Taciz ve sonrasi

Bncrn93

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
202
271
18
Cok bunaldim. Birileriyle paylasmak istiyorum.
Yaklasik 1 ay once komsum tarafindan tacize ugradim. Kucuk tacizler en sonunda yerini dokunmaya birakti ki hayatimin en kotu gunuydu..
Benim icin cok cok onemli bir sinava calistigim,duzenimi oturttugum kendi halimde yasadigim bir donemde oldu butun bunlar.
Bu olaydan sonra her seyi birakip memleketime geldim.
O zaman bana sahitlik yapacagini soyleyen insanlar sonrasinda yasliyim,tansiyonum var ben yapamam, biz ugrasmak istemiyoruz gibi komik bahanelerle butun olani gormezden gelmeyi tercih ettiler.
O kisiye hic bir sey olmadi.
Bi caba hala ugrasiyorum ama sonucsuz kalacak. Biliyorum.
Benim butun duzenim , calisma disiplinim bitti gitti. Dersin basina oturuyorum, baslayamiyorum. Baslasam bile okudugumu anlayamiyorum..
Daha da kotusu psikolojim bozuldu.
Gunlerdir ruyamda, kolumdan tutup evine cektigini goruyorum bagiramiyorum kipirdayamiyorum. Sonra kan ter icerisinde uyaniyorum.
Dun aksam anneme hediye almaya disari ciktim donerken onu gordum.
Gercekten gordum. Arabadaydim ve disarda gordum. Kafayi mi yedim ben ?
Anneme anlattim, kizdi. Gercekten burda olamayacagini,gelemeyecegini benim birini ona benzettigimi soyledi. Anneme gore boyle yaparak hem onlara hem kendime hayati zehrediyormusum. Ben bunu bilerek yapmiyorum ki..
Onu gercekten gorup gormedigimi bilmiyorum. Belki annem hakli.

Cok uzgunum. Ya o geldiyse?
Ya manyaksa ve kalkip bir sekilde beni bulduysa? Aklimda surekli bunlar.
Hic bir seye odaklanamiyorum.
Kimseye anlatmak istemiyorum ya da anlatamiyorum.
Sadece paylasmak istedim..
Not: psikolojik destek almama ragmen bu ruh hali icerisindeyim.

Son düzenleme:
Eski konunuzu hatırlıyorum. Sonradan yeni şeyler mi yaşadınız? Anlatmak ister misiniz?(sizi kötü hissettirecekse anlatmayın)

Destek alıyorum demişsiniz. Yetersiz gelmiş olabilir mi? Doktorunuzla bu konuyu paylaşmanızı öneririm. Size bol güç diliyorum. Umarım destekle beraber toparlanıp sınavınızda çok başarılı olursunuz.

ben sizi hatirliyorum cok uzucuydu o pis manyak adamin yuzunden yasadiklariniz cok haklisiniz o komşularıda Allah bildigi gibi yapsin biride cikip ben soylerim demez demi aman ya rahatlari kacarsa sizin icinse bu süreç sanirim biraz daha devam edicek destek aliyormusunuz zaten gormuste olabimirsiniz yasadiginiz sehri biloyormu yada sizinle hic iletisime gecmeye çalıştımi o pislik Allahindan bulsun

Eski konunuzu hatırlıyorum. Sonradan yeni şeyler mi yaşadınız? Anlatmak ister misiniz?(sizi kötü hissettirecekse anlatmayın)

Destek alıyorum demişsiniz. Yetersiz gelmiş olabilir mi? Doktorunuzla bu konuyu paylaşmanızı öneririm. Size bol güç diliyorum. Umarım destekle beraber toparlanıp sınavınızda çok başarılı olursunuz.

Merhaba. Evet, burda da konu acmistim o gunlerde.
Sonrasinda ben toparlanip evime dondum.
Dun onu gordugumu dusunuyorum ama ben mi uyduruyorum yoksa gercekten o muydu inanin ayirt edemiyorum.
Doktorum cok tatli, olan biteni de anlattim ama anlamiyorum hala boyleyim. Hatta daha kotuyum.
Sanirim en cok calisamamak beni mahvediyor.
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

hatirliyorum ben konunuzu. gece yarisi kapiyi calan acmadiginizda ona buna soran bir lüzumsuz vardi. en sonunda sesinizi komsular duymustu ve siz o sehirden ayrılıp ailenizin yanina gelmiştiniz. peki o kisi su san yasadiginiz sehri biliyor mu? diaariya yalniz cikmayin madem oyle bir süreliğine.ayrica bilinçaltınıza yerlesenbir konu olmuş sanirim bu yuzden halüsinasyon bile görmüş olabilirsiniz. destek alıyorsanız bu durumu es gecmeyin, üstesinden gelebilirsiniz. kendinize güvenin

Tedavi sürecindeymişsiniz, biraz daha sabredin çok daha iyi olacaksınız inşallah. Allah belasını versin.
Kafanızı dağıtmaya çalışın. Arkadaşlarınızı çağırın eve, alışveriş yapın, dizi izleyin
Hiçbir şey sizden önemli değil, kendinizi toparlayın sınavı sonra düşünürsünüz

Aa evet hatırladım konunuzu. Balkonunuza bilerek bişeyler atarak evinize girmeye bile kalkmıştı.

Bazen istemediğimiz insanlar kafamızda öyle bir yer edinmişlerdir ki her gördüğümüz yüzü ona benzetiriz. Çünkü hep "acaba buraya gelir mi, beni bulur mu, ya onu rezil ettim diye bana bişe yaparsa?" Gibi sorular hep kafamızda olur ve korkarak yaşarız. Bu yüzden de her yerde onu gçrüyoruz sanarız. Halbu ki o değildir. Sadece benzetmişizdir. Psikolojiniz çok bozulmuş normal olarak. İsterseniz uzmandan yardım alın

ben sizi hatirliyorum cok uzucuydu o pis manyak adamin yuzunden yasadiklariniz cok haklisiniz o komşularıda Allah bildigi gibi yapsin biride cikip ben soylerim demez demi aman ya rahatlari kacarsa sizin icinse bu süreç sanirim biraz daha devam edicek destek aliyormusunuz zaten gormuste olabimirsiniz yasadiginiz sehri biloyormu yada sizinle hic iletisime gecmeye çalıştımi o pislik Allahindan bulsun

Beni en cok uzen de bir pislik yuzunden butun duzenimden olmam yetmedi. Psikolojim bozuldu o da yetmedi bunun karisiliginda adama hic bir sey olmadi.
Sokakta bi yerde her an karsima cikacak diye korkuyorum. Sinirlerim o kadar bozuluyor ki anlatamam size.
Evet yasadigim ili biliyor.
Oyle igrenc piskin ve terbiyesiz ki.
O olaydan sonra 2 kez daha gordum. Ikisinde de ailem vardi. O kadar mide bulandiriciydi ki anlatamam.
Ben onla birlikte olmak istemisim de her sey karsilikli olmus da daha once de evine defalarca gitmisim de.
Igrencti gercekten.yazarken midem bulaniyor.
Insallah amin. Cok tesekkurler.

Tedavi sürecindeymişsiniz, biraz daha sabredin çok daha iyi olacaksınız inşallah. Allah belasını versin.
Kafanızı dağıtmaya çalışın. Arkadaşlarınızı çağırın eve, alışveriş yapın, dizi izleyin
Hiçbir şey sizden önemli değil, kendinizi toparlayın sınavı sonra düşünürsünüz
Ya cok tesekkur ederim zaman gectikce bitsin gitsin istiyorum. Hafizam silinsn o kadar sacma bi durumda kaldim ki o anlari karanliga gommek istiyorum.

Onlari da yapiyorum. Her sokaga cikisimda aklimda bu dusunceler var. Artik istemsiz dusunuyorum

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Insallah duzelirim

Aa evet hatırladım konunuzu. Balkonunuza bilerek bişeyler atarak evinize girmeye bile kalkmıştı.

Bazen istemediğimiz insanlar kafamızda öyle bir yer edinmişlerdir ki her gördüğümüz yüzü ona benzetiriz. Çünkü hep "acaba buraya gelir mi, beni bulur mu, ya onu rezil ettim diye bana bişe yaparsa?" Gibi sorular hep kafamızda olur ve korkarak yaşarız. Bu yüzden de her yerde onu gçrüyoruz sanarız. Halbu ki o değildir. Sadece benzetmişizdir. Psikolojiniz çok bozulmuş normal olarak. İsterseniz uzmandan yardım alın

O degildir dimi ya ama soyle bir sey oldu.
Ilk kez onu gordum yani daha once onu gordugumu dusunmedim.
Insallah oyle bisey degildir.
Yardim aliyorum ama daha yeni. O yuzden hala bir ilerleme yok sanirim.
Yazdiginiz icin tesekkurler.

hatirliyorum ben konunuzu. gece yarisi kapiyi calan acmadiginizda ona buna soran bir lüzumsuz vardi. en sonunda sesinizi komsular duymustu ve siz o sehirden ayrılıp ailenizin yanina gelmiştiniz. peki o kisi su san yasadiginiz sehri biliyor mu? diaariya yalniz cikmayin madem oyle bir süreliğine.ayrica bilinçaltınıza yerlesenbir konu olmuş sanirim bu yuzden halüsinasyon bile görmüş olabilirsiniz. destek alıyorsanız bu durumu es gecmeyin, üstesinden gelebilirsiniz. kendinize güvenin

Evet evet bi sure zaten hic cikmadim. Bir muddet de annem geldi ama doktorum tek cik diyor. Tek cikiyorum da noluyor hala her an her kose basinda acaba surda mi diyorum.
Evet ben uydurdum sanirim ama ya o'ysa diye dusunmeden gecemiyorum.
Biliyor evet. Yani nasil anlatsam o kadar asagilik biri ki buraya gelmemesi icin bir sebep yok sanki.

O degildir dimi ya ama soyle bir sey oldu.
Ilk kez onu gordum yani daha once onu gordugumu dusunmedim.
Insallah oyle bisey degildir.
Yardim aliyorum ama daha yeni. O yuzden hala bir ilerleme yok sanirim.
Yazdiginiz icin tesekkurler.
Yok hayır eminim ki değildir. Yüzü onu andıran birini eminimki o sandınız. Bana da ilk başlarda öyle oluyordu ama her yüzü o sanıyordum. Eminim ki değil. İçiniz rahat olsun. Eğer birini o sanıyorsanız o kişiye dikkatlice bakın mercekleri yaklaştırın ve netleyün görüntüyü. Dikkatlice bakın ve hala emin olamıyosanız biraz daha yakından yaklaşıp bakın. Emin olun değildir

Yok hayır eminim ki değildir. Yüzü onu andıran birini eminimki o sandınız. Bana da ilk başlarda öyle oluyordu ama her yüzü o sanıyordum. Eminim ki değil. İçiniz rahat olsun. Eğer birini o sanıyorsanız o kişiye dikkatlice bakın mercekleri yaklaştırın ve netleyün görüntüyü. Dikkatlice bakın ve hala emin olamıyosanız biraz daha yakından yaklaşıp bakın. Emin olun değildir

Ya size sarilmak istiyorum su an.
Cok tesekkur ederim. Insallah insallah. Annem de oyle dedi. Peki bu dusuncelerim gecer mi sizce? Yillar boyunca boyle yasamak istemiyorum..

İnşallah o değildir ama olma ihtimaline karşı tedbirli ol. Adam ağır sapık.

Hani bi teyze vardı, o günlerde sana destek çıkan, benim de torunlarım var diyen? O da mı şahit olmuyor?

Ama adam beni o zaman da korkutmuştu. Sanırım en çok soğukkanlı oluşundan ürpermiştim. Bide gönderdiği kek falan, baya planlı bu manyak.

Yasadiginiz surec normal yavas yavas atlaticaksiniz.
Basiniza bir sey gelmeden kurtulmussunuz herkesin basina gelebilir boyle insanlardan Allah korusun.
Bu devirde cok akilli olmak kendini korumak gerekiyor cunku boyleleri nasil planlar yapiyorlar siz de dogru hareket etmissiniz.

İnşallah o değildir ama olma ihtimaline karşı tedbirli ol. Adam ağır sapık.

Hani bi teyze vardı, o günlerde sana destek çıkan, benim de torunlarım var diyen? O da mı şahit olmuyor?

Ama adam beni o zaman da korkutmuştu. Sanırım en çok soğukkanlı oluşundan ürpermiştim. Bide gönderdiği kek falan, baya planlı bu manyak.

Evet o bana ben yasliyim hastayim tansiyonum var sahit olamam dedi.
Hastaliginiz vicdaninizda mi dedim ?
Sahte bir ah vah yavrum biz seni cok sevdik ama biz napabiliriz vs.
Oyle uzuldum ki o donem buna.

Evet gordum. Burda merkezde bir otel var onun kapisinda beklerken gordum.
Oyle hayal meyal de degil defalarca baktim.

Ya artik gercekten bilmiyorum. 3. sayfa haberlerde daha once tacize ugradigi adam tarafindan diye baslayan bir haber gorurseniz o ben olabilirim.
Umarim o degildir.

Evet o bana ben yasliyim hastayim tansiyonum var sahit olamam dedi.
Hastaliginiz vicdaninizda mi dedim ?
Sahte bir ah vah yavrum biz seni cok sevdik ama biz napabiliriz vs.
Oyle uzuldum ki o donem buna.

Evet gordum. Burda merkezde bir otel var onun kapisinda beklerken gordum.
Oyle hayal meyal de degil defalarca baktim.

Ya artik gercekten bilmiyorum. 3. sayfa haberlerde daha once tacize ugradigi adam tarafindan diye baslayan bir haber gorurseniz o ben olabilirim.
Umarim o degildir.
Ay allah korusun, öyle düşünme :(

Polise bildirsen mi acaba? Otelde kalıyor olabilir. Ama iş için geldim dese kim ne yapabilir ki :(

Bilemedim ya, korkutmak istemem ama o değildir deyip boş bulunmanı da istemem.

Allaha emanet ol

Öncelikle o herifi Allah kahretsin diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Çok geçmiş olsun. Doktorunuz sadece ilaç mı veriyor yoksa terapi de uyguluyor mu bilmiyorum ama EMDR terapisi almayı düşünür müsünüz, zira belli ki bu olay sizde bir travma yaratmış. EMDR ile daha kolay bir şekilde aşabilirsiniz.

Back
X