Taciz, Çirkin insanlar

Cokzordurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
11
1
1
35
Merhaba, ben burada zaten üyeyim
Gizlilik problemim yok banliyim o yüzden yeni hesap açtım eğer yasaksa bile lütfen konum açık kalsın şu saatten sonra alacağım her bilgi altın değerinde

Nereden başlanır nasıl anlatılır böyle birşey bilmiyorum
Etrafımda sürekli çirkin olaylar dönüyor ve ben gün geçtikçe hayattan daha da Soguyorum ama su an konu bu değil.

Konu ne biliyor musunuz arkadaşlar
Konu 14 yaşındaki bir kız çocuğu
Ona adice dokunan
Dudaklarini open
Olmayan göğüslerini okşayan
Adı bir manyagin pislikleri
Üstelik bir de bundan cocugun zevk aldığını dusunen
Nerden nasıl başlanır bilmiyorum bir kaç gün oldu ama ben hala soktayim
Ayrıntıyı siz sorun ben öyle anlatayım çünkü toparlayamiorum

5 ay sonra mahkemeye çıkacak bu olay adam tutuksuz yargılanıyor bu süreçte biz hukuki psikolojik her anlamda neler yapabiliriz lütfen A dan Z ye bilgi verin lütfen

Mesela kıza elledi
Elbiseden bir parmak izine falan ulaşılır mi
Polise gittik onlar yönlendirdi tamam ama
Bu konuda bir şey soylenmedi biz kendi başımıza bu konuda bir şey yapabilir miyiz buna gerek var mı ?

Şimdi bu kız ifade verdi şahit yok çünkü zaten tek yakalayip sıkıştırmis
Bu durumda şahit falan olmadan ceza alabilir mi
Ceza için şartlar nedir

asude_bahar asude_bahar birincisi yasak olduğunu biliyorum
İkincisi avukat ifade aldı gitti sormayı Biz de biliyoruz fakat tecrübe yok bilgi yok
Burada binlerce insandan yardım istiyorum varsa bilginiz konuşun

KK üyeleri bu adamın en uzun ne şekilde hapiste kalma ihtimali varsa her yolu deneme istiyoruz bir de bu adam dayak yedi ismini bildiği kişileri şikayet etti darp raporu aldı bu durumda bu kişilerin yaktığı kanitlanabir mi dayak yediği topluluk ççok kalabalikti

Banlıyken üyelik almak yasak evet, asıl üyeliğin nedir?

Çocuk istismarı konusunda yasalar çok yetersiz. Adalet desen zaten yok..Hukukun ise kime işleyeceği belli değil..
Hani insanları kendi adaletini kendileri sağlamaya itecek cinsten olaylar yaşanıyor.

Bu yüzden bu olaydan bişey çıkacağını sanmıyorum ben. Ceza alırsa da emin olun kısa bir süre sonra çıkar o delikten.

Yok mu şöyle çevrenizde 3-5 cengaver, o kansızın kırılmadık kemiğini bırakmasın?

asude_bahar asude_bahar birincisi yasak olduğunu biliyorum
İkincisi avukat ifade aldı gitti sormayı Biz de biliyoruz fakat tecrübe yok bilgi yok
Burada binlerce insandan yardım istiyorum varsa bilginiz konuşun

KK üyeleri bu adamın en uzun ne şekilde hapiste kalma ihtimali varsa her yolu deneme istiyoruz bir de bu adam dayak yedi ismini bildiği kişileri şikayet etti darp raporu aldı bu durumda bu kişilerin yaktığı kanitlanabir mi dayak yediği topluluk ççok kalabalikti

Bunu yazdıktan sonra okudum. Kanıtlayamaz.
Bi yiğit çıkıp hadım etse, onu da kanıtlayamaz mesela.

Off ruhum sıkışıyor böyle konularda.

Banlıyken üyelik almak yasak evet, asıl üyeliğin nedir?

Çocuk istismarı konusunda yasalar çok yetersiz. Adalet desen zaten yok..Hukukun ise kime işleyeceği belli değil..
Hani insanları kendi adaletini kendileri sağlamaya itecek cinsten olaylar yaşanıyor.

Bu yüzden bu olaydan bişey çıkacağını sanmıyorum ben. Ceza alırsa da emin olun kısa bir süre sonra çıkar o delikten.

Yok mu şöyle çevrenizde 3-5 cengaver, o kansızın kırılmadık kemiğini bırakmasın?
Dayak yedi ama o kadar kalabalık olmasına rağmen bir çok kişi çekimser davrandı pek bir şey olmadı yani
Şimdi de bu sürece etki etmesin diye kimse dokunmuyor
Nasıl yani? Ama birkaç yıl yatar dedi avukat ama biz de guvenemedik nasıl yatacak ki bir çocuğun ifadesi var baska birsey yok

Bunu yazdıktan sonra okudum. Kanıtlayamaz.
Bi yiğit çıkıp hadım etse, onu da kanıtlayamaz mesela.

Off ruhum sıkışıyor böyle konularda.
O zaman avukat nasıl öyle emin konuşabildi
Çocuk olduğu için yalan söyleme durumu düşmanlık vs olmayacagi için inanilmaz mi ki ya da yikamadik elbiseleri onları gotirsek parmak izi için falan

Hukuksal süreç için lütfen ennnm iyi avukatı arastırın. İki kuruş para için içeri kısa süreliğine attırıp snra tamam ben işimi yaptım diyen biri olmasın. Baska bişeye takıldım ben magdur mınık iyi mi? Psikolojik destek alıyor mu?
BİDE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ KONU VARKEN İKİNCİ ÜYELİK YASAKA BIDI BIDIŞARI ÇOK YERLİ OLMUŞ. Tebrikler!

O zaman avukat nasıl öyle emin konuşabildi
Çocuk olduğu için yalan söyleme durumu düşmanlık vs olmayacagi için inanilmaz mi ki ya da yikamadik elbiseleri onları gotirsek parmak izi için falan

Ben adamdan ve dayak olayından bahsettim, yani dayak atanlara bişey olmaz, kanıtlayamaz kimin yaptığını.

Maalesef bir kaç yıl bile yatmayabilir, hadi yattı diyelim, böyle bir pislik için bir kaç yıl yeter mi?

O çekimser kalanlara da selam ediyorum buradan.

Hukuksal süreç için lütfen ennnm iyi avukatı arastırın. İki kuruş para için içeri kısa süreliğine attırıp snra tamam ben işimi yaptım diyen biri olmasın. Baska bişeye takıldım ben magdur mınık iyi mi? Psikolojik destek alıyor mu?
BİDE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ KONU VARKEN İKİNCİ ÜYELİK YASAKA BIDI BIDIŞARI ÇOK YERLİ OLMUŞ. Tebrikler!
Ben aile dostuyum maddi durumları iyi olsa zaten en iyi Avukat en iyi Pedagog bulunur olmadığı için kıyıdan köşeden bir şeyler araştırma için uğraşıyoruz

Çocuk sürekli dudaklarini siliyor nasıl unutucam diyor sürekli psikolojik destek için randevu aldık neredeyse iki hafta sonraya

Arkadaşım bıdı bıdı dediğin olay kurallar, "yasaksa" demiş konu sahibesi, bizde evet yasak dedik.

Son düzenleme:
Ben aile dostuyum maddi durumları iyi olsa zaten en iyi Avukat en iyi Pedagog bulunur olmadığı için kıyıdan köşeden bir şeyler araştırma için uğraşıyoruz

Çocuk sürekli dudaklarini siliyor nasıl unutucam diyor sürekli psikolojik destek için randevu aldık neredeyse iki hafta sonraya

Hangi şehirdeyseniz, sitede bir pedagog ve terapist varsa, gönüllü destek olabilirler belki, bunun için çağrıda bulunabilirsiniz yeni bir konu başlığında.

Ben adamdan ve dayak olayından bahsettim, yani dayak atanlara bişey olmaz, kanıtlayamaz kimin yaptığını.

Maalesef bir kaç yıl bile yatmayabilir, hadi yattı diyelim, böyle bir pislik için bir kaç yıl yeter mi?

O çekimser kalanlara da selam ediyorum buradan.
Med olay öyle çirkin gelişti ki olaydan çok sonrası beni insanlardan tiskindirdi annesi bile bi an dedi ki durun kimse duymasın abim çok kızar

Bu adam pc tamircisi
Pc oldu diyerekten kızı çağırıyor akşam on buçuk olmuş tek gitmesin dedik ablamla gönderdik adam plan yapmış şarj lazım laptop için dedi ikisini gönderdi ki kız tek getirsin sonra kız tek gitti zaten annesinin en büyük hatası buydu orda kızı sıkıştırılmış her şeyi yapmış kızın korkudan sesi çıkmamış elinden telefonunu falan da almış kızı da kendi elleri ile getirdi nabız yoklama için Hayvan sonra içeri geldi çocuk bize anlattı adamı eldeelden kaçırmadan ortalığı karıştırdım herkes döküldü sokaklara ama sadece izlemek için sadece çocuğun dayısı ve babam sadece iki adam dövdü polisler bile dedi ki keşke daha çok dovseydiniz adam utanmadan iftira diyor evliyim diyor işin en kötü yani karısına haber verdik kocamin yanında e işi vardı dedi

Elbise olayi için ne diyorsunuz
Bir de böyle durumlarda çocuğun ifadesine bakılarak ceza alır mı

Med olay öyle çirkin gelişti ki olaydan çok sonrası beni insanlardan tiskindirdi annesi bile bi an dedi ki durun kimse duymasın abim çok kızar

Bu adam pc tamircisi
Pc oldu diyerekten kızı çağırıyor akşam on buçuk olmuş tek gitmesin dedik ablamla gönderdik adam plan yapmış şarj lazım laptop için dedi ikisini gönderdi ki kız tek getirsin sonra kız tek gitti zaten annesinin en büyük hatası buydu orda kızı sıkıştırılmış her şeyi yapmış kızın korkudan sesi çıkmamış elinden telefonunu falan da almış kızı da kendi elleri ile getirdi nabız yoklama için Hayvan sonra içeri geldi çocuk bize anlattı adamı eldeelden kaçırmadan ortalığı karıştırdım herkes döküldü sokaklara ama sadece izlemek için sadece çocuğun dayısı ve babam sadece iki adam dövdü polisler bile dedi ki keşke daha çok dovseydiniz adam utanmadan iftira diyor evliyim diyor işin en kötü yani karısına haber verdik kocamin yanında e işi vardı dedi

Onu diyecektim, yani dediğim gibi bi cengaver o rezili hadım etse sevap alır.

Ama merak etme, cezaevinde çocuk istismarcılarına çok güzel şeyler oluyor, yargının sağlayamadığı adaleti mahkumlar sağlıyor. Ve inan özel olarak babayiğitlerin koğuşuna koyuyorlar böyle ciğersizleri.

Umarım çıkamaz girdiği o delikten.

Back
X