taciz ediliyorum, korkuyorum

yorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
Ozaman abisiyle iletişime geçip olanları anlatacaksın canım.
Kardeşiniz düzelmezse şikayet edeceğim haberiniz olsun diyeceksin abisi mutlaka kulağını çeker.
Devam ederse de sikayet edeceksin.

bir de babanız açsın telefonu

kızımı rahatsız etme, yaptıklarını biliyoruz, bak acıdım sana mesleğinden olma diye engelledim, dilekçeyi bile yazdırmıştı gidiyordu ben boş ver kızım Allah'ından bulsun dedim modunda bir konuşma yapsa belki susar

ama tabii babana dönüp sen kızını masum sanıyorsun ama benimle şöyle böyle yaptı gibi bir muhabbete de girebilir

yorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
O zamana abisine bunu da ilet direkt meslekten men sebebi belinde silah var ,kuzum ya adam olacak ya da polis olmayacak ikisinden birini secsin sen mecburmusun korkuyla yasamaya sen abiyle acik acik konus o bence sana yardim eder goze alamazlar

Vallahi billahi böyle pisliğe papuç bırakmam.
Terbiyesiz cinsel birliktelik yaşamış diye horoz gibi gerile gireli her yerde anlatması ne yani.!!!
Küçük yer olduğu için diğerleri de faydalanırız ayağına bu manyağı ağızları sulama sulana dinler ah bize de bize de diye yanıp tutuşur.

Babanız da arkanızda, şikayetçi olun heryere şikayet edin.
Dava açın peşini bırakmayın.
Küçük yer diye bu manyagin sizi küçültmesine izin vermeyin.

arkadaşim neden bu kadar korkuyosun adam polis sicil diye bir şey var.
yap şikayetini dosyami kayboldu bidaha yap gerekirse savciliga yap sikayetini direk delillerini nesajlari toplayip.
öyle ben polisim istedigimi yaparim yok.

DAHa iyi değil mi. Ben olsam ortak tanıdıklarım varsa hayatını söndürürüm onun mesajını gönderirim.mesleği Asker polis olanların adli vakalara karışması mesleklerinin sonunu getiriyor diye biliyorum. Aklınca seni korkutuyor öldürürüm diye. Seni öldüremez ama o kesin atılır. Senin elin daha güçlü

Yorumları okuyorum ve tez zamanda bu ülkeden gidip bu yorumları yazan arkadaşların yaşadığı ülkeye yerleşmek istiyorum.

Lütfen önce kendi can güvenliğinizden emin olun. En öncelikli olan bu. Bu içinde yaşadığımız ülke şahane bir ülke olmakla birlikte aynı zamanda "erkek" bir ülkedir. Devletimiz "erkek" devlettir. Siz önce canınızı güvenceye alın, sonra ortamı kontrol ederek yapabileceğiniz tüm şikayetleri yapın. Twitter'da kadın isimlerini gündem yapmaktan yorulduk çünkü biz.

En büyük korkusunu söylemiş sana, elinde büyük bir koz var. Normal bir vatandaş olsa şikayet edilmesi daha az etkili olurdu belki. Direkt cimerê yazacağını söyle. .Hatta dah önce tehditle ilişkiye girdiği kişilerinde isimlerini ve mesleklerini paylaşacağını söyle. Muhtelemen onları da sorgulayacaklar, şimdiye kadar yaptıklarının bedelini ödeyeceksin de.
Gözü korkarsa o kaçar senden, baktın ki hala devam ediyor. Şikayet etmekten başka seçeneğin yok.

Saplantılı pislik, bunun gibileri hemen görevden alacaklar. Ne iğrenç ne ahlaksız:( ınş şikayet edersiniz ve gerekli cezayı alır:(

Senın memurlugunu yakarım dıye sende tehdıt et sonra sıkayet et. Kadınım beyanı esastır

Engelleyün numarasını eger işyerine gelirse polisi arayın çok daha ileri giderse Twitter e kadın kanallarına yazın

arayıp ne diyor

mesajlarda ne yazıyor

dün burada ona buna numaramı dağıttı konusu vardı

sizinki de dağıtmış olabilir mi, yani arayanlar başkaları olabilir mi

yani sizi aldatmış, hakkınızda konuşulmuş vs de şimdi neden arıyor beni nasıl bırakırsın gibi gurur mu yaptı

fake hesap vs IP si bulunur ama adam arıza gibi anlattın

şikayet et layığını bulsun dahi diyemiyoruz ne acı ki
mesajlar şu şekilde:
yeşilkalp biz kötü olamayız en azından ben sana kötü olamam neden her yerden beni engelledin hayatında biri varsa da biz hala arkadaşız ben sana ne yaptım
lütfen sadece cevap ver hatrım varsa
hastayım yeşilkalp evde bi başıma covid olmuşum 6.gün
aman bakma mesajlara sakın
aman görme mesajlarımı
hiç mi iyi günümüz olmadı
yalnızım yeşilkalp
geleceğim yanına dükkanda yalnızsın biliyorum
. sürekli bu şekilde uzayıp giden mesajlar kimisinde cevap vereyim diye ajitasyon yapıyor kimisinde hayatımda biri var beni rahatsız etme diyor. ki rahatsız eden kişi ben değilim bile sadece canım yansın kışkırtmak için yapıyor

Ozaman abisiyle iletişime geçip olanları anlatacaksın canım.
Kardeşiniz düzelmezse şikayet edeceğim haberiniz olsun diyeceksin abisi mutlaka kulağını çeker.
Devam ederse de sikayet edeceksin.
O zamana abisine bunu da ilet direkt meslekten men sebebi belinde silah var ,kuzum ya adam olacak ya da polis olmayacak ikisinden birini secsin sen mecburmusun korkuyla yasamaya sen abiyle acik acik konus o bence sana yardim eder goze alamazlar
yani benim düşündüğüm de buydu ben hata yapmamak adına doğru adımları atmaya çalışıyorum. babam yaşlandı kalbi burnunda bu olaydan sonra adam uyumuyor bile. kimse etkilensin istemiyorum

mesajlar şu şekilde:
yeşilkalp biz kötü olamayız en azından ben sana kötü olamam neden her yerden beni engelledin hayatında biri varsa da biz hala arkadaşız ben sana ne yaptım
lütfen sadece cevap ver hatrım varsa
hastayım yeşilkalp evde bi başıma covid olmuşum 6.gün
aman bakma mesajlara sakın
aman görme mesajlarımı
hiç mi iyi günümüz olmadı
yalnızım yeşilkalp
geleceğim yanına dükkanda yalnızsın biliyorum
. sürekli bu şekilde uzayıp giden mesajlar kimisinde cevap vereyim diye ajitasyon yapıyor kimisinde hayatımda biri var beni rahatsız etme diyor. ki rahatsız eden kişi ben değilim bile sadece canım yansın kışkırtmak için yapıyor

Şimdi bu mesajlarda suç unsuru yok

Yani özledim eski sevgilime yazdım

Tehdit hakaret küfür vs

Arayınca ne diyor

Beni bıraktın çok üzüldüm vs mi

Kesinlikle şikayet et

Amirine ulaş öncelikle konuş. Sonra savcılığa başvur

Senin uerinde olsam bir TV kanalına da ulaşırdım

asla asla yapmaz bunu. kanun nedir ne değildir çok iyi biliyor. dükkanıma gelirken bile kameranın görmediği kısımları kullanmıştı arkasında delil asla bırakmaz. şizofreni gibi oluyorum bu şekilde.

o zaman umursamayacaksın

evet biliyorum bu aşamada zor

ama cidden şu attığı mesajlarda hiçbir şey yok

ben ne mesajlar hayal etmiştim

adamın elinde foto var mı yani sana ait özel denilebilecek foto

onun dışında engelle telefondan, sosyal medya profilini yabancılara kapat

bir iki yazar umursamayınca bıkar

zaten kaç ayrı telefon numarası edinip de arayacak, yazacak engellersin bir ikisini biter gider

Back
X