E eşim zaten karadenizli o saatten sonra onu tutamam iş başka bi boyuta gider allah korusunarkadaşlar tepki verin, tepki vermeyip susunca bu aşağılıklar sizin rızanız olduğunu düşünüyor. Yani onun sizi izlediğinizi biliyorsunuz ama tepki vermiyorsunuz, yani rahatsız olmuyorsunuz. Bu hayvanoğlu hayvanların kafası böyle çalışıyor. Köşede sizi mi izlediğini gördünüz, zaten eşinizde yanınızda, düzgün bir uslupla "hayırdır bu saatte bişey mi diyecektin" fln diye sorun.
E eşim zaten karadenizli o saatten sonra onu tutamam iş başka bi boyuta gider allah korusun
Bu tür olaylarda tepki verse ne olacak? Ben söyleyeyim, '' Olur mu öyle şey, ben sokakta duruyodum, abla yanlış anlamış, ben zaten çok namuslu (!)yumdur, asıl o bana baktı, yüz vermedim, şimdi bana iftira atıyor. ''
Bunu çok üzülerek yazıyorum aslında böyle olmamalı, ama o aşağılık adamlar hep bir bahane bulur. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum, korkularınızı da, üzerine neden gidemediğinizi de. Ama en azından baktığını yakaladığınızda bozun, eşiniz yanınızdayken baktığında özellikle onun yanında yapın bunu. Başka türlüsünden anlamıyor bu ahlaksızlar.
Tabii ki öyle, '' Buyurun, birşey mi istediniz'' gibi mesela. Kocam karadenizli diyo, karadenizliler malum biraz sinirli olur, bence ondan da çekiniyor.aynı şeyi söyledim ama ben de eşi yanındayken bakarken gördüğünde hayırdır fln desin.
Kocasına "bu da bana aylardır bakıyor şöyle böyle" demesinden yada hiç sesini çıkarmamasından daha iyi değil mi?
Kesinlikle susmayin biz kadinlar o kötü bakışları bile hissediyoruz başıma okadar çok şey geldi ki hiçbirinde susmadim susamam böyle insan müsveddeleri bizim korkmamizdan güç alıyorlarBugün özellikle çıkıcam o zaman geldiğinde bi hayırdır çekiyim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?