(taciz)Sizce ne yapayim onemli konum

4yasindaki çocuğa sıkıştırıp bisey yapsa çocuk onu algılayamaz ki belkide arada yapıyor bilemezsiniz çünkü çocuğunuza hangi hislerle yaklaştığını bilmiyorsunuz. Sizin evladınz daha çok kucuk bir melek o daha onu korumak göreviniz bu yüzden içinizdeki en ufak bir şüphe bile annenizle görüşmeyi kesmenize yeter. Eğer anneniz sızı anlamıyorsa yapacak birşey yok.
Cok sık gorusmuyorum ayda bir falan ve ondada yanliz birakmiyorum hic

Arkadaslar deli olcam deli o dereceyim. Nerden baslasam bilmiyorum sorun kendi ailem annemler.. biz kucukken babam vefat etti annemde evlendi. Oyle hic iyi biri olmayan tehditci çalışmaz kisilik yok yani oyle biriyle evlendi. Biz onlarla degil ananemlerle kaldik yillarca annem ben 14-15 yasimdaydim evlendiginde... O adamdan da bir oglu var annemin 14-15 yaslarinda iste. Yanliz biz bu cocukla hic bir arada buyumedik cunku annem bizle pek ilgilenmezdi gelmezdi gtmezdi o adam desen zaten ne zaman karsilassak bakislarindan bile rahatsz olurduk sapik yani resmen. Anneme kac kere ayril dedik ayrilmadi vs... Annem simdi o adamla degil artik. Bizde annemin yanina gidiyoruz tabi evde yine o adamdan olan oglu da var. Biliyorum kardesiniz diceksiniz. Biz bunun tavirlarindan hareketlerinden sapik mi buda babasi gibi diye kendi aramizda konusyorduk kiz kardeslerimle. Cunku hareketlerinden suphelendik. Neyse bir gun gelinimiz abla bu cocuk sapik dedi sok olduk cunku ona bsy dememistik ne oldu dedik iste kızıma (3 yasinda) tavirlari falan sapik bu dedi. Neyse gel zaman git zaman bir gun telefonu kiz kardesimin eline gecmis gecmisine bakmis uvey kizkardesle iliski yengeyle iliski bu tur videolar bakmis. Annemle konustuk annem bize kizar gibi yok ben onasordum virusmus o diyo. Ki degil . Gecen aksamda yine annemlerdeyiz ben guvenmek istyorum cocuk daha diyorum bi baktim gozu benim gogsumde ben bakinca kafasini cevirdim benimde kizim var 4 yaşında oraya gittik mi onla oynuyo surekli yanliz birakmamaya calisiyorum. Ama inanin stres olur oldum. Lutfen bana o sizin kardesiniz demeyin haberlde afedersnz babasi oz kizina neler oluyor ediyo. Gogsume bakmasi bende iyice paronaya etti yahu. Hadi gozu kaymistr desem daha oncede bu sekiilde bqktgini farkettim. Cildircam.
Bu konuyu daha önce açmamış mıydınız?

Siz zaten bu çocuğa ön yargiliydiniz.O zamanda yazmıştım Allah bu çocuğun yardımcısı olsun.

Ben yazdiklarinizin çoğunun abartı olduğunu düşünüyorum. Yok üvey kardeşle ilişki! daha neler..

O çocuk daha küçük..Çevrenizin,aile yapınızın,çocuğun etrafında ki örnekleri bilemem ama bu durumu burdan değil iyi bir pedegogla çözersiniz..

Burdan sürekli bu çocuk üzerinden konu açıp hepimizin tuu kaka demesini bekliyorsunuz.
O çocuk istemeseniz de sizin kardeşiniz lütfen vicdanlı olun ve ona Ablalık yapın , konuşun ,merhamet edin.

Elinizden gelse çocuğu bir kaşık suda boğacaksınız? Annenizin hatalarını, size göstermediği ilgisizliği,sevgisizliği bu çocuğa ödetemezsiniz!

Aylarca once burada bu konuyu actim herkes kizdi o senin kardesi. Yok onu iste sen pskolaga gotur bilmem ne... Cocukla bi samimiyetimiz yok aslindaberaber buyumedik izledigi videolardan da belli bizi kardesi gibi gormuyor

Siz zaten bu çocuğa ön yargiliydiniz.O zamanda yazmıştım Allah bu çocuğun yardımcısı olsun.

Ben yazdiklarinizin çoğunun abartı olduğunu düşünüyorum. Yok üvey kardeşle ilişki! daha neler..

O çocuk daha küçük..Çevrenizin,aile yapınızın,çocuğun etrafında ki örnekleri bilemem ama bu durumu burdan değil iyi bir pedegogla çözersiniz..

Burdan sürekli bu çocuk üzerinden konu açıp hepimizin tuu kaka demesini bekliyorsunuz.
O çocuk istemeseniz de sizin kardeşiniz lütfen vicdanlı olun ve ona Ablalık yapın , konuşun ,merhamet edin.

Elinizden gelse çocuğu bir kaşık suda boğacaksınız? Annenizin hatalarını, size göstermediği ilgisizliği,sevgisizliği bu çocuğa ödetemezsiniz!
Kusura bakma da resmen sacmalamissi. Ne alaka on yargi bir ben degil kac kisi oyle.dusnuyor ben de cozum ariyorum buna

Abarti derken yalan mi soyluyorum izledigi videoyu uvey kiz kardesle iliskiyebakmis

Valla bırakın kardeş edebiyatını kimsenin sizi eleştirmesine de kulak asmayın. O eve gitmeyin. Evlat her şeyden önemlidir. Sizin göreviniz ablalık yapmak değil annelik yapmak bence. Kimsenin bozuk psikolojili çocuğunu iyileştirme gibi bi misyonunuz yok. Onu da kendi annesi dusunsun artik soylemissiniz de.siz kizını koruyun.

Abarti derken yalan mi soyluyorum izledigi videoyu uvey kiz kardesle iliskiyebakmis
Siz gözünüzle gördünüz mü ?

Ben o zaman size yazmıştım ablalık yapın, bu çocuğa yardım edin..

Siz o zaman o benim kardeşim değil diye cevaplar veriyordunuz.

O zaman da abartıyordunuz şimdi de !

Valla bırakın kardeş edebiyatını kimsenin sizi eleştirmesine de kulak asmayın. O eve gitmeyin. Evlat her şeyden önemlidir. Sizin göreviniz ablalık yapmak değil annelik yapmak bence. Kimsenin bozuk psikolojili çocuğunu iyileştirme gibi bi misyonunuz yok. Onu da kendi annesi dusunsun artik soylemissiniz de.siz kizını koruyun.
Evet sana katiliyorum ben ne yapabilirim zaten herseyi de ben mi dusuncem zaten yilarca anasiz babasiz buyuduk bari kendi kizime iyi bir anne olmak icin ugrasiyorum

Telindeki gecmis videolari kiz kardesim gordu beni aradi hemen. Uvey kizkardesle iliski aratmis dedi yengeyle.iliski aratmis dedi vs vs

Neyse arkadaslar saolun hepiniz cevaplariniz icin on yargilo degilim hic aklimizda onunla ilgili boyle bir dusunce yoktu herkes sonra sonra farkettii yani kizkardeslerim ben gelinimiz

Bu devirde öz kardeşe bile güvenilmez,ne kadar sinir bozucu acı bir durum.Bence kızınızı uzak tutun.Anneniz konduramıyor belki ama Allah korusun devir çok kötü.

Gogsume falan yanlislikla.bakamz dimi sizce 2 oldu bu
Siz onu birakin da 4 yasindaki kizinizi ne pahasina olursa olsun bu cocukla ayni ortama sokmayin. Annemi ozluyorum falan bos seyler, kizinizin basina gelebilecekleri dusununce.

Zaten ne geliyorsa insanların başına sorumsuz anne babadan geliyor kardeşinizde daha çocuk ve ne yazık ki sorumsuz ebeveynler yüzünden bu hale gelmiş sizin yapacağınız uzak durmak çünkü anneniz belli ki size değer vermiyor verse oda korkar ve bir çaresine bakardı sadece oğlunun adı kötüye çıkmasın Allah akıl fikir versin kardeşinizi de doğru yola çevirsin

Evet çocuk çocuk dediğiniz sizin kardeşiniz.
Babasını sevmeyebilirsiniz, şuan yanlış eğilimleri de olabilir ama yaşı itibariyle destek alması gereken durumda.
14 yaşında bu tarz aramalar yapıyorsa, neye maruz kaldı, hangi ortamda bulundu, nasıl ihmal edildi ki bilir "kardeşiniz"?

Kızınızı korumakla sorumlusunuz anne olarak aynı ortamda bulundurmamayin ikisini ama zaten sorumsuz olduğunu soyediginiz annenizle ilgisiz bir hayata mahkum etmeyin, bir uzmandan yardım almasını sağlayın.

Zaten ne geliyorsa insanların başına sorumsuz anne babadan geliyor kardeşinizde daha çocuk ve ne yazık ki sorumsuz ebeveynler yüzünden bu hale gelmiş sizin yapacağınız uzak durmak çünkü anneniz belli ki size değer vermiyor verse oda korkar ve bir çaresine bakardı sadece oğlunun adı kötüye çıkmasın Allah akıl fikir versin kardeşinizi de doğru yola çevirsin
Amin amin inss dogru yola gider ya keske yanilsak

Hadi siz biliyorsunuz onlem alacaksınız peki onların etrafındaki masum yavrucaklar ne olacak? Anneniz kendine gelsin bu işin uzmaninda çare arasın...

Back
X