Marketteydik kuzenimle semtte baya zengin bir semtOyle bi zamandayiz ki tepki vermeseniz bile ya suclu oluyorsunuz yada sizi kaciriyorlar tecavüz taciz cabasi. Bu tur konularda polis falan hikaye. Ancak yalan dedigin mevzu gbi bi baglantin olacak ki baksinlar. Her tarafta var oyle tipler. Korunmak cok zor hele ki bayan isen. Ve yalniz isen.
Nasıl dersini verdi eşiniz ne yaptınız ?
aynen hemde fena o korku o sapığa baya gider bide yaşlı böyle tuhaf biriydisaydırmıştır bence adama
Ben abartmak gerekli diye düşünüyorum başkasının bana seni söyle yalarim böyle bilmem Nerede söyle yaparım demesi tüm motivasyonumu düşürüyorAhlaksız adam için için güzel çirkin kapalı açık fark etmiyo doğru.. ama ya abartmışsınız ya da gerçekten size çok fazla denk gelmiş :) bi temas olmadan sadece bakışlara maruz kalmaktan ve sözlü tacizden bu kadar yakınanı görmedim.. Tabi ki herkesin başına irili ufaklı olaylar geliyodur da sizinki fazlacaymış..
potansiyel tehlikeli ortamlarda genelde başım önde yürürüm. Pek de dikkatli biri değilim biri bana bişey mi fısıldadı biri bana mı baktı pek dikkat etmem. Genelde de çatık kaşlı görünürüm. güler yüzlü yumuşak yüzlü kadına her yerde bi rahatsızlık veren oluyo gördüğüm kadarıyla.. göz göze geldiğim bi terbiyesiz varsa korkuturum bakışımla
ciddi bi taciz yaşamadım o yüzden ne yaparım kesin bi yorum yapamıyorum.
Allah hepimizi korusun kötülüklerden..
tam yaşından başından utan denecek cinstenaynen hemde fena o korku o sapığa baya gider bide yaşlı böyle tuhaf biriydi
aynen öyle ALLAH onların cezasını versin pislik heriflertam yaşından başından utan denecek cinsten
İşte böyle şeyler beni çok rahatsız ediyorPolis gayette güzel ilgilendi, hatta ben şikayet etmedim. Onlar getirdi adamı önüme. Otobüs durağında oldu olay. Adam beni rahatsız ediyordu. Onlar izliyorlarmış. Benim tepki vermemi bekliyorlarmış. Ben artık dayanamadım bağırdım. Durakta yanımda duran adam yakalamaya çalıştı kaçtı sonra iki kişi elinde o adam geldi
Hadi doğru karakola. İçerden pat küt sesler geliyor. Polis "senin anan bacın yok mu lan" diyor vs.
O dayak atan polis çıktı şikayetçi misiniz dedi. Şikayetçi olursam ne olur dedim. Hiç bir şey olmuyor. Boşu boşuna mahkemeye çıkıyorsunuz. O yüzden onun cezasını biz veriyoruz dedi. Bende şikayetçi olmadım.
Bir keresinde metrobüste adama resmen çantayla saldırdım. Ben vurunca iki çocuk daha vurdu indirdiler metrobüsten. Arkadaşım iğne batırmış. otobüste bir şey yaşarsaBen asla duramam söylemeden. Mutlaka tepki veririm. otobüste yanımda ayağını gere gere oturanı bile uyarıyorum.
aynen topunun cezasını versinaynen öyle ALLAH onların cezasını versin pislik herifler
HahahahaTelefonu kulagima dayiyorum. Onlarin duyacagi sekilde 'savci revanche, su adrese bir ekip gönderin alin sunlari" diyorum. Topuk uçurtma
Ben de önceden farkında değildimEn guzel en mantiklisi hic karsilik vermemek. Duymazdan gelmek, gormezden gelmek.
Avrupada yasiyorum, burada ozellikle Arap/Irak/Afrika ulkelerinden erkekler laf atarlar Turk kizlarina. Turk erkekleri cok nadir sozle taciz ederler. Ama bizim Turklerde Hollandalilari yada nebilim diger ulkelerden kizlari sozle taciz ederler. Tuhaf degil mi?
Hollandalinin laf attigida elbette oluyor, ama gercekten bindebir.
Yorum yapmayin, gormezden gelin. Taa ki tehdit edici sekilde yaklasirlarsa takip ederlerse veya dokunmaya kalkarlarsa..iste ozaman avaziniz ciktigi kadar Allah ne verdiyse
Tamam onlar şerefsiz ama..bu şerefsizliği yaparken onlar..susanların adına ne deniyor..deseydin ne diyeceklerdi..İnsanlarda onlar gider gitmez eleştirmeye başladılar yok serefsizler yok bilmem neler
Yüzlerine bir kişi bi şey diyemedi
Ya evet bu işte ben de babam için o duymasın diye şikayeti geri aldım tacize uğrayan biziz, birilerini korumak zorunda olan biziz yineNormalde çok sakin ağzından argo çıkmayan,hatta naif diye bahsedilen bir tipim ama işin içine taciz girince sözlü bile olsa ağzıma geleni sayıyorum hiç affetmem. Kızım olduğu için onunlayken maruz kalmıyorum ama tek çıktığımda oluyor,korna ile hele sinir oluyorum. Yalnız bir sefer çok ürktüm geçen yaz eşimin memleketine düğüne gittik daha önce hiç gitmemiştim. Eşimle görümcemin kocası beni kuaföre bıraktılar işim bitince alacaklar. Çıkmadan aradım neyse karşıya geçtim oradan gelecekler diye,arabanın biri sürekli daire çiziyor,yanımda yavaşlıyor sonra gidip az sonra yine geliyor,ben elimde telefon habire bizimkileri arıyorum nerdesiniz diye. Sonra bu dangozlar durdu önümde 3 kişi. Bir yere gidecekseniz bırakalım hayırdır falan diye. Sanane lan s.ktr git diye bir başladım ama elim ayağım titriyor ve hiçbir yeri bilmiyorum. Gevşek gevşek sırıtarak gittiler. Sonra eşim geldi ben arkaya oturdum aynadan suratımı farketmiş. Eve girdik noldu sana biri bişey mi dedi dedi direkt. Çok panikledim o gün nedense suratıma vurmuş korkusu. Eşim polis buarada ben şikayetçi olsam çok feci dallanır öyle bir olayda.( bu herifleri bulamazdık tabi) Eşim polis olmasa daha rahat şikayetçi olurdum ben tacizlere. Aşırı sakin adamdır ama bu mevzularda çok sinirleniyor.
Turkiyede gercekten cok oluyor, haklisiniz. Ozellikle evimizin oldugu sehirde normalde giydigimden farkli kiyafetler giyerim genelde, daha bol daha uzun daha kapali. Kendimi kiskaniyorum resmen :))Ben de önceden farkında değildim
Üniversiteyi avrupada okudum
Hiç başıma gelmedi oranin halki tarafindan bakın 0
En küçük şekilde bile
Arap yoktu ama Türkler oranın kızlarını taciz ediyorlardı evet
Belki orayı gördüm diye bu kadar gözüme batmaya başladı
Aaa geçen gün aynı şeyi yapan bi adam yakalandı o mu acabaTaciz olayı malesef çok sık yaşanıyor sözlü bakışlı her türlüsü...
Bende bikere yolda yürüyorum bi yere gidiyorum karşıdan bi araba geliyo ama güzel böyle afilli bi araba durdu yanımda bana bulunduğumuz semtin lisesini soruyor bilmiyorum yeni taşındım karşı dükkanlara sorun diyorum adam hala ısrarla bilmiyo musunuz ne tarafta acaba ters yönde mi kaldı falan diyo bende hala laf anlatmaya çalışıyorum bilgim yok falan ,Adam da isterseniz binin bi beraber bakalım sizi de bırakırım falan diyo ben başka yöne gidiyorum falan diyorum sonra bi baktım adamın cinsel organı dışarda pantolonunun fermuarını açmış öyle duruyo adam gördüğümü fark etmedi şok oldum o an dediğim gibi bilmiyorum dedim ve hızlı hızlı yoluma devam ettim araba bi iki kere karşıma çıktı yolda ama görmemezlikten geldim çantamdaki biber gazı o anda aklıma gelmedi malesef
Tamam korkMuş olabilirler kimse benim için gitsin biriyle kavga etsin demiyorum da güvenlik filan tutuyor zaten adamları 50 kişi var belki biri bile mi ayıp demez ya .Tamam onlar şerefsiz ama..bu şerefsizliği yaparken onlar..susanların adına ne deniyor..deseydin ne diyeceklerdi..Zaten mesele bu..Netten videolar izleyin..bakın bir kadın taciz ediliyor gören çooook..tepki Sıfır..aman diyorlar bana bulşamasın..Bir kadın dayak yiyior gören çok tepki sıfır...Sevmiyorum bu milletin bu huyunu.. Ne zaman tepki olur...İlla biri çıkacak..ağzına iki tane çakıcak diğerleride gaza gelicek ancaaa öyle yoksa yook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?