(taciz)Sizce ne yapayim onemli konum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
Arkadaslar deli olcam deli o dereceyim. Nerden baslasam bilmiyorum sorun kendi ailem annemler.. biz kucukken babam vefat etti annemde evlendi. Oyle hic iyi biri olmayan tehditci çalışmaz kisilik yok yani oyle biriyle evlendi. Biz onlarla degil ananemlerle kaldik yillarca annem ben 14-15 yasimdaydim evlendiginde... O adamdan da bir oglu var annemin 14-15 yaslarinda iste. Yanliz biz bu cocukla hic bir arada buyumedik cunku annem bizle pek ilgilenmezdi gelmezdi gtmezdi o adam desen zaten ne zaman karsilassak bakislarindan bile rahatsz olurduk sapik yani resmen. Anneme kac kere ayril dedik ayrilmadi vs... Annem simdi o adamla degil artik. Bizde annemin yanina gidiyoruz tabi evde yine o adamdan olan oglu da var. Biliyorum kardesiniz diceksiniz. Biz bunun tavirlarindan hareketlerinden sapik mi buda babasi gibi diye kendi aramizda konusyorduk kiz kardeslerimle. Cunku hareketlerinden suphelendik. Neyse bir gun gelinimiz abla bu cocuk sapik dedi sok olduk cunku ona bsy dememistik ne oldu dedik iste kızıma (3 yasinda) tavirlari falan sapik bu dedi. Neyse gel zaman git zaman bir gun telefonu kiz kardesimin eline gecmis gecmisine bakmis uvey kizkardesle iliski yengeyle iliski bu tur videolar bakmis. Annemle konustuk annem bize kizar gibi yok ben onasordum virusmus o diyo. Ki degil . Gecen aksamda yine annemlerdeyiz ben guvenmek istyorum cocuk daha diyorum bi baktim gozu benim gogsumde ben bakinca kafasini cevirdim benimde kizim var 4 yaşında oraya gittik mi onla oynuyo surekli yanliz birakmamaya calisiyorum. Ama inanin stres olur oldum. Lutfen bana o sizin kardesiniz demeyin haberlde afedersnz babasi oz kizina neler oluyor ediyo. Gogsume bakmasi bende iyice paronaya etti yahu. Hadi gozu kaymistr desem daha oncede bu sekiilde bqktgini farkettim. Cildircam.
 
Arkadaslar deli olcam deli o dereceyim. Nerden baslasam bilmiyorum sorun kendi ailem annemler.. biz kucukken babam vefat etti annemde evlendi. Oyle hic iyi biri olmayan tehditci çalışmaz kisilik yok yani oyle biriyle evlendi. Biz onlarla degil ananemlerle kaldik yillarca annem ben 14-15 yasimdaydim evlendiginde... O adamdan da bir oglu var annemin 14-15 yaslarinda iste. Yanliz biz bu cocukla hic bir arada buyumedik cunku annem bizle pek ilgilenmezdi gelmezdi gtmezdi o adam desen zaten ne zaman karsilassak bakislarindan bile rahatsz olurduk sapik yani resmen. Anneme kac kere ayril dedik ayrilmadi vs... Annem simdi o adamla degil artik. Bizde annemin tany gidiyoruz tabi evde yine o adamdan olan oglu da var. Biliyorum kardesiniz diceksiniz. Biz bunun tavirlarindan hareketlerinden sapik mi buda babasi gibi diye kendi aramizda konusyorduk kiz kardeslerimle. Cunku hareketlerinden suphelendik. Neyse bir gun gelinimiz abla bu cocuk sapik dedi sok olduk cunku ona bsy dememistik ne oldu dedik iste kızıma (3 yasinda) tavirlari falan sapik bu dedi. Neyse gel zaman git zaman bir gun telefonu kiz kardesimin eline gecmis gecmisine bakmis uvey kizkardesle iliski yengeyle iliski bu tur videolar bakmis. Annemle konustuk annem bize kizar gibi yok ben onasordum virusmus o diyo. Ki degil . Gecen aksamda yine annemlerdeyiz ben guvenmek istyorum cocuk daha diyorum bi baktim gozu benim gogsumde ben bakinca kafasini cevirdim benimde kizim var 4 yaşında oraya gittik mi onla oynuyo surekli yanliz birakmamaya calisiyorum. Ama inanin stres olur oldum. Lutfen bana o sizin kardesiniz demeyin haberlde afedersnz babasi oz kizina neler oluyor ediyo. Gogsume bakmasi bende iyice paronaya etti yahu. Hadi gozu kaymistr desem daha oncede bu sekiilde bqktgini farkettim. Cildircam.
Kızınızı birazcik seviyorsaniz annenizin evine gitmekten vazgeçersiniz. Cok gormek isteyen bir anneyse oğlunu almadan sizin evinize gelir.
 
Kızınızı birazcik seviyorsaniz annenizin evine gitmekten vazgeçersiniz. Cok gormek isteyen bir anneyse oğlunu almadan sizin evinize gelir.
İnanki aylarca gitmiyorum biliyomusun :( surekli bahane buluyorum ama annemede direk bsy diyemiyorum annemede bize gel dedim mi onuda getryo
 
İnanki aylarca gitmiyorum biliyomusun :KK43: surekli bahane buluyorum ama annemede direk bsy diyemiyorum annemede bize gel dedim mi onuda getryo
O zaman görüşmeyeceksiniz. Cocuklukta yasananlarin yetiskinlikte ne denli yaralar açtığını bilemezsiniz. Koca koca insanlar cocuklukta yasadiklarindan dolayi terapilere dünya paralar döküyorlar. Cahil anneniz ve ergen sapik oglu kizinizdan daha mi degerli? anlamak istersen konusacagim de. Anlamamakta kararliysa birak mesafeni koy. Ebeveyn olarak cocugunuzu korumak zorundasiniz.
 
Hal ve hareketleri hoş değil ,zaten telefon geçmişinde de kendini belli etmiş.Ergenlik dönemi de buna tuz biber olmuş ,sekse ilgisi artmış.Bu yaşta ve böyle şeylere ilgisi olan biri ne yapar eder kızınıza bi girişimde bulunur.Kafaya onu koymuştur ..Kızınızın taciz yarasına sebep olmadan uzaklaşın o insanlardan ..Annneiz de madem kabul etmiyor ,bırakın yaşasın ..Bir de neyi kabul etmiyor ya ,böyle bişeyin sorgusu dahi olmaz kaç kişi farketmiş ..Siz uzak durun madem
 
Annem ilgisizdir zaten yani böyle anac degildir. Sinir ediyo insani iste. Bide o adamdan cocuk yapti diye kiziyoruz
 
Su an 14 iste kucukmu sence ya of
Küçük değil. Tam ergen yaşları üstelik. Meyilli olur cinselliğe. Ama bu sapıklığını yaşıyla, ergenliğiyle açıklamak mümkün değil tabii. Kızınızı koruyun çocuktan. Ben virüs bahanesini sizin için demedim. Anneniz çocuğa o videoları sormuş, o da virüs demiş ya. Aldatan eşler, sapık kardeşler, hepsi aynı yalana sığınıyor. O da olmada ne diyeceklerdi acaba. Annenize de açık açık söyleyin gelmesin diye. Resmen yakalanmış, hala evinize sokmayı mı düşünüyor anneniz de?
 
Oynuyo bide zamp gibi pesini birakmiyo kizimin oyuncak baska sey oyle
4yasindaki çocuğa sıkıştırıp bisey yapsa çocuk onu algılayamaz ki belkide arada yapıyor bilemezsiniz çünkü çocuğunuza hangi hislerle yaklaştığını bilmiyorsunuz. Sizin evladınz daha çok kucuk bir melek o daha onu korumak göreviniz bu yüzden içinizdeki en ufak bir şüphe bile annenizle görüşmeyi kesmenize yeter. Eğer anneniz sızı anlamıyorsa yapacak birşey yok.
 
Gerekirse annenizi hiç görmeyin ya da sadece o gelsin size. Ne kadar gözünüz üzerinde olursa olsun hiç beklenmedik bir anda bile çocuğunuzu istismar edip büyük travmalara yol açabilir
 
Back
X