Yüzüne mi söylüyorsun pekiEbesinin kulaklarini cinlatiyorum
yuhh artık polisede güvenemiceksekİyi günler
O kadar gözüme batmaya başladı ki bu durum
Bir süredir geri kalmış sayılabilecek bir yerde yaşıyorum
Şehir aslında büyük ama insanlarin zihniyeti kötü
Bariz elle taciz olayı olmadı çok şükür ama sözlü taciz,bakisla taciz çok karşılaşıyorum
Üstelik ben güzel bir kız değilim
Bu insanlar için önemli olan güzellik ,kapalılik değil biliyorum ama kendimi sürekli buradan mini eteklerinde geçsem kim bilir başıma neler gelirdi diye düşünurken buluyorum öyle bir yerde yaşıyorum anlayacaginiz
Bir kaç kere ne bakiyosun veya ne diyosun sen dediğim oldu hepsi üste çıkıyor daha kötüsü üstüme yürüyen serseriler oldu koloni halinde gezen vasifsiz erkek toplulukları olur ya
Şahin içinde gezen turlerden onlar işte .
Zamanında polise şikayet etmisligim oldu
Tecavüz söz konusu değilse çok ilgilenmiyorlar sanırım ( benim gördüğüm bu başka türlü de olabilir )
Komiser bana yani çok bulunmaz sözlü taciz bu boşuna yorulursunuz filan dedi kendilerine is çıkacağı için sanırım çok isteksizdi nasıl bulunsun orada kamera yoktur bilmem ne bi sürü şey söyledi
Benim babam da bir ilde şube müdürü filan gibi bi şey dedim (yalan ) o zaman ilgili oldular baya.
Ertesi gün başka bir ekip aradı kamera kayıtlarını inceleyeceklermis sanırım
Onlarla buluştuk
İçlerinden bir memur akşam mesaj atmaya başladı işte gösterişli bi kizsin şehirde dikkat çekiyorsun (alakası yok ) insan ister istemez sana öyle bakıyor bilmem ne
Ailem duymasın diye de neden bilmiyorum o şikayet olayından vs hep vazgeçtim çok pişmanım
Poliste artık pek güvenilir gelmiyor
Ama dedigim gibi bana öyle denk gelmiş olabilir.
Siz ne yapıyorsunuz ? Tepki gösterip sonuç aldiklariniz oldu mu ?
Mesela saldirdiginiz, biber gazı siktiginiz, bağırıp rezil ettiginiz ,şikayet edip sonuç aldığınız ?
Anlatabilir misiniz nasıl korunuyorsunuz veya başınıza geldikten sonra nasıl tepki gosteriyorsunuz?
yuhh artık polisede güvenilemezseİyi günler
O kadar gözüme batmaya başladı ki bu durum
Bir süredir geri kalmış sayılabilecek bir yerde yaşıyorum
Şehir aslında büyük ama insanlarin zihniyeti kötü
Bariz elle taciz olayı olmadı çok şükür ama sözlü taciz,bakisla taciz çok karşılaşıyorum
Üstelik ben güzel bir kız değilim
Bu insanlar için önemli olan güzellik ,kapalılik değil biliyorum ama kendimi sürekli buradan mini eteklerinde geçsem kim bilir başıma neler gelirdi diye düşünurken buluyorum öyle bir yerde yaşıyorum anlayacaginiz
Bir kaç kere ne bakiyosun veya ne diyosun sen dediğim oldu hepsi üste çıkıyor daha kötüsü üstüme yürüyen serseriler oldu koloni halinde gezen vasifsiz erkek toplulukları olur ya
Şahin içinde gezen turlerden onlar işte .
Zamanında polise şikayet etmisligim oldu
Tecavüz söz konusu değilse çok ilgilenmiyorlar sanırım ( benim gördüğüm bu başka türlü de olabilir )
Komiser bana yani çok bulunmaz sözlü taciz bu boşuna yorulursunuz filan dedi kendilerine is çıkacağı için sanırım çok isteksizdi nasıl bulunsun orada kamera yoktur bilmem ne bi sürü şey söyledi
Benim babam da bir ilde şube müdürü filan gibi bi şey dedim (yalan ) o zaman ilgili oldular baya.
Ertesi gün başka bir ekip aradı kamera kayıtlarını inceleyeceklermis sanırım
Onlarla buluştuk
İçlerinden bir memur akşam mesaj atmaya başladı işte gösterişli bi kizsin şehirde dikkat çekiyorsun (alakası yok ) insan ister istemez sana öyle bakıyor bilmem ne
Ailem duymasın diye de neden bilmiyorum o şikayet olayından vs hep vazgeçtim çok pişmanım
Poliste artık pek güvenilir gelmiyor
Ama dedigim gibi bana öyle denk gelmiş olabilir.
Siz ne yapıyorsunuz ? Tepki gösterip sonuç aldiklariniz oldu mu ?
Mesela saldirdiginiz, biber gazı siktiginiz, bağırıp rezil ettiginiz ,şikayet edip sonuç aldığınız ?
Anlatabilir misiniz nasıl korunuyorsunuz veya başınıza geldikten sonra nasıl tepki gosteriyorsunuz?
ikide berbat bi durumBenim iki kere başıma geldi,ikisinde de öğrenciydim. Birinde yolda yürüyordum,adam elle taciz etti.Avazım çıktığı kadar bağırdım,hemen oradaki esnaf geldi yanıma.Adam da kaçtı zaten.
İkincisiyse çok berbat, otobüste yanımda oturan iğrenç adam...Kucağında çantası vardı meğer eli orasında kendini tatmin ediyormuş. Sonradan farkettim ama öyle bir yerin dibine geçtim ki bende travma yaratmıştı rüyama girmiştiOnda bir şey yapamadım hemen kalktım başka koltuğa oturdum.Adam da Savaş aya benziyordu,seneler geçti görsem tanırım
Inanmiyorummm simdi bende her otobuse binisimde supheli olucam bunu okudum ya. Ay ne igrenc insanlar var ya evlensinler o zaman cevreye saldiriyo cogu evlenmemis oluyo bunlarin. Reziller.Benim iki kere başıma geldi,ikisinde de öğrenciydim. Birinde yolda yürüyordum,adam elle taciz etti.Avazım çıktığı kadar bağırdım,hemen oradaki esnaf geldi yanıma.Adam da kaçtı zaten.
İkincisiyse çok berbat, otobüste yanımda oturan iğrenç adam...Kucağında çantası vardı meğer eli orasında kendini tatmin ediyormuş. Sonradan farkettim ama öyle bir yerin dibine geçtim ki bende travma yaratmıştı rüyama girmiştiOnda bir şey yapamadım hemen kalktım başka koltuğa oturdum.Adam da Savaş aya benziyordu,seneler geçti görsem tanırım
Nasıl dersini verdi eşiniz ne yaptınız ?geçen cumartesi başıma geldi minibuste ve ben inince oda arkamdan indi yaşlı ve halini görseniz bittik bir adamdı ve arkamdan gelince korktum tedirgin oldum iyiki eşim yolun başında beni beklıyordu onun yanına gıdene kadar arkamdan geldi sonrası eşim adama dersini verdi adam bin kere özur diledi beni degıldım o filan dedi artık ne demek istediyse
saydırmıştır bence adamaNasıl dersini verdi eşiniz ne yaptınız ?
Ben senelerdir otobüse binerim,o otobüs boş gibi bir şeydi. İlk defa böyle bir durum yaşadım,iğrendim resmen.Inanmiyorummm simdi bende her otobuse binisimde supheli olucam bunu okudum ya. Ay ne igrenc insanlar var ya evlensinler o zaman cevreye saldiriyo cogu evlenmemis oluyo bunlarin. Reziller.
Allah birdaha yasatmasin gercekten travma yani az cok tahmin edebiliyorum neler yasadiginizi. Bide zaten o gulmeleri yokmu banada arabayla durup gel birakim falan dedi, tepkilenince gulup gitti bu nasil karakter ya. Hicmi kiz kardesleri, analari, bacilari yok... Cevredekilerde gulmustu bide o ayri konu.Ben senelerdir otobüse binerim,o otobüs boş gibi bir şeydi. İlk defa böyle bir durum yaşadım,iğrendim resmen.
Adam bir de inince bana baktı pis pis sırıtmıştı,6-7 yıl önceki olay ama hala unutmam.Allah belasını versin şerefsizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?