Gecenlerde otobusle hastaneye gidiyordum. Otirdugum koltuk,ondeki ikili koltuktan yukaridaydi. Sanirim teker ustundeydim. On iki koltuk bostu. O ikili koltugun yaninda cook kilolu bir adam vardi. Hatta ne kadar kilolu,Allah yardimcisi olsun demistim icimden.
Normalde oyle etrafa bakan biri degilim otobusde minibusde. Ama 1-2 kez adamin, otobuae binen genc kizlara nasil baktigina sahit oldum. İcimden cok kizdim. Hic mi kiz gormemis,yiyecek gibi bakiyo falan sinir oldum adama. Adam bakarken yalaniyo falan... İfrit oldum...
Onumdeki koltuga cam kenarina genc bir kiz oturdu. Adam geldi kizin yanina oturdu. Hadi dedim,yanindaki de kilolu belki rahat edememistir ama, koltuk bosken de oturabilirdi.
Elinde siyah bir dosya oldugunu fark ettim. Tam kizla kebdisinin arasina koydu dosyayi ama eliyle de tutuyor. Bu arada tabi eli kizin bacagina bitisik halde duruyor.
Adama gicik oldum ya izliyorum. Bildigin dosyayi tutma bahanesiyle kizin bacagini elliyor... Dedim deniz dur sakin ol. Tam bunu derken,adamin kiza yan gozle baktigini gordum. Yani " ben seni elliyorum,bakalim tepki veriyor muaun,itiraz rdiyor musun,rahatsiz oluyor musun..." o bakislar oyle igrencti ki,hanginiz olsa anlardi o adamin o sekilde neden baktigini... Yan gozle kacamak kacamak bakiyor...
Artik durdum durdum duramadim.. " cik cik " cektim. Kiz bisey dese,en ufak bir rahatsizlik ibaresi olsa,hamile halimle dalacagim adama,sahit de goaterilebilirim,hic sorun degil... Ama kizda cit yok.
Ben cik cik cekince mi, yoksa inecegi yere geldigi icin misir nedir adam indi otobusten.
Benim cene hayatta durmaz, canim adam kac dakikadir dosyayi tutuyorum bahanesiyle dokunuyo sana,hic fark etmiyo musun dedim. Aa kim, hic de fark etmedim dedi. Yeminle ben cildirdim burada,biraz dikkat edin firsat vermeyin soyle adamlara dedim. Ay fark etmedim diyorum,hem sanane be... Diye guzelce agzimin payini aldim.
Ben de inecegim yere gelmistim. E tabi alan veren razi bana ne,bana ne oluyor ki,haklisin,kusura bakma dedim ve indim...
Konuyla alakasi yok ama taciz deyince hemen bu olay geliyor aklima,deliriyorum. Cocugun beyani gecerlidir diye biliyorum ben kanit olmasa bile. Tabi avukatlar daha iyi bilir. Midem bulaniyor hele boyle cocuklari duyunca...