çoluğu çocuğu bile taciz edebilir.. seni taciz ettiğini kanıtlayabileceğin bi şey bulabilir misin arabada mı yaptı, inince mi, kamera filan vardır belki? Konuyu tekrar okuyunca kafama takılan tek bi şey oldy, kuzen niye etek veriyor, eşofman filan yok muydu?

esofman veya pantolon kazak vermek yerıne etek tsıhırt verdı oyle mı ?
nerde yasıyorsunuz sız ?
hıc kımse boyle bır durumda bu mevsımde etek tshırt vermez komık olmayın

Bence bunu kuzeninin de tanıyıp güvendiği ortak bir yakınınıza anlat hani öncelikle bir şahidin olsun. Sonrasında da o enişteye mesaj at. "Ben o anın şokuyla ne tepki vereceğimi bilemedim ama sonra hep seni düşündüm" falan... Konuşma da olabilir ses kaydı alırsın. Oltaya gelip dökülecektir büyük ihtimalle, bacağına elini atacak kadar gözü döndüğüne göre. Ardından da kuzenine okut/dinlet. Ama şahidin olması kısmı çok önemli çünkü yem attığına inanmayıp çamura yatabilir pislik enişte.

Simdi bisey diycem cullanmayin uzerime :) ne olursa olsun seni o gerifle ayni arabaya binmenwn gerekirdi basbasa.. herif sapik bilenezdin ama..iste tamda bu olasiliklari en aza indirgemek icin basbasa kalmamsk gerek ..

Bu kış günü sana etek mi verdi giymen için ? Yada hayal kurarken üşümedin

Bi adam ne kadar sapik olursa olsun ya direk sonuca ulaşır yada içten içe hayal kurar eşinin akrabasına

Acaba sen kuzeninin eşine birşeyler besleyip, onların evliliklerine iç geçirdiğin için hayal dünyanı buraya yazmış olabilirmisin

Back
X