- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
Merhabalar
Kızlar biz bi ay kadar önce yeni ev aldık ve taşındık. Çok büyük hevesle aldık sıfır ev aldık ama laminantından mutfak dolabına kadar kendimize göre değiştirdik. Sorun şu, evimizin bitişiğinde erkek berberi var, evde olmadığımız zaman gelen bi kaç kargoyu oraya bıraktırdık, eşim ben alırım demesine rağmen ben dayanamayıp girip almıştım bi keresinde. O günden sonra berber olan kişi genç bi çocuk, sürekli bizim evin altına gelmeye başladı evin önünde park var kızımı parka götürünce gelip parkın orda dikiliyor mutfakta cam açık iş yaptığımda aşağıdan biraz görünüyor onunda dışardan beni izlediğini farkettim. Dün gece kızım uyuduktan sonra camda eşimle sigara içiyoduk bi baktım köşede bizi izliyor. Gece korkudan uyuyamadım ne yapmaya çalışıyor ben mi yanlış anlıyorum. Kargocu diye gelip eve girecek diye de korkuyorum başka bi ton senaryo geliyo aklıma kızımı parka çıkarmak istemiyorum onun yüzünden. Bana bi akıl verin babama mı söylesem gelip inceden ayar versin ne biliyim çok tedirginim napsam?
Şuana kadar belki sen aşırı dikkat ettiğinden öyle görmüş olabilirsin ama yine de dikkatli olacaksın tabi. Mümkün olduğu kadar görmezden gel bakalım belli bir süre. Ne olacak? Belki de adamın zaten normalde yaptığı davranışlardır.. Ama dikkatli ol tabi...