Taciz Edildim

Kanıtlamak için test yaptırmak istedim ama süresi olduğunu bilmiyordum üzerinden zaman geçtiği için yapılamıyor herhangi bir mesajda yok elimde benden önce biriyle olmuş demek ki diyip çıktı işin içinden ve şuan da da kayıp

Whatsapp yazismalariniz var mı bu konuyla alakalı?
Hazır şikayetçi oluyorken babanizdan da olun. Ölümle tehdit etmek ne demek kızının yanında olacağına
Bu konuyu telefonda hiç konuşmadık bütün mesajlara tek tek baktım ama kanıt diyebileceğim bir şey ne yazık ki yok bir kere dün konuştum telefonda onda da zaten kime ne dersen de beni rahatsız etme dedi

Böyle insanlarla nasıl sevgili olmaya, nişanlanmaya, evlenmeye kalkıyorsunuz hiç anlamıyorum. Şikayet edin peşini bırakmayın, ses kaydı alın. Arama yapınca ses kaydı yapan programlar oluyor kurun telefona, telefonda söyletmeye çalışın suçunu. Delil olarak kullanın.

Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
Şikayetçi ol hemen Teknoloji ve tıp çok ilerledi ispatlarsin. Neden hemen ailene anlatmadin ?

Öncelikle böyle bir pislikle evlenmedigin için çok şanslısın.

Ikinci olarak, avukat arkadaşlar varsa daha iyi bilgilendirir fakat burda mağdur edilmen söz konusu. Tâciz değil, direkt tecavüze uğramışsın. Üstelik seni cinsel anlamda faydalanmak için kullanmış. Bunları belirterek şikayetçi olmalısın.

Back
X