- 4 Şubat 2015
- 6.335
- 12.753
- 448
şaka gibi ya midem bulandı.Taciz olayı malesef çok sık yaşanıyor sözlü bakışlı her türlüsü...
Bende bikere yolda yürüyorum bi yere gidiyorum karşıdan bi araba geliyo ama güzel böyle afilli bi araba durdu yanımda bana bulunduğumuz semtin lisesini soruyor bilmiyorum yeni taşındım karşı dükkanlara sorun diyorum adam hala ısrarla bilmiyo musunuz ne tarafta acaba ters yönde mi kaldı falan diyo bende hala laf anlatmaya çalışıyorum bilgim yok falan ,Adam da isterseniz binin bi beraber bakalım sizi de bırakırım falan diyo ben başka yöne gidiyorum falan diyorum sonra bi baktım adamın cinsel organı dışarda pantolonunun fermuarını açmış öyle duruyo adam gördüğümü fark etmedi şok oldum o an dediğim gibi bilmiyorum dedim ve hızlı hızlı yoluma devam ettim araba bi iki kere karşıma çıktı yolda ama görmemezlikten geldim çantamdaki biber gazı o anda aklıma gelmedi malesef
Çankaya da değilim ama bi bakıyım yine de :)Tamam korkMuş olabilirler kimse benim için gitsin biriyle kavga etsin demiyorum da güvenlik filan tutuyor zaten adamları 50 kişi var belki biri bile mi ayıp demez ya .
Ne kadar korkagiz
şaka gibi ya midem bulandı.
Ohooo, nelerle karşılaşmadık ki. Adam yanımdan geçerken elle taciz etti arkasından oç diye bağırdım tabi sabahın 7si staja gidiyorum ortalıkta kimse yok. Ah birjlerj olsaydı onu linç ettirirdim de.Neyse.İyi günler
O kadar gözüme batmaya başladı ki bu durum
Bir süredir geri kalmış sayılabilecek bir yerde yaşıyorum
Şehir aslında büyük ama insanlarin zihniyeti kötü
Bariz elle taciz olayı olmadı çok şükür ama sözlü taciz,bakisla taciz çok karşılaşıyorum
Üstelik ben güzel bir kız değilim
Bu insanlar için önemli olan güzellik ,kapalılik değil biliyorum ama kendimi sürekli buradan mini eteklerinde geçsem kim bilir başıma neler gelirdi diye düşünurken buluyorum öyle bir yerde yaşıyorum anlayacaginiz
Bir kaç kere ne bakiyosun veya ne diyosun sen dediğim oldu hepsi üste çıkıyor daha kötüsü üstüme yürüyen serseriler oldu koloni halinde gezen vasifsiz erkek toplulukları olur ya
Şahin içinde gezen turlerden onlar işte .
Zamanında polise şikayet etmisligim oldu
Tecavüz söz konusu değilse çok ilgilenmiyorlar sanırım ( benim gördüğüm bu başka türlü de olabilir )
Komiser bana yani çok bulunmaz sözlü taciz bu boşuna yorulursunuz filan dedi kendilerine is çıkacağı için sanırım çok isteksizdi nasıl bulunsun orada kamera yoktur bilmem ne bi sürü şey söyledi
Benim babam da bir ilde şube müdürü filan gibi bi şey dedim (yalan ) o zaman ilgili oldular baya.
Ertesi gün başka bir ekip aradı kamera kayıtlarını inceleyeceklermis sanırım
Onlarla buluştuk
İçlerinden bir memur akşam mesaj atmaya başladı işte gösterişli bi kizsin şehirde dikkat çekiyorsun (alakası yok ) insan ister istemez sana öyle bakıyor bilmem ne
Ailem duymasın diye de neden bilmiyorum o şikayet olayından vs hep vazgeçtim çok pişmanım
Poliste artık pek güvenilir gelmiyor
Ama dedigim gibi bana öyle denk gelmiş olabilir.
Siz ne yapıyorsunuz ? Tepki gösterip sonuç aldiklariniz oldu mu ?
Mesela saldirdiginiz, biber gazı siktiginiz, bağırıp rezil ettiginiz ,şikayet edip sonuç aldığınız ?
Anlatabilir misiniz nasıl korunuyorsunuz veya başınıza geldikten sonra nasıl tepki gosteriyorsunuz?
Biber gazı kullanilabiliyor muOhooo, nelerle karşılaşmadık ki. Adam yanımdan geçerken elle taciz etti arkasından oç diye bağırdım tabi sabahın 7si staja gidiyorum ortalıkta kimse yok. Ah birjlerj olsaydı onu linç ettirirdim de.Neyse.
Bi kere de otobüs durağında beklerken öküzün teki bana tren muamelesi yaptı. Bi de tipi görseniz tam tecavuzcu coşkun. Sonra göz göze gelince eliyle telefon işareti yaptı numarani ver gibisinden sie lan maymun dedim Hahaha. Gitti sonra . bence siz bakmaya laf atmaya falan bisey demeyin basinjz önde yürüyün hatta gözlük takin. Boyle şeylerin önüne gecemezsiniz. Ha bir de etrafa arkaniz sağlam izlenimi verin babam komiser savcı vs gibilerinden. Tabi bıçak biber gazi takmakta da fayda var
İşte böyle örnekleri merak ediyorumBundan yıllar önce bir keresinde minibüste içim geçmiş bildiğiniz uyumuşum aslında. Yanımda da takım elbiseli elinde çantasıyla bir adam oturuyordu. Gözümü bir açtım adamın eli benim bacağımın üzerinde. Önce uykulu ne oluyor dedim sonra bir silkelendim kendime geldim ve kendime gelmemle çantamı adamın kafasına geçirmem bir oldu. Sonra şoför bey durur musun inecek var dedim. Adam durdu kapıyı açtı inen yok döndü bana abla kim inecekti dedi. İşte bu ş......siz inecek dedim. Adamın öyle bir inişi vardı ki kaçar gibi. Sessiz kalındığında daha çok üsteliyorlar çünkü ya da bazı paranoyaklar kadın korktuğundan ses çıkaramıyorken onlar aaa demek ki onunda hoşuna gitti diye tacize devam ediyorlar.
Bu anlamda birazda Allaha ve kendimize emanetiz maalesef. Ben çantamda biber gazı taşıyorum. Ama çoğu yere eşim olmadan gidiyorum. Ankara'da yaşıyorum buarada. Arabayla gitmediğim yerlere daha dikkatli giyiniyorum ama taciz giysiye bakmıyor tabii. Eşim bu yaza kadar bu işlerle uğraşmazdı farklı bir birimdeydi. Ama şuan muhattap oldukları kandırılan genç kızlar,aldatan kocalar,dayak yiyen eşler. Geçenlerde tecavüz vakası olmuş gece 1 e kadar onun evrak işleri ile uğraşıp adamı aldılar. Çok sinirliydi hepsi adama. Aslına bakarsan onlarda mevzuya bizim gibi bakıyor. Issız yerler vs dikkat edeceksin,malum artık dolmuşa bile güven olmuyor.sesini gerektiğinde yükseltmekten çekinme. Ama küçük yerdesin dikkatli ol evini iyi kilitle. Niyeti bozanı durdurmak zor. Gerekirse şikâyetçi de ol. Eşimin neye maruz kalacağını bilmediğim için ben genelde karşı tarafa giydiririm. Otobüste bacağını ayırıp oturan bir gerzek vardı beni sıkıştırdı kenara. Ofladım pofladım,çantamı koyuyorum falan en sonunda o bacağını topla ben toplamayım dedim kalktı gitti. Bence birazda dişli olmak lazım yoksa tepemize çıkacaklar. Korna çalana ne var lann deyip kibar el hareketleri yapmaktan çekinme.Ya evet bu işte ben de babam için o duymasın diye şikayeti geri aldım tacize uğrayan biziz, birilerini korumak zorunda olan biziz yine
Anneme ben küçükken yanımda daha fazlasını yaptılar yapmaya çalıştılar daha doğrusu hatırlamak bile istemiyorum o olayı
Babam duymasın diye sustu annem hiç bir şey söyleMedi
Eşinizin anlattığı şeyler var mı peki
Verdiği örnekler ?
Ona sorsak şimdi ben mesela eşinize bu konuyu sorsam bana ne der nasıl korunmam gerektiğini söyler
Size bir şey söyledi mi bu durumla ilgili
İşte böyle örnekleri merak ediyorum
Tepki verip sonuç almayi
Adam bir şey diyemedi değil mi üste çıkmak gibi ?
Biber gazını yesin kendine gelemez. Şüphelendiğin anda elini çantana at zaten yakın taciz gibi durumlarda. Pratik yapma ama yakarsın kendini.Biber gazı kullanilabiliyor mu
Hiç örneğini gördünüz mü
Olay çok ani gelişiyor ya
Bir de biber gazi etkili bir şey mi ?
Yani siktiktan sonra kacabiliyor muyum
Hemen toparlanip yakalayabilir mi beni
sen böyle anlatınca arka sokaklar dizisi canlandı gözümdePolis gayette güzel ilgilendi, hatta ben şikayet etmedim. Onlar getirdi adamı önüme. Otobüs durağında oldu olay. Adam beni rahatsız ediyordu. Onlar izliyorlarmış. Benim tepki vermemi bekliyorlarmış. Ben artık dayanamadım bağırdım. Durakta yanımda duran adam yakalamaya çalıştı kaçtı sonra iki kişi elinde o adam geldi
Hadi doğru karakola. İçerden pat küt sesler geliyor. Polis "senin anan bacın yok mu lan" diyor vs.
O dayak atan polis çıktı şikayetçi misiniz dedi. Şikayetçi olursam ne olur dedim. Hiç bir şey olmuyor. Boşu boşuna mahkemeye çıkıyorsunuz. O yüzden onun cezasını biz veriyoruz dedi. Bende şikayetçi olmadım.
Bir keresinde metrobüste adama resmen çantayla saldırdım. Ben vurunca iki çocuk daha vurdu indirdiler metrobüsten. Arkadaşım iğne batırmış. otobüste bir şey yaşarsaBen asla duramam söylemeden. Mutlaka tepki veririm. otobüste yanımda ayağını gere gere oturanı bile uyarıyorum.
iğrenç ya bide bizim bu hormonlarla nasıl yaşadığımızı anlamıyolar onlar bu iğrenç kafa ile nasıl yaşıyolarTaciz olayı malesef çok sık yaşanıyor sözlü bakışlı her türlüsü...
Bende bikere yolda yürüyorum bi yere gidiyorum karşıdan bi araba geliyo ama güzel böyle afilli bi araba durdu yanımda bana bulunduğumuz semtin lisesini soruyor bilmiyorum yeni taşındım karşı dükkanlara sorun diyorum adam hala ısrarla bilmiyo musunuz ne tarafta acaba ters yönde mi kaldı falan diyo bende hala laf anlatmaya çalışıyorum bilgim yok falan ,Adam da isterseniz binin bi beraber bakalım sizi de bırakırım falan diyo ben başka yöne gidiyorum falan diyorum sonra bi baktım adamın cinsel organı dışarda pantolonunun fermuarını açmış öyle duruyo adam gördüğümü fark etmedi şok oldum o an dediğim gibi bilmiyorum dedim ve hızlı hızlı yoluma devam ettim araba bi iki kere karşıma çıktı yolda ama görmemezlikten geldim çantamdaki biber gazı o anda aklıma gelmedi malesef
Ceza almadı mi ?Ben üniversiteye giderken yaşadım tacizi iğrenç ti. Her yerinden kıllar çıkan bir adam otobüste sürekli bana bakıyordu ama ne bakmak. Adam o kadar yaklaştı ki neredeyse öpecek ben bir çığlık attım otobüste sapik herif diye bağırdım. Adam demez mi Bodrum da tatilde nasıl egleniyorduk o zaman iyiydik dimi dedi. Allahım resmen çıldırdım bir de iftira atıyor rezil. Şoför otobüsü karakola çekti şikayetçi oldum sonuç mu o kadar mücadele ettim hiç. Allah belalarını versin boylelerin hala Düşündükçe deli oluyorum
Benim iki kere başıma geldi,ikisinde de öğrenciydim. Birinde yolda yürüyordum,adam elle taciz etti.Avazım çıktığı kadar bağırdım,hemen oradaki esnaf geldi yanıma.Adam da kaçtı zaten.
İkincisiyse çok berbat, otobüste yanımda oturan iğrenç adam...Kucağında çantası vardı meğer eli orasında kendini tatmin ediyormuş. Sonradan farkettim ama öyle bir yerin dibine geçtim ki bende travma yaratmıştı rüyama girmiştiOnda bir şey yapamadım hemen kalktım başka koltuğa oturdum.Adam da Savaş aya benziyordu,seneler geçti görsem tanırım
iğrenç ya bide bizim bu hormonlarla nasıl yaşadığımızı anlamıyolar onlar bu iğrenç kafa ile nasıl yaşıyolar
bodrum ha.Ben üniversiteye giderken yaşadım tacizi iğrenç ti. Her yerinden kıllar çıkan bir adam otobüste sürekli bana bakıyordu ama ne bakmak. Adam o kadar yaklaştı ki neredeyse öpecek ben bir çığlık attım otobüste sapik herif diye bağırdım. Adam demez mi Bodrum da tatilde nasıl egleniyorduk o zaman iyiydik dimi dedi. Allahım resmen çıldırdım bir de iftira atıyor rezil. Şoför otobüsü karakola çekti şikayetçi oldum sonuç mu o kadar mücadele ettim hiç. Allah belalarını versin boylelerin hala Düşündükçe deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?