Taciz Edildim

Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
Allahından bulsun pislik

Bakireliğiniz gittiyse gitti cokta önemli değil siz doğru olduktan sonra öncelikle bunla kendinizi eksik, ezik hissetmeyin,keske beraber olmasaydinz ama malesef ben de bıkac yazar gibi düşünüyorum evlenecek olmanızdan dolayı cok direnmediğinizi ama sizi yargılamayorum eminim yaşınız cok küçük bu sonu tahmin edemezdiniz, ve merak.ettim düğüne 2 ay kalmışsa ev esya olaylarına girmediniz mi yani kayınvalideyle mi yaşayacaktınız hazırlık ondan mi yoktu , siz yine de şikayetçi olun o Aileyle yüz-göz olmayın bırakın yargi halletsin gecmis olsun

peki evlenseydiniz nisanlinizin yaptigi tecavuz olmayacak miydi?? yani evlenseniz sorun yoktu telefonda da ama biz beraber olduk demissiniz.onemli nokta bu yani.bakin basiniza gelen uzucu, kimse istemez sizi kinamiyorum da ama tepkinizi o an vermeliydiniz direnip hayir diyebilirdiniz sizi ikna etmis ve siz de ikna olmussunuz resmen.

Resmen tecavuz etmıs zaman gecse bıle bılınmıyormu ben oyle duymustum sankı. Keske baban oyle bırıyse soylemeseydın. Kurtuldugun ıyı olmus pıslıkten. Insallah belasını bulur. Ses kaydedıcı bısey yap konustur telefonda. Yada msj da falan konusturmaya bak

Meni olsa da üstü kapatılabilen bir ülkede yaşıyoruz. Ne olacağı belli değil o yüzden. Ama yine de hakkımızı aramalıyız diye düşünüyorum
Aklıma hayvan hastanesinde çalışan veteriner doktor geldi olan genç kız geldi .Hastane sahibi profesör tarafından vahşice tecavüz edilip tüm delileri karartmislardi. Ne acı 😔Umarım atlatmıştır

Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
sonuna kadar davacı olun pislikten 🙁🙁

Kadin beyani esastir ispata gerek yoktur

ISpat lazım değil kadının beyanı esastır ne demek ya? Kadın iftira atamaz mı? Şacma yani. Geçen de bir haber okudum hiç de beyan esas olmamış hatta kadının dediğine gore hastaneye ve polise hemen gidip rapor aldığı ve kanıtı olduğu halde adam serbest kalmış. Twittere yazmış o da sonra. Konu sahibi üzerinden zaman geçmiş ispatlayabileceginizi sanmıyorum keşke baştan olay olur olmaz gitseydiniz polise.

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama kadının beyanı esastır demek kadının her dediği doğrudur anlamına değil, kadının böyle bir şeyi beyan etmesinin soruşturma açmaya yeterli olduğu anlamına geliyor. İspata tabi ki gerek var.

siz kendinizi açıklamaya çalışmayın, dava açtınız mı? açıcam diyodunuz?
Avukatla görüştüm işlem başlatılsa bile ortada hukuken bir suç olmadığını söyledi psikolojik şiddet kimsenin umursadığı bir sorun değil ve benim durumumda herhangi bir zorlama görünmüyormuş zaten fiziksel bir darp izi de olmadığı için ciddiye alınmadım açıkçası...

Avukatla görüştüm işlem başlatılsa bile ortada hukuken bir suç olmadığını söyledi psikolojik şiddet kimsenin umursadığı bir sorun değil ve benim durumumda herhangi bir zorlama görünmüyormuş zaten fiziksel bir darp izi de olmadığı için ciddiye alınmadım açıkçası...
Görünmez çünkü sizi terkettikten sonra aklınız başınıza geliyor tecavüze uğradım diyorsunuz neden o zaman direnip bağırmadınız yada hemen ailenize annenize polise haber vermediniz sizi terketmeseydi hiç bisey yoktu şöyle düşünür polis de herkes de belki de rızanızla yaşandı sonrada terkedilmeyi hazmedemeyip tecavüz etti diye iftira atıyorsunuz yani böyle düşünmeleri normal olur çünkü olay yasanir yaşanmaz ortalığı ayağa kaldırmamışsınız

Görünmez çünkü sizi terkettikten sonra aklınız başınıza geliyor tecavüze uğradım diyorsunuz neden o zaman direnip bağırmadınız yada hemen ailenize annenize polise haber vermediniz sizi terketmeseydi hiç bisey yoktu şöyle düşünür polis de herkes de belki de rızanızla yaşandı sonrada terkedilmeyi hazmedemeyip tecavüz etti diye iftira atıyorsunuz yani böyle düşünmeleri normal olur çünkü olay yasanir yaşanmaz ortalığı ayağa kaldırmamışsınız
İnsanların yaşamadığı bir konu hakkında bol keseden konuşmaları ne garip sizler benim yerimde değildiniz evet bir hata yapmış olabilirim ama bu beni durumun tüm sorumlusu yapmaz kaldı ki nişan bitti dile getirdiniz demişsiniz saplantılı hasta bir aşık değilim kız çocukları okumaz evlenir diyen erkeğin üstün görüldüğü bir zihniyetin elinde büyümüş korkak bir kız çocuğuyum. Benim gibi yetiştirilmeden o gece üzerimde hissettiğim baskıyı anlayamazsınız anlık bir zevk uğruna yaşanmış kuyruk acısıyla da aylar sonra dile getirilmiş bir durum söz konusu değil eğer öyle olsaydı ailemi en çok da babamı bile bile bunu ortaya çıkarmaz saklardım ve inanın bana 12 sene okuyup son 4 senemi psikolog olma hayalim için sabahlara kadar çalışıp da üniversitemi bitirmeden evlenmem söz konusu bile değildi sınava son bir gün kala üniversiteye gidemeyeceğimi öğrendim ve yıkıldım bir sene sonrasında da evde oturma evlen diye gelen bir söylem ve sonrasında da yaşananlar bunlar zaten. Hikayeme inanmayanlar olmuş sorun değil buraya insanları inandırmak için yazmadım ne yapacağımı bilemediğim bir anda akıl danışmak için yazdım akıl veren özelden mesaj yazan destek olmaya çalışan herkese de teşekkür ederim

İnsanların yaşamadığı bir konu hakkında bol keseden konuşmaları ne garip sizler benim yerimde değildiniz evet bir hata yapmış olabilirim ama bu beni durumun tüm sorumlusu yapmaz kaldı ki nişan bitti dile getirdiniz demişsiniz saplantılı hasta bir aşık değilim kız çocukları okumaz evlenir diyen erkeğin üstün görüldüğü bir zihniyetin elinde büyümüş korkak bir kız çocuğuyum. Benim gibi yetiştirilmeden o gece üzerimde hissettiğim baskıyı anlayamazsınız anlık bir zevk uğruna yaşanmış kuyruk acısıyla da aylar sonra dile getirilmiş bir durum söz konusu değil eğer öyle olsaydı ailemi en çok da babamı bile bile bunu ortaya çıkarmaz saklardım ve inanın bana 12 sene okuyup son 4 senemi psikolog olma hayalim için sabahlara kadar çalışıp da üniversitemi bitirmeden evlenmem söz konusu bile değildi sınava son bir gün kala üniversiteye gidemeyeceğimi öğrendim ve yıkıldım bir sene sonrasında da evde oturma evlen diye gelen bir söylem ve sonrasında da yaşananlar bunlar zaten. Hikayeme inanmayanlar olmuş sorun değil buraya insanları inandırmak için yazmadım ne yapacağımı bilemediğim bir anda akıl danışmak için yazdım akıl veren özelden mesaj yazan destek olmaya çalışan herkese de teşekkür ederim
Geçmiş olsun, kimse sizi burda suçlamıyor, kendinizi daha fazla üzmeyin. Ama yaşadığınız şey tecavüz de olsa, mahkeme önünde bunu ispatlamak için somut delillere ihtiyacınız var. Olay sonrası rapor yok, darp yok, evliliğe doğru giden bir ilişki var. Sadece bu şekliyle bile hakim önüne çıkmanız biraz zor. Mesaj ya da kayıt yoluyla ağzından bişeyler alabilirseniz belki elinizde yeterli kanıt olur. Bu adamın en fazla "nişanlıydık, birlikte olduk, ayrılınca bu suçlamayı yaptı" deyip suçlamadan kurtulması çok olası. Kansız, pisliğin tekiymiş ama malesef gerçekler de bu. Eğer elinize kanıt geçirebilirseniz yine şikayette bulunun, ama olayın olduğu andan itibaren 6 ay süreniz olduğunu da unutmayın.
Bunun dışında eğer babanız tehditlerine devam ediyorsa devlete sığının, psikolojinizi düzeltmeye bakın. Yaşadığınız şey evlenmiş olsaydınız bile çok ağır.sizin suçunuz değil, geleceğinizi karartmasına izin vermeyin bu olayın.

Yeni üye ve ilk konu.. Ben şunu anlamadım size zoraki elinizi kolunuzu tutup tecavüz ettiyse zorladıysa saldırdıysa anlattığınız gibi siz bu adamla nasıl evlenecektiniz? sizi ikna etmiş sizde birlikte olmuşsunuz belki bir iki kem küm olmaz demişsinizdir ama kabul etmişsiniz ki eğer öyle değilse böyle bir insanla nasıl normal devam ettiniz? evlenseydiniz hiç sorun olmayacaktı bu ama ayrılmışsınız ve bir anda bana tecavüz etti zorla birlikte oldu başından attı demişsiniz. Ayrıca illa anlaşmazlık oldu ayrıldınız babası da ulaşamıyor diyorsunuz nerede kalacak ki bu insan aylarca ailesi dışında nasıl ulaşamıyorsunuz ailesinin evine gitmiyorsunuz illa ki gidecek. Şu an yapacak birşeyiniz yok o da istedi olduk der yani darp yok birşey yok zaman geçmiş

Büyük konuşmayla ilgisi yok... tecavüz olduğuna inanmadığım için yazdım...tecavüz hiç anlamadım biranda oldu diye anlatılacak bir durum değil... siz kaptırmış kendinizi birlikte olmuşsunuz terk edilince de tecavüz etti bana yalanına başvuruyorsunuz
Maşallah nasıl da anlıyorsunuz insan psikolojisinden böyle uzaktan şıp diye, nasıl da doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz maşallah adeta bir yalan dedektörü <3
Tecavüzün öyle bir anda olmadığına gelince birçok tecavüz mağduru ile röportaj yaptınız, açıp okudunuz herhalde
Çünkü malum zaman herkeste aynı işlemiyor.
Banlanacaksam banlanayım, şöyle hassas konulara yorum yaparken insan ya ben öyle düşünmesem bile gerçekse çok kalp kırarım dilimi azıcık törpüleyeyim der. Pes.

Tecavüze ugramissiniz ama psikolojik baskı hayatınızın her alanında hüküm sürdüğü için bu kararın doğru olup olmadığını bilememissiniz yada sorgulama imkanı bile bulamamissiniz. Eski nisanlinizda klasik yalanı sıralayıp o zaten bakire değildi diye kendini aklamis. Umarım bundan sonraki hayatınızda sizin için çok güzel gecer. Bu konuda eski nişanlın hariç babanizida kiniyorum keşke erken şikayet etseydiniz

Bunun adi tecavüz... Babanizin gücü size mi yetiyor ne kadar basit bir kadinin canini almak. Mesajlasma ve konusturma yoluyla deliller bulabiliyorsaniz eger telefonda bu meseleyi konusmussaniz bilmiyorum belki sebekenizin kayitlarinda vardir. Ortak arkadasiniz varsa o anlattirmaya calissin. Ailesiyle irtibata gecin. Ailesi de mi yok ortalarda

Nişan bozmakla ilgili dava açamıyor musun peki.İçinde evlilik vadi olduğu için açılabiliyor istemiş ol ya da istememiş ol sonuçta kandırıldığın gerçeğini değiştirmiyor kendini suçlu hissetme baban seni öldürceğini bir sinirle söylemiş olmalı onlarda ne yapacaklarını şaşkın haldedirler anlaşılır bir durum değil ama hepimizin ailesi mükemmel değil bizlerinde mükemmel olmadığı gibi bazen şer görünen şey de hayır vardır üzülme ve hayatıma devam et merak etme bu davayı kazanamasanda adalet bir gün yerini bulur.

Back
X