TACIZ BIR AKIL VERIN

eskiden olsa söyle derdim ama kuzen inanmaz yüksek ihtimal .
bak burada aynısını yaşayan bir üye vardı kocası kız kardeşini taciz etmişti arabada öpmeye kalkmıştı ama kadın kardeşine değil o sümüklü kocişine inandıydı..

Of çok kötü bir durum. Belki yanlış susmamak gerekiyor böyle durumlarda ama ben olsam kuzenime söyleyemezdim galiba.

Sinirden tir tir titriyorum Arkadaşlar bugün is çıkışı teyzemin kızına uğradım gebe olduğu için bir yardıma ihtiyacı var mi diye eşi süt getirmiş kaynatmasi için kazara ayağı takıldı süt oldugu gibi üstüme döküldü kuzenim de bana giymek üzere etek ve tişört verdi kuzenim boyu 165 civarı ben 176 boyum neyse müsade istedim eşi olmaz ben seni bırakayım diye tutturdu kuzen de ısrar edince peki dedim tam evimin önüne geldik arabadan ini em bana çok güzelsin etkiliyordu herkesi deyip elini bacağına attı ben neye uğradığımı şaşırıp attım tokadı kızlar bi akıl verin ne yapacağım şimdi kuzenimle paylasmaliyyim mi bunu
Boy farkının ve süt döküldüğü icin kuzenin etegini giymenizin konuyla ne alakasi var
Simdi çözdüm o yüzden eve bıraktı diyorsunuz. Pijama yokmuydu kapri niyetine giyeydin. Yada uzun etek vsss.

Boy farkının ve süt döküldüğü icin kuzenin etegini giymenizin konuyla ne alakasi var
Simdi çözdüm o yüzden eve bıraktı diyorsunuz. Pijama yokmuydu kapri niyetine giyeydin. Yada uzun etek vsss.

of sinirlendim. ez cümle eteğim kısaydı ama sebebi vardı. sanki kısa etekli olunca tacize hak.
şurada bile kıyafetini açıklamak zorunda kalıyor kadınlar.
yazık valla.

Söylemeyin uzaklaşın gitsin.Kuzen inansa bile eşini seçecektir.
Kuzeninizi de görmemeyi göze alın yalnız her koşulda.Söyleseniz aranız bozulup küseceksiniz söylemeseniz sizin o eve gitmeniz doğru olmaz.

Bence söylemeyin hemen ama bir daha cesaret ederse ozaman söylerim diye tehtit edin ozaman söylersiniz
Bir daha cesaret edebilecek yüzsüzlükte değildir umarım

Bence kuzeninle fazla zaman geçmeden uygun bir dille konuşmalısın.. en azından kocasının yanına bu yaptığı kâr kalmasın.. kuzeninin yerine kendini koy böyle birşeyi bilmek istemiydin ben kesinlikle bilmek isterdim..:KK5:

Bugün sana yapan yarın başkasınada yapabilir kuzenimin böyle ayakta uyutulmasına göz yummak istemezdim..

Susma
Söyle
Ya yarın öbür gün çocuğuna da aynısını yaparsa ?
O zaman vicdanını nasıl susturacaksın ?
Söyle en azından sen uyarmış olursun.

İster inansınlar ister inanmasınlar.

Eger ki konu gercekse; Basta soyle diyecektim ama sonra dusundum inanmayabilir. Keske o anda susmasaydiniz hazir basbasayken bi tane patlatip bagirip cagirip bi tehdit etseydiniz. boyle sanki cok da umursamamis gibi olmussunuz.

Oylemi devirde yaşıyoruz ki o p.c kendi kuzeninize haklı cikartır hata ustune iftira atar şimdilik mesafeni kes yani gitme uzaklaş bakalım sapık enişte o zaman ne bok yiyicek

Ne münasebet ya susmak? Hem tacize uğrayacaksın hemde susacaksın. Çatır çatır söyle. Kuzenine söyle, annesine babasına söyle. Niye susuyorsun ki? İstediğini desin. Suçlasın seni. En kötü yalan söylüyor bende gözü var der. Desin. O dedikçe sen daha çok rezil edersin. Yürek yemiş enişte bey madem, sende hakkını ver.
Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum arkadaşım

o nasil bir cesaret oyle????
birak kuzeni tum aileyi ayaga kaldiririm aile icinde biri bunu denemeye tesebbus etse
sadecw tokat mi attiniz yani?
ailenize bahsedin bu durumdan
bu adam bu kadar salak mi karisinin kuzenini taciz ediyor?

Back
X