Taciz korkusu

Merhabalar

Kızlar biz bi ay kadar önce yeni ev aldık ve taşındık. Çok büyük hevesle aldık sıfır ev aldık ama laminantından mutfak dolabına kadar kendimize göre değiştirdik. Sorun şu, evimizin bitişiğinde erkek berberi var, evde olmadığımız zaman gelen bi kaç kargoyu oraya bıraktırdık, eşim ben alırım demesine rağmen ben dayanamayıp girip almıştım bi keresinde. O günden sonra berber olan kişi genç bi çocuk, sürekli bizim evin altına gelmeye başladı evin önünde park var kızımı parka götürünce gelip parkın orda dikiliyor mutfakta cam açık iş yaptığımda aşağıdan biraz görünüyor onunda dışardan beni izlediğini farkettim. Dün gece kızım uyuduktan sonra camda eşimle sigara içiyoduk bi baktım köşede bizi izliyor. Gece korkudan uyuyamadım ne yapmaya çalışıyor ben mi yanlış anlıyorum. Kargocu diye gelip eve girecek diye de korkuyorum başka bi ton senaryo geliyo aklıma kızımı parka çıkarmak istemiyorum onun yüzünden. Bana bi akıl verin babama mı söylesem gelip inceden ayar versin ne biliyim çok tedirginim napsam?

Şuana kadar belki sen aşırı dikkat ettiğinden öyle görmüş olabilirsin ama yine de dikkatli olacaksın tabi. Mümkün olduğu kadar görmezden gel bakalım belli bir süre. Ne olacak? Belki de adamın zaten normalde yaptığı davranışlardır.. Ama dikkatli ol tabi...

O tam bakarken telefonla konuşuyormuş gibi yap nice söylen: nasıl adamlar var yahu kendini adam sanıyorlar.evli barklı çocuklu insana bakıyorlar kendilerini adam sanıyorlar.allahtan evimizde kamera varda herşeyi her acıdan görüyor başıma gelse direkt polise veririm kamerayı felan de ....anlar herhalde öküz bir sey pesindeyse

kaçıp korkacağınıza sert sert bakamıyor musunuz konuşmasanız da?
valla ben benim suratıma bakan adama sert sert baktığımda suratıma bakmaya devam eden olmadı.
Yaaaa dimi sen yüz verdin olur hep bu işin sonu. Hanımefendi bu berberi ben dükkan önünde gördüğümde üç adımda evime girebilecekken karşı kaldırıma geçip tekrar karşıdan karşıya geçiyorum evime girmek için! Adamın bugüne kadar suratına bakmışlığım yok tarif et deseler edemem! Ne kadar meraklısınız hemen kadını suçlamaya

O tam bakarken telefonla konuşuyormuş gibi yap nice söylen: nasıl adamlar var yahu kendini adam sanıyorlar.evli barklı çocuklu insana bakıyorlar kendilerini adam sanıyorlar.allahtan evimizde kamera varda herşeyi her acıdan görüyor başıma gelse direkt polise veririm kamerayı felan de ....anlar herhalde öküz bir sey pesindeyse
Evet bu çok mantıklı bunu yapıcam

Cok emin olmadan hareket etmeyin bence. Tesadüftür belki. O zaman o insana da yazik cünkü cok agir bir itham. Annemlerin ordada bir erkek berberi var genelde kapinin önünde oluyorlar müsteri olmayinca. Bu paket alma olayindan önce o kisi görünmüyormuydu oralarda eminmisiniz?
Evet %100 emin olamıyorum sadece daha önce bekar görümcem de ondan rahatsız olduğunu söylemişti biraz da ondan dolayı işkillendim hareketlerini sorguluyorum

mutlaka birine söyle sessiz kalmandan başka anlam çıkarabilir başına dert olur

Merhabalar

Kızlar biz bi ay kadar önce yeni ev aldık ve taşındık. Çok büyük hevesle aldık sıfır ev aldık ama laminantından mutfak dolabına kadar kendimize göre değiştirdik. Sorun şu, evimizin bitişiğinde erkek berberi var, evde olmadığımız zaman gelen bi kaç kargoyu oraya bıraktırdık, eşim ben alırım demesine rağmen ben dayanamayıp girip almıştım bi keresinde. O günden sonra berber olan kişi genç bi çocuk, sürekli bizim evin altına gelmeye başladı evin önünde park var kızımı parka götürünce gelip parkın orda dikiliyor mutfakta cam açık iş yaptığımda aşağıdan biraz görünüyor onunda dışardan beni izlediğini farkettim. Dün gece kızım uyuduktan sonra camda eşimle sigara içiyoduk bi baktım köşede bizi izliyor. Gece korkudan uyuyamadım ne yapmaya çalışıyor ben mi yanlış anlıyorum. Kargocu diye gelip eve girecek diye de korkuyorum başka bi ton senaryo geliyo aklıma kızımı parka çıkarmak istemiyorum onun yüzünden. Bana bi akıl verin babama mı söylesem gelip inceden ayar versin ne biliyim çok tedirginim napsam?
Bence de soyle babana hiç iyi değil

Derim ki kardeş sen hayırdır? Buralarda seni fazlaca görüyorum bizim apartmanda falan kız arkadaşın mı var? Ama dikkatli ol maazallah abisi falan vardır fark eder sonra seni eşşek sudan gelinceye kadar döver ayıramayız da...

Eğer tutum sizeyse mesajı alır zaten ama yok devam ederse tabii ki eşine söyle
Konu sahibi aynen bu arkadasın dedıgını diyin.
Aba altından sopayı gösterin, baktınız hala aynı ozaman baska birsey dusunursunuz

Yaaaa dimi sen yüz verdin olur hep bu işin sonu. Hanımefendi bu berberi ben dükkan önünde gördüğümde üç adımda evime girebilecekken karşı kaldırıma geçip tekrar karşıdan karşıya geçiyorum evime girmek için! Adamın bugüne kadar suratına bakmışlığım yok tarif et deseler edemem! Ne kadar meraklısınız hemen kadını suçlamaya
sanırım az anlama zorluğunuz var. ben kadını mı suçlamışım? suratına bakamadığınız insanın peşinizde olduğunu nereden biliyorsunuz? bence tedavi olun : )

Evet %100 emin olamıyorum sadece daha önce bekar görümcem de ondan rahatsız olduğunu söylemişti biraz da ondan dolayı işkillendim hareketlerini sorguluyorum
Peki tehlikeli serseri bir tip mi? Olayin ciddiyeti tam olarak nedir onu anlamaya calisiyorm. Cünkü esim karadenizli dediniz:) Ese söylemeden halledilcek bir durum mu acaba

sanırım az anlama zorluğunuz var. ben kadını mı suçlamışım? suratına bakamadığınız insanın peşinizde olduğunu nereden biliyorsunuz? bence tedavi olun : )
Suratına bakmadan da görebiliyorum kimin nerde olduğunu siz baya herkesle göz göze gelmeye alışıksınız belli ki.

İşte tam da suçlayan saldıran o tipi tip insancıklardansınız

Peki tehlikeli serseri bir tip mi? Olayin ciddiyeti tam olarak nedir onu anlamaya calisiyorm. Cünkü esim karadenizli dediniz:) Ese söylemeden halledilcek bir durum mu acaba
Eşim yanımda sigara içerken köşede bizi izliyordu, yani çok sık bizim camı izler pozisyon da onu görüyorum, bir de ben parkta yokken hiç parkın oraya gitmiyor camımdan direk park görünüyo, ben ne zaman gidiyorum 5 dk sonra orda

Eşinize hepsini anlatın ve eşiniz onu biraz korkutsun. Yine de çok dikkatli olun. Özellikle kızınızı asla tek bırakmamaya, gözünüzün önünden ayırmamaya dikkat edin.

keşke zamanında benim annem de beni gözünün önünden ayirmasaydi.

Böyle pisliklerin de Allah belasını versin.

Emin misiniz? Parkta falan gördüğünüzde seni sürekli bu binaya bakarken görüyoruz başın derde girmesin falan diyebilirsiniz bence.

Back
X