Ben 14 yasında olduğunu okumamışım
Önceki konusunu da hatırlamıyorum.
Şayet olay gerçekse yine de şikayet edilmeli 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki çocuğu taciz etme hakkı vermez.
Ayrica ister inan ister inanma.. linc edin diye yazmadim gorende surekli ayni konuuu aciyorum sanacak bir kere actim aylar once evet simdide bir olumsuz davranisini gordum yine actim ..hayret biseysin yani
Ben eski actigim.konuya baktim sayfanin sonuna doğru hangi videolari gordugumuzu yazmisim arkadas ozaman yazmamisti simdi eklemis demis de benjm.icin... Kendisi o konuma bidaha bakarsa gorur bunu!!!!
Arkadaşlar iyi misiniz 14 yaşında ki bir çocuktan bahsediyorsunuz..
Evet son zamanlarda çok kötü şeyler duyuyoruz ama ben bu konu sahibinin ilk konusunu hatırlıyorum.
Kardeşini linç edelim diye elinden geleni yaptı bizler ona yol gösterdik kardeşini tedavi ettirebilirsin.Sen yapmak istemiyorsam anneni yönlendir. O zaman bu video aramaları da yoktu açıkçası ben hala bu videolara da inanmıyorum.
Bu sefer bu konuya bunu da ekledi biz çocuğu taşlayalım diye..
Bu konuyu açmasını da anlayamadım .Insanlar gitme gelme diyor ,çocuğa destek ol diyor hiçbirine daha olumlu bir şekilde dönmedi bir sene önce ki konuda ki gibi..
Sayesinde insanlar banlandi hala aynı minvalde devam ediyor..
Ne istiyor konu sahibi anlayamadım çocuğu taşlayalım, öldürelim mi?
İnsanlara sınır harbi yaşatıp 5 ay sonra bu konuya ekleme yaparak tekrar açacak.
Ben kardesmis dayiymis amcaymis anlamam.... Sizinde cevrenizde bu sekilde suphelendiginiz biri olsa eminim.cocugunuz icin tedirgin olursunuz. Ben kimseyi onyargili yargilamadim ortada suphlenmemizi gerektirecek sebepler var sonucta... Yasi 14 tamam cocuk ama ben tv de 13 yasindaki çocuğun kucuk cocuga tecavuzunu duydum. İster istemez evham oluyorum. Herkes ahkam.kesiyor yok soyle yok kardessiniz ne sacmaliyosunuz siz
Anneniz nasıl sizi yillarca görmeye gelmediyse annenizi karsiniza alin ve
"Benim evime oğlunu getirme şüpheleniyorum" deyin açık açık, mesele cocuksa önce kendiniz dusuneceksiniz.
Ayrıca sapık meyili olan bir insani da piskolog filan duzeltemez. Çocuğun hatiri olmaz diye bir paf vardir bizde. Pismanlik bir an acısı ömür boyu. Annenize asla gitmeyin o size gelirken oglunu kesinlikle getirmesin. Çözüm bu kadar basit neyi uzatiyorsunuz.
Anneniz nasıl sizi yillarca görmeye gelmediyse annenizi karsiniza alin ve
"Benim evime oğlunu getirme şüpheleniyorum" deyin açık açık, mesele cocuksa önce kendiniz dusuneceksiniz.
Ayrıca sapık meyili olan bir insani da piskolog filan duzeltemez. Çocuğun hatiri olmaz diye bir paf vardir bizde. Pismanlik bir an acısı ömür boyu. Annenize asla gitmeyin o size gelirken oglunu kesinlikle getirmesin. Çözüm bu kadar basit neyi uzatiyorsunuz.
Maalesef ensest ilişki videolari türkiyede çok meşhur. En çok izlenenler üvey annesi, amcası, yengesi vs.. hiç şaşırmadım buraya yorum atanların çocukları, eşleri, babaları bile izliyor olabilir
Maalesef ensest ilişki videolari türkiyede çok meşhur. En çok izlenenler üvey annesi, amcası, yengesi vs.. hiç şaşırmadım buraya yorum atanların çocukları, eşleri, babaları bile izliyor olabilir
Evet nerdeyse beni suclayacak bazıları. Ben sadece tedirginim o yuzdende burada paylaşıp icimi dokmek istedim boyle bir durum herkese anlatilmaz cunku.. elbette 14 yasinda bir cocuk inanin o kadar istiyorum ki yanilmayi keske cok iyi biri olsa keske Allah im diyorum... Keske duzelse yada diyorum.