Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu telefonda hiç konuşmadık bütün mesajlara tek tek baktım ama kanıt diyebileceğim bir şey ne yazık ki yok bir kere dün konuştum telefonda onda da zaten kime ne dersen de beni rahatsız etme dediWhatsapp yazismalariniz var mı bu konuyla alakalı?
Hazır şikayetçi oluyorken babanizdan da olun. Ölümle tehdit etmek ne demek kızının yanında olacağına
Şikayetçi ol hemen Teknoloji ve tıp çok ilerledi ispatlarsin. Neden hemen ailene anlatmadin ?Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim