Taciz mi yoksa hayal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam emin olamadığımdan vicdanım da sızlıyor. Nasıl bunları düşünürüm diye. Çünkü normalde hep ilgili sevgi dolu bir babaydı, her maddi ihtiyaçlarımı karşılayan. İnsan konduramıyor da. O yaşlarda acaba kendim çamaşırımı çıkarsam hatırlıyor olur muydum.. ama neden bir çocuk bunu yapar ki..
Hayır kendin çıkarmadın imkansız hepimizde o yaşlarda öyle uyurgezerlik olurdu ama iç çamaşırı çıkarıp tekrar üstüne pijama giyip uyumadık.Burada ki tersliği gör lütfen zaten bu tarz insanların genel tavrı iyi olur vicdanlarındaki o iğrenç sesi bastırmak için.

Bilemiyorum.
Annem kesinlikle inanmaz. Bakışlarını söylediğimde sen yanlış anlıyorsun o senin baban, öyle bakmıyor deyip bana kızıyor. Bu bakışları da alışkanlık gibi kayıyor gözleri. Kötü niyet sezmiyorum aslında ama çok muallaktayım.
Bunu öğrenip ogrenmemek konusunda bile terapiste gitmelisiniz diye düşünüyorum. Yani arti ve eksilerini konusmak acisindan.

Gecenlerde menendez kardesler olayını okumustum. Bir baba iki erkek evladına 12 yıl boyunca tecavüz ediyor. Farklı pozisyonlar, fanteziler uyguluyor cocuklar öyle bir hale geliyor ki yasadıkları fantezilere isim takıyorlar (mahkemede anlatırken dinledim videoda) babaya ve anneye gelecek olursak varlıklı dısarıdan evlatlarıyla ilgilenen sevgi dolu, birinin baktıgında asla yapmaz etmez mümkün degil kisiliklerden yani. Anne bile kabul etmeyip, göz yumuyor. Fakat cocuklar cok cekmis ve cinayet islemisler. Yani diyecegim o ki sevgi dolu olması, ilgilenmesi bunları yapmayacagı anlamına gelmez. Herkes her seyi yapabilir. O yaslar hatırlanmayacak bir yaslar degil, bilincaltınıza bir kere islemis. Bence bi’ terapi alın.

Çok derin hassas konu.

İnşallah fake sindir😥😥
Fake olsa bile sahte kurgu hikayesini yazmak bile psikolojik rahatsızlık, korkunc. Üstelik burda bi kız vardı profilinde kaslı bi bayan vardı nickini hatırlayamadım. Babası ve abisinin taciz hikayesini anlatmıstı. Hepimiz bir olup sikayetler ettik, kurtarmaya calıstık. Fakat korkudan en sonunda fake oldugunu söyleyince yine sikayeti geri cekmedik. Umarım evine kagıt gitmistir, babasının abisinin yüzüne bakamaz hale gelmistir. Kurgusu bile kötü.

Cok hassas konu bence de.
Açık giyilince bakması, belki ayıp git üstüne doğru dürüst şey giy diyedir. Babalar dedeler açık giyilmesini tasvip etmez ya o olabilir.
Uzmandan yardım alın. Aklınızdaki bulanıklığa son verip. Acaba mı demek sizi daha kötü duruma götürür. Kesin sonuca ulaşırsanız ona göre hayatınıza yön verirsiniz.

ne hissediyorsanız o doğrudur bence
ancak böyle bir şey yapan tek seferle kalmazdı

Bu bakışları da alışkanlık gibi kayıyor gözleri. Kötü niyet sezmiyorum aslında ama çok muallaktayım.
Bence siz bunu normalleştirmişsiniz yıllardır yaşadığınız bir durumsa. İnsanın kızına gözü kayması ne demek ya, bunun alışkanlık ile hiç ilgisi olabilir mi?

Fake olsa bile sahte kurgu hikayesini yazmak bile psikolojik rahatsızlık, korkunc. Üstelik burda bi kız vardı profilinde kaslı bi bayan vardı nickini hatırlayamadım. Babası ve abisinin taciz hikayesini anlatmıstı. Hepimiz bir olup sikayetler ettik, kurtarmaya calıstık. Fakat korkudan en sonunda fake oldugunu söyleyince yine sikayeti geri cekmedik. Umarım evine kagıt gitmistir, babasının abisinin yüzüne bakamaz hale gelmistir. Kurgusu bile kötü.
Böyle konularda fake olmak bile başlı başına hastalık bence yaaa😭😭😭

Tam emin olamadığımdan vicdanım da sızlıyor. Nasıl bunları düşünürüm diye. Çünkü normalde hep ilgili sevgi dolu bir babaydı, her maddi ihtiyaçlarımı karşılayan. İnsan konduramıyor da. O yaşlarda acaba kendim çamaşırımı çıkarsam hatırlıyor olur muydum.. ama neden bir çocuk bunu yapar ki..
Belki gece uykunuz da rahatsız olup çıkardınız. Ama hatırlamıyorsunuz. Oğlumda 7 yaşında, gece tuvalete gider. Pijama sını çıkarır, hatta bazen tuvalette kaçırıp iç çamaşırını çıkarıp sadece pijaamasını giyer. Kimisini hatırlar, kimisini hatırlamaz.
Sizin durum da şu dikkatimi çekti, sizin içinizde şüphe var. Benim başıma gelse, böyle birşey düşünmez uyku sersemi ben çıkarmışımdır diye düşünürdüm. Babanıza karşı bu konuda güvenmiyorsanız bir sebebi olmalı

Bana saçma geliyor, hadi biseyler yapti diyelim, pantolununu kaldiripta, külotu niye unutsun? O daha çok süphe uyandirici.

Ve bişeyler yapmiş olsaydi uyanirdin. Tüm ev uyanirdi. Ve tek bir defada kalmazdi. Sürekli bunu his ederdin, sevme bahanesi ile yakinlaşma olurdu,.. Yani iğrenç iğrenç şeyler.

Yani ya konu fake, ya konu sahibi olmayan şeylerin peşinde. Şurda taşlancam ama evet taciz/tecavüz olaylari ne yazikki yaygin. Kadinin beyani esastir. Ve bu konularda cezalar daha ağir olmali, çocukkar eğitilmeli.

Ancak küçük bir kesim var ki, mağdur olmak için onlarda olmayan olaylara yada en küçük şeylere taciz olarak bakiyorlar. Bu konu buna benzer bence.

Fake misin diyenler olmuş ama böyle bir durumu uydurmak bana ne kazandırabilir. Emin olun hissettiğim ve yaşadığım şeyleri yazıyorum. Yine de teşekkür ederim.

Yıllardır aklıma takılan bir şeyi sormak için üye oldum buraya. İlkokul dönemlerimde odam yoktu. Salonda çekyatı açardık orada uyurdum. Bazen yanımda annemle ablam yatardı bazen de babam. Ki biriyle uyumaktan hiç hoşlanmaz rahatsız olurdum. Bir geceyi hayal meyal hatırlıyorum. O gece babam yanıma yatmıştı beraber uyuduk. Sabah kalktığımda altımda pijamam vardı evet ama iç çamaşırım yoktu. Bir bakındım yatağın içinde buldum. Korktuğumu hatırlıyorum. Hızlıca tekrar giydim anneme söylemedim neden bilmiyorum. Bir daha da kimseyle uyumak istemedim. Tek hatırladığım bunlar. Acaba uyku sersemi iç çamaşırımı ben mi çıkardım, ama neden çıkarayım ki diyorum. Hiç böyle şeyler yapmazdım. İç çamaşırımın çıktığını bile hissetmedim. Bir dönem uyur gezerdim. Bu da aklıma takılıyor. Ama o dönem annem hep takipteydi beni, üstümü başımı hiç çıkarmazdım. Annem mutlaka söylerdi. Hayal mi gördüm acaba diyorum ama olamaz da.

Size önemsiz gelebilir belki ama bu yaşıma kadar hep aklımda olan bir şey bu. Babamla aramız gayet iyiydi, yanlış bir hareketini görmedim. Sadece bir huyu var, huy mu desem bilemiyorum ama. Çok açık giyinmiyor olmama rağmen dar bir tişört giydiğimde göğüs tarafıma gözleri kayıyor, popo da aynı şekilde. Anneme de ablama da yada bir akrabaya karşı da.. bu sadece bana özel bir durum değil. Pis gözle değil eminim fakat rahatsız olmuyor değilim. Alışkanlık olmuş sanki farkında değil o bölgelere baktığının. Evde bile uzun tişörtler giyiyorum. Yıllar önce bunu anneme söylediğimde baban bunu duysa intihar eder kızlarım nasıl düşünüyor diye dedi, asla öyle bir şey olamaz öyle bakmıyor o saçmalama dedi. Böyle düşündüğüm için de vicdan yapıyorum neler düşünüyorum ben diye :KK43: çünkü normalde gayet iyi bir baba oldu, başka rahatsız edici bir şey hiç hatırlamıyorum.

Bir de 7-8 yaşlarında bir çocuk böyle şeyler yapıp hatırlamıyor olabilir mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Yıllardır aklıma takılan bir şeyi sormak için üye oldum buraya. İlkokul dönemlerimde odam yoktu. Salonda çekyatı açardık orada uyurdum. Bazen yanımda annemle ablam yatardı bazen de babam. Ki biriyle uyumaktan hiç hoşlanmaz rahatsız olurdum. Bir geceyi hayal meyal hatırlıyorum. O gece babam yanıma yatmıştı beraber uyuduk. Sabah kalktığımda altımda pijamam vardı evet ama iç çamaşırım yoktu. Bir bakındım yatağın içinde buldum. Korktuğumu hatırlıyorum. Hızlıca tekrar giydim anneme söylemedim neden bilmiyorum. Bir daha da kimseyle uyumak istemedim. Tek hatırladığım bunlar. Acaba uyku sersemi iç çamaşırımı ben mi çıkardım, ama neden çıkarayım ki diyorum. Hiç böyle şeyler yapmazdım. İç çamaşırımın çıktığını bile hissetmedim. Bir dönem uyur gezerdim. Bu da aklıma takılıyor. Ama o dönem annem hep takipteydi beni, üstümü başımı hiç çıkarmazdım. Annem mutlaka söylerdi. Hayal mi gördüm acaba diyorum ama olamaz da.

Size önemsiz gelebilir belki ama bu yaşıma kadar hep aklımda olan bir şey bu. Babamla aramız gayet iyiydi, yanlış bir hareketini görmedim. Sadece bir huyu var, huy mu desem bilemiyorum ama. Çok açık giyinmiyor olmama rağmen dar bir tişört giydiğimde göğüs tarafıma gözleri kayıyor, popo da aynı şekilde. Anneme de ablama da yada bir akrabaya karşı da.. bu sadece bana özel bir durum değil. Pis gözle değil eminim fakat rahatsız olmuyor değilim. Alışkanlık olmuş sanki farkında değil o bölgelere baktığının. Evde bile uzun tişörtler giyiyorum. Yıllar önce bunu anneme söylediğimde baban bunu duysa intihar eder kızlarım nasıl düşünüyor diye dedi, asla öyle bir şey olamaz öyle bakmıyor o saçmalama dedi. Böyle düşündüğüm için de vicdan yapıyorum neler düşünüyorum ben diye :KK43: çünkü normalde gayet iyi bir baba oldu, başka rahatsız edici bir şey hiç hatırlamıyorum.

Bir de 7-8 yaşlarında bir çocuk böyle şeyler yapıp hatırlamıyor olabilir mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ay siz böyle söyleyince benim de babamın yaptığı bir şey aklıma geldi. Gerci bugün üstünde düşündüm. 3 4 yaslarındayken babamla dedemlere oturmaya gitmiştik. Ben babamın önünde dininde oturuyordum. Yerde oturmuştuk. Sonra babam ellerini şortumun icine sokup popomu sıkıp bırakıyordu. Belki sevdiğinden bilemiyorum ama bu durumu hiç unutamadım. O zamanlar bile rahatsız hissetmiş olacağım ki aklımda kalmış.

Babanızın böyle bir niyeti olsa bir kere yapıp bırakmazdı bence. Sürekli taciz etse sizinde daha çok hatırladığınız şey olurdu.
Bilemedim açıkçası. Acaba taciz etmek için çıkardı sonra siz hareket edince panikle sadece pijamayı mı giydirdi?
Ben yinede ihtimal vermiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X