- 5 Ağustos 2017
- 27
- 16
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yasozden36
-
Doğru söylüyorsun peki ben kuzenimin yüzüne nasıl bakacağımKesinlikle söyleme sen kötü olursun.
Tuhaflik derkenŞu son günlerde yeni üyelerin açtığı konular bir tek bana mı tuhaf geliyor ?
Neyse kenarda bekliyorum bakalım
Mecbur artık uzak duran aya çalışacağımÜff çok çirkin bi durumHiç bulaşma. Mümkünse kuzeninle de ilişkini mesafeli tut.
Mesafe koy kuzenine..Doğru söylüyorsun peki ben kuzenimin yüzüne nasıl bakacağım
Bilmiyirum ama Dul olduğum için galibaO ne cesaret öyle.
ne alaka her dul kadın tacize ugrayacaksa oooo işimiz var vallaBilmiyirum ama Dul olduğum için galiba
Size e geçmiş olsunİnanamıyorum!
Soyleseniz inanacak mi acaba? Böyle olaylarda ikna olmak isteyip tüm suçu size de atabilirler...
*Şehir dışında çalıştığım bir proje vardı. Oradaki herkesle çok iyi anlasmistim. Zaten çok enerjik biriyim, makam arabasindakileri de enerjime ortak edip sarkilarla türkülerle bir hafta gecirmistik (devlet işi aslında,normalde herkes suratsız memur tipli insanlardı). Hele araba yolculuklarımiz efsane eğlenceliydi.
Ben de söz vermiştim şoför amcaya, onların şehrine bir daha gelirsem (bizim memleketin meşhur şeyini getireceğim diye.
Aylar sonra gittim, gitmisken uğradım daireye.
Bir çay içtim,kalktık
Dur seni bırakayım metroya kadar dedi
Tam metroya gelmişken elini bacağıma mi attı, elimi sıkıp bırakmadı mı... Üstünden çok zaman geçmedi ama hafızam silmiş heralde, hatırlayamıyorum. Ama beni çok rahatsız eden bir harekette bulundu.
Adama tepki bile veremedim, sanki verdiği mesajı anlamamış gibi davrandim. Apar topar indim, elim ayağım titredi.
Adam da babam yaşında, 3 çocuğu var -babacan adam...
Yaşadığınız şoku çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun
Doğru söylüyorsunuz ben ona yordüm ya da bilmeden cesaret verici bir hareket mi yaptım şimdiye kadar bilemyorumne alaka her dul kadın tacize ugrayacaksa oooo işimiz var valla
Kuzenim hamile olmasa o adamı ligme ligme edecemdeNe münasebet ya susmak? Hem tacize uğrayacaksın hemde susacaksın. Çatır çatır söyle. Kuzenine söyle, annesine babasına söyle. Niye susuyorsun ki? İstediğini desin. Suçlasın seni. En kötü yalan söylüyor bende gözü var der. Desin. O dedikçe sen daha çok rezil edersin. Yürek yemiş enişte bey madem, sende hakkını ver.
Ne farkeder ki? Tavizci bi kocanın yanında doğurmamalı o çocuğu. Ya benim için sapık çocuğuna karşı bile risktir. İğreniyorum böyle insanlrdan. Ufacık tahammülüm eyvallahım yok.Kuzenim hamile olmasa o adamı ligme ligme edecemde
Haklısınız suç benim bir derdimi niye söylüyorsamYeni uyelerin actigi konular neden bu kadar uç oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?