Taciz durumunda neler yapıyoruz ?

şaka gibi ya midem bulandı.

Tamam korkMuş olabilirler kimse benim için gitsin biriyle kavga etsin demiyorum da güvenlik filan tutuyor zaten adamları 50 kişi var belki biri bile mi ayıp demez ya .
Ne kadar korkagiz
Çankaya da değilim ama bi bakıyım yine de :)

Çok saçma şeyler ya eğer öyle kaşar tarzı dedikleri bi kıza denk gelseler arabaya bindirmeyi başarsalar neler olur tahmin etmek bile istemiyorum

ben uğramıştım tacize en işlek caddede.yakasından tuttum o çocuk aklımla kahveye doğru sürükledim.kahvede genç yaşlı bi sürü şeref yoksunu adam bizi izliyor.baktım hiçbiri tepki vermedi bırakmak zorunda kaldım.bir kerede marketten dönüyordum apartmanda gayet iyi giyimli o çocuğunun biri elledi.çocuktum daha 15 yıldan fazla oldu ama hala unutamıyorum hatırladıkça içim kıyılıyor.o kahvede oturan şerefsizlerde vicdan azabından kurtulamaz inşallah

Ohooo, nelerle karşılaşmadık ki. Adam yanımdan geçerken elle taciz etti arkasından oç diye bağırdım tabi sabahın 7si staja gidiyorum ortalıkta kimse yok. Ah birjlerj olsaydı onu linç ettirirdim de.Neyse.
Bi kere de otobüs durağında beklerken öküzün teki bana tren muamelesi yaptı. Bi de tipi görseniz tam tecavuzcu coşkun. Sonra göz göze gelince eliyle telefon işareti yaptı numarani ver gibisinden sie lan maymun dedim Hahaha. Gitti sonra . bence siz bakmaya laf atmaya falan bisey demeyin basinjz önde yürüyün hatta gözlük takin. Boyle şeylerin önüne gecemezsiniz. Ha bir de etrafa arkaniz sağlam izlenimi verin babam komiser savcı vs gibilerinden. Tabi bıçak biber gazi takmakta da fayda var

Bundan yıllar önce bir keresinde minibüste içim geçmiş bildiğiniz uyumuşum aslında. Yanımda da takım elbiseli elinde çantasıyla bir adam oturuyordu. Gözümü bir açtım adamın eli benim bacağımın üzerinde. Önce uykulu ne oluyor dedim sonra bir silkelendim kendime geldim ve kendime gelmemle çantamı adamın kafasına geçirmem bir oldu. Sonra şoför bey durur musun inecek var dedim. Adam durdu kapıyı açtı inen yok döndü bana abla kim inecekti dedi. İşte bu ş......siz inecek dedim. Adamın öyle bir inişi vardı ki kaçar gibi. Sessiz kalındığında daha çok üsteliyorlar çünkü ya da bazı paranoyaklar kadın korktuğundan ses çıkaramıyorken onlar aaa demek ki onunda hoşuna gitti diye tacize devam ediyorlar.

Biber gazı kullanilabiliyor mu
Hiç örneğini gördünüz mü
Olay çok ani gelişiyor ya
Bir de biber gazi etkili bir şey mi ?
Yani siktiktan sonra kacabiliyor muyum
Hemen toparlanip yakalayabilir mi beni

İşte böyle örnekleri merak ediyorum
Tepki verip sonuç almayi
Adam bir şey diyemedi değil mi üste çıkmak gibi ?

Bu anlamda birazda Allaha ve kendimize emanetiz maalesef. Ben çantamda biber gazı taşıyorum. Ama çoğu yere eşim olmadan gidiyorum. Ankara'da yaşıyorum buarada. Arabayla gitmediğim yerlere daha dikkatli giyiniyorum ama taciz giysiye bakmıyor tabii. Eşim bu yaza kadar bu işlerle uğraşmazdı farklı bir birimdeydi. Ama şuan muhattap oldukları kandırılan genç kızlar,aldatan kocalar,dayak yiyen eşler. Geçenlerde tecavüz vakası olmuş gece 1 e kadar onun evrak işleri ile uğraşıp adamı aldılar. Çok sinirliydi hepsi adama. Aslına bakarsan onlarda mevzuya bizim gibi bakıyor. Issız yerler vs dikkat edeceksin,malum artık dolmuşa bile güven olmuyor.sesini gerektiğinde yükseltmekten çekinme. Ama küçük yerdesin dikkatli ol evini iyi kilitle. Niyeti bozanı durdurmak zor. Gerekirse şikâyetçi de ol. Eşimin neye maruz kalacağını bilmediğim için ben genelde karşı tarafa giydiririm. Otobüste bacağını ayırıp oturan bir gerzek vardı beni sıkıştırdı kenara. Ofladım pofladım,çantamı koyuyorum falan en sonunda o bacağını topla ben toplamayım dedim kalktı gitti. Bence birazda dişli olmak lazım yoksa tepemize çıkacaklar. Korna çalana ne var lann deyip kibar el hareketleri yapmaktan çekinme.

İşte böyle örnekleri merak ediyorum
Tepki verip sonuç almayi
Adam bir şey diyemedi değil mi üste çıkmak gibi ?

Yok zaten çantayı kafasına geçirdiğimde kıpkırmızı oldu ve yeterince rezil oldu daha fazla rezil olmamak için can havliyle kaçtı diyelim aslında inmek yerine.

Biber gazı kullanilabiliyor mu
Hiç örneğini gördünüz mü
Olay çok ani gelişiyor ya
Bir de biber gazi etkili bir şey mi ?
Yani siktiktan sonra kacabiliyor muyum
Hemen toparlanip yakalayabilir mi beni
Biber gazını yesin kendine gelemez. Şüphelendiğin anda elini çantana at zaten yakın taciz gibi durumlarda. Pratik yapma ama yakarsın kendini.

sen böyle anlatınca arka sokaklar dizisi canlandı gözümde

Ben üniversiteye giderken yaşadım tacizi iğrenç ti. Her yerinden kıllar çıkan bir adam otobüste sürekli bana bakıyordu ama ne bakmak. Adam o kadar yaklaştı ki neredeyse öpecek ben bir çığlık attım otobüste sapik herif diye bağırdım. Adam demez mi Bodrum da tatilde nasıl egleniyorduk o zaman iyiydik dimi dedi. Allahım resmen çıldırdım bir de iftira atıyor rezil. Şoför otobüsü karakola çekti şikayetçi oldum sonuç mu o kadar mücadele ettim hiç. Allah belalarını versin boylelerin hala Düşündükçe deli oluyorum

iğrenç ya bide bizim bu hormonlarla nasıl yaşadığımızı anlamıyolar onlar bu iğrenç kafa ile nasıl yaşıyolar

Ceza almadı mi ?
Bi de otobus şoförü karakola çekene kadar geçen sürede ne oldu
O ne yaptı sonra polisler ona nasıl davrandı
Otobustekiler ne dedi
Bu süreci merak ediyorum işte
Mesela adam çok korktu mu

ay ne dicemi bilemedim demek orda tecavüz çok oluyo da polisler tacizleri önemsemiyo dikkatli ol allah muafaza
Bana bekarlen laf attıklarında ağır bişey diyolarsa analarını bacılarınıda abime yolluyodum uzun zamandır rahatım

Keçi sakalı olanlar bana pek sempatik gelmiyor , sanki tacizci gibi geliyor hep birşeyde yaşamadım ama sempatide beslemiyorum açıkca ,

iğrenç ya bide bizim bu hormonlarla nasıl yaşadığımızı anlamıyolar onlar bu iğrenç kafa ile nasıl yaşıyolar

Valla bende bilmiyorum kafasız beyinsizler o panikle yapamamıştım sonradan aklıma geldi arabaya bilecekmiş gibi yaklaşıp camdan biber gazını sıkıverseydim keşke şöför yanı koltuğun camı komple açıktı ordan konuşuyordu, ama o an akıl edemedim o görüntüyü görünce

bodrum ha.yavuz hırsız ev sahibini bastırır olmuş sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…