Taciz edildim korkuyorum lütfen yardım edin

Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şey Mune Mune
Ne alaka? Provokasyon yapmak isteyen böyle mi yapar?

@Selambebek1 yaşadıkların için çok üzgünüm. O korkuyu çok iyi bilirim. Mutlaka yakınların bilmeli. Bir süre tek çıkma, yanında birileri olsun. Biber gazı taşısan iyi olur ama güvenilir yerden al. Aylarca cebimde taşıdığım biber gazını kontrol edelim dedik, içinden su aktı. Dikkat etmek lazım. Keşke böyle şeylere gerek kalmasa da biz kadınlar korkmadan dışarı çıkabilsek :(

Benim zihniyetimi hemen ne bildin 1 mesajla? Sana diyorum ki insanların hassas olduğu bir konuda tartışma oluşturmak için konu açmışsın. Zerre inanmıyorum böyle bir şey yaşadığına, gerçek hesap mısın o bile muamma
neden inanmıyorsunuz? sözleşmeden bağımsız olarak konuşayım bu ülkede her gün böyle iğrenç şeyler oluyor. neden yaşamış olmasın ki? daha bugün de kadınlar öldürüldü. bu pislikler bu ülkenin gerçeği ve artık ciddi anlamda bişeyler yapılması lazım, her an bizim de başımıza gelebilir. provokasyonla alakası yok bu ülkede kadınlar güven ve huzur içinde yaşayamıyorlar, gerçek bu.

Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şey Mune Mune
Hanımefendi nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim. Yaşadığımız ülkeyi hepimiz biliyoruz. Bunlar sürekli olan şeyler. Yarın öbür gün hepimizin başına gelebilir. Bilip bilmeden böyle yargılamak ne kadar mantıklı sizce?

Hanımefendi nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim. Yaşadığımız ülkeyi hepimiz biliyoruz. Bunlar sürekli olan şeyler. Yarın öbür gün hepimizin başına gelebilir. Bilip bilmeden böyle yargılamak ne kadar mantıklı sizce?
Şu şekilde düşünün tacize uğruyorsunuz korkuyorsunuz öyle ki karakol denk geliyor şikayet ediyorsunuz sonra buraya "selambebek " diye nick kullanıp üye oluyorsunuz. Bir düşünün sizce ne kadar gerçekçi?? Sözel tacizden bahsediyor ve sözel taciz kelimelerinden nick kullanıyor.
🤷🏻‍♀️
Gerçekten çok mu korkmuş 😰 🤔

Şu şekilde düşünün tacize uğruyorsunuz korkuyorsunuz öyle ki karakol denk geliyor şikayet ediyorsunuz sonra buraya "selambebek " diye nick kullanıp üye oluyorsunuz. Bir düşünün sizce ne kadar gerçekçi?? Sözel tacizden bahsediyor ve sözel taciz kelimelerinden nick kullanıyor.
🤷🏻‍♀️
İlk konusu bu değil ki

Ne yazikki kendimizi korumak için çantanızda biber gazı vb. Şeyler taşımamız suç sayılıyor silah olarak nitelendiriliyor.kades uygulamasını indirin tek tuşla 2 dj içinde polis yanınızda olucaktir.ayrica o pislik şuan serbest bunu bilerek kendinizi korumaya alın.sikayetci olmanız çok iyi olmuş tekrarlanmasi durumunda bu dikkate alınacaktır.ama kesin çözüm bulmak çok zor.kendi gobegimizi kendimiz keseceğiz.

🤷🏻‍♀️
Konu sahibi 20 Haziran'da üye olmuş. Bu olayı yaşamadan aylar önce. Nick kafa karıştırıcı olabilir ama direkt fake demek doğru değil. Olayın gerçek olma ihtimalinde de zaten hassas bir dönemden geçen bir kadının üzerine gereksiz yere gelmiş oluruz çünkü.

🤷🏻‍♀️
Yani sırf konu sahibinin kullandığı nick mi size böyle düşündürdü. Cidden çok ilginçsiniz. Az önce ilk konusu olmadığı da yazılmış. Peki şimdi bilip bilmeden böyle yargılamanız çok mu doğru oldu? Ayrıca böyle bir konunun dalgasının geçileceğini de zaten düşünmüyorum. Emin olun bu ülkenin kanayan yarasıdır bu konular.

siz şakamisiniz nerden nereye bağlıyorsunuz konuyu hayret

Yorumlar için ve tacize uğradığınız için çok üzgünüm. Karakola gitmekle çok iyi yapmışsınız. Biber gazı taşımak suç ama biz kadınlar herhangi bir nesneyi kendimizi korumak için nasıl kullanabileceğimiz konusunda yaratıcı fikirler üretmek zorunda kaldığımız için size yanınızda deodorant taşımanızı öneririm. :KK55:
Lütfen dikkatli olun. Daha nasıl dikkatli olunur bilmiyorum gerçi. Çok üzgünüm gerçekten

Blr Yerden sonra kendimizi korumak zorunda kalıyoruz biber gazı bulundurun yanınızda

İyi ki gittiğiniz karakolda polisler buradaki bazı insansılar gibi değilmiş

Konuların altında fake tartışmasi çıkarmaktan bikmadiniz. Fake olduğunu düşünen konuyu sulandırmasin sessizce şikayet etsin.
👍🏻
Yönetimin bu konuda uyarisi da var. Ona ragmen...
Fake yazan kisiler de ceza alacak, bilmiyorlar sanırım.

Ay fake fake demeniz sıktı artık. Sherlock maşallah hemen cozuyorsunuz her şeyi. Yazmayın şikayet edin o zaman. Konu sahibi çok geçmiş olsun. Böyle pislikler çok var. Malesef serbest kalacak. Biber gazı yasal mi yoksa kolay bulunur mu bilmiyorum. Mesela bende yanımda çakı taşırım. Sen de tasiyabilirsin. Etrafına bu olaydan haberdar et.

Back
X